FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
96
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
41
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
69
25%

Ukupno glasova: 272

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kraljlavova » 14 sep 2025, 22:18

Hajde sutra svi pred savez da polupamo sve svi vidimo sta nam rade i svi bi trebali na svakom cosku sudije napadati nema nam druge
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 14 sep 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 sep 2025, 22:19

sassari je napisao/la:
14 sep 2025, 22:10
curvanord je napisao/la:
14 sep 2025, 22:06
Samo 10 hiljada ljudi protiv Veleža koji će doći da kažu šta misle o stanju o klubu može nešto promijeniti. Za puno manje stvari su se igrači ganjali po gradu, a ne ovo što rade. Čeka se reakcija sjevera, pa da vidimo...
Svih 200 navijača sa sjevera će biti jako ljuti🤣🤣🤣
:rol: :rol: :rol:

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 14 sep 2025, 22:20

Kad ce dokumentarac?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 sep 2025, 22:20

Ali budale i neznalice ovdje misle da ce biti drugacije ako ode mirvic :crazy:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 sep 2025, 22:21

Amcho1 je napisao/la:
Opet smo teško pokradeni. Zašto samo naši navijači uvijek prihvataju i ne doživljavaju da smo pokradeni. Zašto samo našim navijačima nije problem što smo pokradeni. Na samom početku utakmice gdje Mlinarić uzima cistu loptu sudija svira kontra faul znao sam kakav će izhod biti. Široki nas nije pobjedio, pobjedile su nas sudije i sistem i to treba prihvatiti, ko god kaže drugačije taj ili je slijep ili ne želi dobro našem klubu. Naši navijači će uvijek diči glas na bilo što što je vezano za naš klub interno, ali nikada na one što nas karajju i kradu evo sada već godinama. Svi očekuju da neko drugi treba zaštititi klub ali realno da naši navijači ne stoje u zaštitu kluba prema eksternim faktorima nikada. Pozdrav
A sta treba mi da se lomimo sa murijom a gazda da nam se grli i hoda po kafama s osobom koja nam nanosi tu stetu?Nase najvece zlo je shrek.

Evo nije ni ovo prvo problem jer nije ni Mirvic ni niko Sarajevo medjutim ljude su ubili u pojam.Sjever jedva postoji.Nek pokrenu jednom nesto konkretno osim mrtvog bojkota ko placipicke neke i odazvat ce se svi,garantujem
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 sep 2025, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 sep 2025, 22:21

boki86 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:20
Takoe pasha, nikad bolje Sarajevo nismo imali :opaopa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 sep 2025, 22:22

Zašto var nije gledao igranje rukom u 16 širokog.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 sep 2025, 22:22

U dva poluvremena ti ukrade minimalno 15 minuta,krvnicki start na Guliju tek nakon vara crveni,penal izmislio i milion sitnih faulova,ekipu nemoze Tito da ustane iz groba dici nakon svih ovih lakrdija a ne Husref. Bice bolje kad ode Mirvic kad dodje Hamo jer Hamu vise voli Vico,mozda mu Hamo kao pravi bosnjo bude lizao pakas i sklanjao mu se protiv Borca pa ce bit bolje sudjenje.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 sep 2025, 22:23

sassari je napisao/la:
14 sep 2025, 22:13
Pijaca je napisao/la:
14 sep 2025, 22:11
HyperOS je napisao/la:
14 sep 2025, 22:09
Nama da posteno sude, mi bi sad imali 21 bod a ne 7.

Nebi primili 16 golova, nego 0.

Husrefeeeeeeeeeeeeeeeee

slika
Primili isti broj golova ko borac zeljana i listica zajedno :rol: :rol: :rol:
I Zrinjski 🙂
A ti se opustio na našoj temi. Nemoj se ljutiti samo, ako budeš imao problem s logovanjem na forum ;)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 sep 2025, 22:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
14 sep 2025, 22:21
Amcho1 je napisao/la:
Opet smo teško pokradeni. Zašto samo naši navijači uvijek prihvataju i ne doživljavaju da smo pokradeni. Zašto samo našim navijačima nije problem što smo pokradeni. Na samom početku utakmice gdje Mlinarić uzima cistu loptu sudija svira kontra faul znao sam kakav će izhod biti. Široki nas nije pobjedio, pobjedile su nas sudije i sistem i to treba prihvatiti, ko god kaže drugačije taj ili je slijep ili ne želi dobro našem klubu. Naši navijači će uvijek diči glas na bilo što što je vezano za naš klub interno, ali nikada na one što nas karajju i kradu evo sada već godinama. Svi očekuju da neko drugi treba zaštititi klub ali realno da naši navijači ne stoje u zaštitu kluba prema eksternim faktorima nikada. Pozdrav
A sta treba mi da se lomimo sa murijom a gazda da nam se grli i hoda po kafama s osobom koja nam nanosi tu stetu?Nase najvece zlo je shrek.

Evo nije ni ovo prvo problem da nisu ljude ubili u pojam.Sjever jedva postoji.Nek pokrenu jednom nesto konkretno osim mrtvog bojkota ko placipicke neke i odazvat ce se svi,garantujem
Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 sep 2025, 22:24

Hare1991 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:02
fks74 je napisao/la:
14 sep 2025, 21:53
Ja im zamjerim samo što nisu napustili utakmicu.
Najbolje da se ne pojavljuju na utakmicama!!!
Uvijek nam neko kriv, ne možeš nikog živog dobiti i uvijek neko kriv. Je li sudija kriv i protiv Zrinjskog što nisi centra pošteno prešao na 2-0? Je li ti sudija kriv 3:0 do 67 minute protiv radnika ti spavaš bod?
Ubaciti djecu nek igraju do kraja sezone bar će opstanak izboriti. Ovo je patnja.
Ljudi moji je li mi gledamo iste utakmice, ova ekipa nema ni glavu ni rep o motivaciji da ne pričam.
Dok je takvih i neće biti bolje, ovo malo države će nam uzeti. :salut:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 14 sep 2025, 22:25

H8Z7 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:16
luckystrike je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
14 sep 2025, 21:57
Kakva vam je #NewEra? :beba:
Dobar si momak i uglavnom si upravu za ono šta napišeš, ali u ovakvim momentima posljednje što nam treba jeste neko ironično podsmjehivanje.
Brate imaš ideju kako da pomognemo, uradimo nešto? Ovo je prva utakmica koju sam u totalnom miru odgledao. Bog zna koliko volim ovaj klub ali svaki vid podrške dotičnom sa mog avatara jednak je pljuvanju po klubu. Ne kažem da ciljaš na podršku ali ne mogu apsolutno ništa pozitivno i lijepo reći dok je Ismir Mirvić naš predsjednik.
Zna @tabba77 i još par momaka ovdje šta i koliko sam pokušao i dalje pokušavam, ali moj domet je veoma ograničen.

Obojica smo identifikovali iste probleme i znamo tačno šta odnosno ko je uzrok svih problema ali su nam mogućnosti jako male.

Nama je Sarajevo život a oni žive od Sarajeva. Zato nikad ne smijemo da "likujemo" nad porazima.
šta šta je, je*em ti

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 sep 2025, 22:26

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:23
Amcho1 je napisao/la:

Evo nije ni ovo prvo problem da nisu ljude ubili u pojam.Sjever jedva postoji.Nek pokrenu jednom nesto konkretno osim mrtvog bojkota ko placipicke neke i odazvat ce se svi,garantujem
Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?
Ja ne znam ko s kim hoda samo pisem sto se ovdje pise a ne sumnjam da je istina nakon videa kako mu trci u zagrljaj.Ne kontas ti jarane,ne radi on to da zastiti Sarajevo nego zbog licni interesa.

Nemam ja sta organizovati nek organizuju oni sto skandiraju da su oni Sarajevo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 sep 2025, 22:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 14 sep 2025, 22:26

Na stranu sve, nismo bili u težoj situaciji odavno.
Oni koji bi ovo trebali riješiti, ne znaju.

Nek nam je Bog na pomoći.
MNON

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 14 sep 2025, 22:27

Amcho1 je napisao/la:

Ne mora se odma doživljavati da je način lomljenje i murija, može li bar neki miran tip protesta, može li se otici pred savez i poslati poruka . Svi će se odazvati, ali poziv ne možeš napraviti ti ili ja ili peti deseti, poziv mora napraviti jedino validno udruženje navijača, samo bez spike kada smo pozvali na bojkot niste se odazvali, jer svi znaju da je bojkot bio flop i svi su znali da takav bojkot ne pije vode jer u suprotnom ni Ajla ne bi bila tu. Nekad se mora stati iza kluba i od strane navijača. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 14 sep 2025, 22:27

Aduka87 je napisao/la:
boki86 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:20
Takoe pasha, nikad bolje Sarajevo nismo imali :opaopa:
Niko nije veci od kluba i mi ne zasluzujemo gledati ovo rasulo ali koje su nam alternative
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 14 sep 2025, 22:30

Ismir Mirvic je jedini krivac za sve, svaki klub na svijetu se trudi sto skolovanije i sto bolje da dovede u klub, nama se kurave neke nakotile. Kad ih vidis nemas napretka po 5 dana a zamisli bit okruzen tim i da ti neredjuju nesto

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 14 sep 2025, 22:30

Vicko i mirvko imaju dosta zajednickog, a to nije fudbal lopta.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 sep 2025, 22:31

14 sep 2025, 22:25
H8Z7 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:16

Dobar si momak i uglavnom si upravu za ono šta napišeš, ali u ovakvim momentima posljednje što nam treba jeste neko ironično podsmjehivanje.
Brate imaš ideju kako da pomognemo, uradimo nešto? Ovo je prva utakmica koju sam u totalnom miru odgledao. Bog zna koliko volim ovaj klub ali svaki vid podrške dotičnom sa mog avatara jednak je pljuvanju po klubu. Ne kažem da ciljaš na podršku ali ne mogu apsolutno ništa pozitivno i lijepo reći dok je Ismir Mirvić naš predsjednik.
Zna @tabba77 i još par momaka ovdje šta i koliko sam pokušao i dalje pokušavam, ali moj domet je veoma ograničen.

Obojica smo identifikovali iste probleme i znamo tačno šta odnosno ko je uzrok svih problema ali su nam mogućnosti jako male.

Nama je Sarajevo život a oni žive od Sarajeva. Zato nikad ne smijemo da "likujemo" nad porazima.
Cilj moje ironije jeste podsticaj navijača da okrenu leđa Ismiru Mirviću. Žao mi je ako si moje postove shvatio kao ismijavanje kluba, ali cilj istih je nešto sasvim drugo. Ne mogu više trpiti laži uprave kluba i lažna saopštenja, ratove i slične radnje. Dok se konkretni koraci ne poduzimaju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 14 sep 2025, 22:31

Hoce li neko reci sta se desava u nasem klubu?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 32 gosta.