Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Juventinisimo » 13 sep 2025, 20:20

Brat Italija se javio iz Milana, sutra uzivo gleda Bolognu, cestitao bi nam pobjedu, samo mu baterija presusila u teLJefonu.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 13 sep 2025, 20:21

Šta ja propustim grob te **** sad u kuću ušao :mrgreen:
Vidim po statistici i dodavanjima ljudi nas izominirali, džaba kad su dušmani ne da Allah dragi

Drago mi je za Adžića zaslužio je momak da igra vše, nakon što ga je Tudor protiv Lacija uveo pa izveo nakon samo pet minuta nije klonuo duhom
Rekao sam Kenan je već sad sa 20 godina najbolji igrač lige, strašan potencijal.

Sad se spremiti za Dortmund idemo i tu jako
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 sep 2025, 20:35

Pogba je napisao/la:
13 sep 2025, 20:18
Mig_Mig je napisao/la:
13 sep 2025, 20:14

Vjeruj, izasao možda sam ja subjektivan ali Locateli je jedan jedini problem ove ekipe, defanzivno previse uvlaci, ofanzivno bez tempa.
Pod hitno bi Miretia probao na registi! To je igrao u next genu i bio fantastičan!
Ma slazemo se u potpunosti. Davno sam Locatellia identificirao kao rak ranu. On i Rabiot su me izludjivali jer ne zna se ko je veći bolikurac. Locatelli u Juventusu koji ima ovakav arsenal u napadu ne smije igrati, a nama kapiten. Mi bi bili doslovno prejaka ekipa da iznjedrimo negdje jednog Pedria. A i Fagioli bi bio sasvim dovoljan da nismo imali panja Mottu i struku oko njega.
Uvjeren sam da ce se Miretti nametnuti.
Bojim se da Igor gurne Adzica da bi ga okrivio za nesto? U Rimu ono za LP izveo ga bez razloga, danas kod gola, mozes slobodno vratiti, galami na njega da pas ide desno on prebacuje lijevo na Kenana i zabija..
Cudno totalno!
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 sep 2025, 20:41

Mig_Mig je napisao/la:
13 sep 2025, 20:35

Bojim se da Igor gurne Adzica da bi ga okrivio za nesto? U Rimu ono za LP izveo ga bez razloga, danas kod gola, mozes slobodno vratiti, galami na njega da pas ide desno on prebacuje lijevo na Kenana i zabija..
Cudno totalno!
Nadam se da nece, ipak i danas ga je gurnuo u vatru iako niko nije ocekivao da ce imati minutazu uopce ove sezone, bar ja nisam.
A i s ovih je prostora, vidis i da Dusana maksimalno kroz medije hvali i pokusava i na taj nacin ga dici.

Da smo Bogdom Ceballosa ugrabili onaj zadnji dan, ali Xabi ne dade. Zelim vjerovati da je to naznaka da Commoli zna gdje skripi jer i u napad je ulozio maksimalno. Veza nam je sljedeci fokus.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 sep 2025, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 sep 2025, 20:42

Ovo je bas bilo fino alla fine :clap:

Vezni red previse se uvlaci golmanu. Ostaviti Hakana da suta a znas da ima strasan sut znas da ce pogoditi, bas cudno.
Drugo poluvrijeme lose negledljivo, bunker i mirisalo je na preokret intera. Onda naravno jer gubis ulaze brzi okretniji igraci i ide odmah lopta brze. Kljucan trenutak gol Thurama a onda majstorija Adzica.
Realno nije moglo bolje :D

Ovo mi se povlacenje kad povedes i onda napadas kad gubis ne svidja ali izgleda to je tako u Italiji nikad se nece iskorijeniti nazalost. Kopp uzasan jednostavno nije prisutan.

Dobar start 9 bodova, 3 od 3 :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 sep 2025, 20:58

Pogba je napisao/la:
13 sep 2025, 20:41
Mig_Mig je napisao/la:
13 sep 2025, 20:35

Cudno totalno!
Nadam se da nece, ipak i danas ga je gurnuo u vatru iako niko nije ocekivao da ce imati minutazu uopce ove sezone, bar ja nisam.
A i s ovih je prostora, vidis i da Dusana maksimalno kroz medije hvali i pokusava i na taj nacin ga dici.

Da smo Bogdom Ceballosa ugrabili onaj zadnji dan, ali Xabi ne dade. Zelim vjerovati da je to naznaka da Commoli zna gdje skripi jer i u napad je ulozio maksimalno. Veza nam je sljedeci fokus.

Pogledaj prvi sec
Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 13 sep 2025, 21:09

Gledam upravo snimak i gledam ga sa lakocom i smijeskom.

Kako mi je drago da je ekipa tu, Kenan, Adzic pa cak i Vlahovic koji je bio otpisan. Igor tu radi fin posao. Nadam se da ce ovako nastaviti. Imamo interesantan sklop na terenu od golmana pa do napadaca. Jedan Miretti koji bi Locatelija izbacio iz prve postave bi dobro dosao. Loca je mediokritet.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 13 sep 2025, 21:13

Wow sta bi jbt koja luda utakmica…
Auu koja slakta pobjeda , **** za statistike Koje bio bolji ovo Ono, Na kraju se gleda pobjeda i to je najbitnije u derbima…

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 13 sep 2025, 21:17

McKennie na lijevom wingeru, Kalulu na desnom....
Pa kako da nam ne uzmu i posjed i teren, kakav izbor prvih 11,za zatvora.

Protiv Dortmunda ako sličnu grešku napravi, Nijemci će nas ohladiti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 sep 2025, 21:32

Mig_Mig je napisao/la:
13 sep 2025, 20:58
Pogledaj prvi sec
Tudor post Inter: "Tanta felicità, partita pazzesca. Adzic? Lavoriamo su di lui da 5-6 mesi perchè crediamo sia forte, ha un tiro raro"
La riporto sul momento nel quale ha scelto di mettere Adzic. Come è nata questa intuizione?
"Intuizione... da 5-6 mesi lavoriamo, da quando siamo arrivati, su di lui perchè crediamo sia un giocatore forte. Provavamo a cambiare le sue abitudini, che non ci piacevano, e lui ha accettato questo in grande modo. Ha qualità enormi, abbiamo visto tutta la settimana che stava bene. E già prima aveva un'idea di buttarlo dentro, ha questo tiro che è raro, ha un tiro veramente di livello. Ha gamba, corsa, umiltà, deve prendere questo gol come una cosa che gli dà ancora più motivazione per continuare a lavorare ancora di più".
Zanimljivo ovo za navike, kao rade na necemu sto im se nije svidjalo kod njega i on je prihvatio da to popravi.

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 13 sep 2025, 22:33

Al ga Adzo utrpa sa trijes.
Mi cemo biti najopasniji u brzoj tranziciji i to se moramo naviknuti.
Odbrana i trcanje su kljucni za sezonu.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 13 sep 2025, 22:50

GIBRA je napisao/la:
13 sep 2025, 21:17
McKennie na lijevom wingeru, Kalulu na desnom....
Pa kako da nam ne uzmu i posjed i teren, kakav izbor prvih 11,za zatvora.

Protiv Dortmunda ako sličnu grešku napravi, Nijemci će nas ohladiti
Najgore od svega sto levati slave i ne kontaju da je Tudor na utakmici zasro sve sto je mogo.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 13 sep 2025, 22:58

Pa nije bas sve zasro, izbacio je locatlija i koopa...

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 13 sep 2025, 23:22

dinoo je napisao/la:
13 sep 2025, 22:58
Pa nije bas sve zasro, izbacio je locatlija i koopa...
Većinski je zayebao, pogotovo sa prvih 11 zbog čega su i uzeli posjed

Rasplet neće uvijek biti ovakav i to se pogotovo protiv Dortmunda ne smije desiti

Mene je sramota i stid da nam je Locatelli kapiten
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 sep 2025, 11:00

Pregledah sinoć snimak.
Mi 5 šuteva 4 gola, oni 4 šuta tri gola, blizu je bilo ono od Barela u prvih pet minuta ali i Lokatelijev šut poslije je bio tik uz stativu.

Pošto nisam gledao uživo, po posjedu njihovom reko satrali su nas, međutim to je bilo ono kruženje lopte, normalno da će dominirati kada igraju s tri veznjaka a mi s dva. Nadam se da će i Tudor skontati da mi moramo igrati sa tri vezna igrača inače će ovako biti protiv svake jače ekipe.

Kod nas najbolji Jildiz i Tiram, najgori Vlahović i Kop kojem je opet pozicija izmišljenja. Ja ne znam kako smo pobijedili, desna strana Kalulu i Kop užas živi bila, ja ne mogu da vjerujem da se na treninzima Žoao ne pokaže boljim od Kalulua. Mekeni je odličan bio, lik samo golman nije bio u ovoj ekipi svaku poziciju može pokriti.

DiGrea ne bih okrivio ni za jedan gol, ispred njega 15 igrača ne vidi lik ništa pri šutevima Hakana, ništa nije mogao

Raduje povratak Kabala, a imaćemo i Kambijaza protiv Dortmunda i Verone naredne sedmice.
Žegrovu isto protiv Verone možda i Čika, tako da za ofanzivne pozicije imamo beton izbor.
MANIJACI JUG 1987

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 14 sep 2025, 11:39

Koopmeiners and Vlahović have been rated as the worst Juventus players against Inter, according to @Gazzetta_it

Ovaj koop nikako da se dozove, lik je totalno kolapso.
Adzic, David i Openda kad su usli odma je to pocelo licitii Na nesto .

I da Locatellije bio uzas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 sep 2025, 11:40

https://www.instagram.com/share/_eax4x3i4
Najjveci kvad u fudbalu? :lol:

Opet kenjanje po Dusanu medija i likova koji ne razumiju fudbal. Ronaldo R9 prime bi u Juventusu od sinoc i u Juventusu koji onakav pristup i mentalitet izbij-nabij kao sinoc licio na panja.
Zaista likovi ne razumiju nista, ekipa ciji je vezni red nepostojeći i koji su se kod suteva Chalhanogua nalazili u 9 metara od gola zele da napadac u takvoj konstalaciji udaljen 40 metara od njih neku magiju stvara. Strasno.

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 sep 2025, 15:57

Ljudi, da se malo dozovemo??...Vlahovic juce nije mogao nista, da su spojili R9+CR7+M10 u jedno tijelo, imali bi isti ucinak...meni od Vlahovica ne smetaju te stvari, meni smeta kad mu je lopta strano tijelo i odbija se od njega k'o od drvo...juce nista nije mogao uraditi..

Koop je vec druga prica... :crazy: ne znam koliko ga se mora cekati da barem nesto napravi...nikada nisam vidio igraca da toliko trci a nista ne napravi...pluca su mu fenomenalna, ali brate.. :shock:

Inace, da je neko drugi umjesto Tudora, i da pravi zamjene, bio bi genijalac, ali ovako, Tudor je "panj"...

Vidim da je U23 vodio 2:0, na kraju izgubili 3:2 :( volio bi da udju u serie B...treba se malo vise posvetiti U23, mislim da se moze do serie B...to bi bio veliki plus za mlade igrace...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 sep 2025, 19:35

Brat Kolo Muani nas nikad neće prežaliti, sve redom lajka :mrgreen:

MANIJACI JUG 1987

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 14 sep 2025, 22:31

Inace, sinoc je Bremer imao jednak broj asistencija kao Locatelli za cijelu proslu sezonu. Mi mozemo bjezati od toga i traziti neke druge uzroke, ali nas vezni red je uzasan tokom kompletnog ovog posta od ligaskih titula. Thuram osim gola sinoc nije nista dobro napravio, ja se bojim da rigidna taktika prvo Allegrija pa onda i ovog balvana unistava kako vezne igrace, tako i napadace.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.