Koti je dabic?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Seljak na kraju prvenstva ćeš nas gledati u leđa.Hrammm1921 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:49Kaeee prosetacemo se ligomm, Mirva daj jos koje milionsko pojacanje za opstanak![]()
![]()

Jel ima neko da ovim nasim retardiranim sudijama pojasni na seminarima da nije sramota produziti od 7 do 10min pogotovo ako ima prekida.
Nebitno za ovu utakmicu sarajeva nego inace u ligi ne smiju produziti.
Nebitno za ovu utakmicu sarajeva nego inace u ligi ne smiju produziti.
Vraćaj Cimija u reprezentaciju.Barba gledas li.
Zašto provociras raju.
Evo ukratko ujkobrig je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:56Javljaju se pravi, koji su titule osvajali iz nepostojecih penala, iz ofsajda i jos prizivali penal protiv Zelje, ŠB itd u 90minuti nepostojece itd itd
Sta je vas pokrao osim penala koji je upitan po vasem pitanju!? Pogledat cemo snimku jos da vidimo i penal
Kratak produzetak klasika bh lige. ŠB dozivio 100x. Nista bolje ne bude i kad vi vodite 1:0 na Koševu npr itd. Al slabo vidite sebe. Šanse s igračem više niste napravili
* Penal ni govora
* Plus daje žuti karton
*Ono sjeckanje nećemo spominjati kakve je izmišljao paukove, naši igrači čisto uzmu loptu svira faul ( primjer Mlinarić dva puta)
* Zašto se nije oglasio var kad je Musa igrao rukom
* Jedva čekao da pokaže crveni karton igraču Sarajevo a realno ono ni blizu žutog
* Kad ste tražili drugi žuti za jattu uopšte nije bio faul čak što više igrač širokog pravi prekrst
Sudijska naknada samo 4+ a svirao kraj u 3:45 helem nekad
* Prekida zbog dima bilo bar 3 min
Valjanje i odugovlačenja da ne govorim
Ipak ovo je Sarajevo moralo dobiti al očito ne umiju
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sarajevu odbrana tanka,napad moćan,ali još uvijek bezidejan na povučenog protivnika. Očekujem da nekog natamburaju, Velež se nameće kao logičan kandidat.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znaju oni to. Produžio je kada je Borcu trebalo prošle sezone na Grbavici, samo što se tada preračunao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ocekivana pobjeda Sirokog, s obzirom na sve pokazano u prvih 6 kola.
Sarajevo očaj, gomila preplacenih prosjecnih igraca. Bice im tesko bilo kome uzeti bodove sa ovakvim hrkljusom.
Sarajevo očaj, gomila preplacenih prosjecnih igraca. Bice im tesko bilo kome uzeti bodove sa ovakvim hrkljusom.
apelujem da se ukine financiranje sarajeva i da idu pare kk bosni!
-
- Kontakt:
Opet ti i opet pises ne buloze starac, ja sam navijac fks iskljucivo, a ti pogledaj nekad mec njihov i nas pa uporedi, i duplo manje plate kako njihovi se trude, jel lazem?fks74 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:57Ja ću biti realan, fino pišeš o igračima čiji su navijač.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:50Ja cu biti realan neka mi neko kaze kako igraci zelje su milion puta srcaniji na terenu od nasih, drugo tolike pare smo ulozili i ne mozemo meda boris se za opstanak, 4 poraza imamo nikad gora sezona otkad pratim ovu ligu!
Nikoga mi necemo dobiti mozda veleza, kone ako ovo ne iskoriste nece onda nikad, mi smo na mrvama!!
@ Wagner **** i ne citiraj me slobodno se javi adminu jel ti ko brani, inace se mi samo banujemo, i zaobidji me molim te.
4 poraza imas za 7 kola, proslu sezonu citavu si imao toliko, o cemu da pricamo ja o ti vise?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Jos jedna ocajna utakmica Sarajevo. Poslije crvenog kartona umjesto preokreta ne znaju kreirati normalnu akciju da stvore neku sansu. Na kraju, po obicaju, nizak fudbalski iq pa dobijes bez potrebe zasluzeni crveni karton.
Oni trebaju dovesti nekog ko ima veze sa fudbalom pa da planski dovode igrace a ne ovu grupu polovnjaka koji ne znaju sloziti akciju. Gruzijac igra sa jadom od saigraca.
Oni trebaju dovesti nekog ko ima veze sa fudbalom pa da planski dovode igrace a ne ovu grupu polovnjaka koji ne znaju sloziti akciju. Gruzijac igra sa jadom od saigraca.
Ebo li te mirvah u cmar runjavi idioteKosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:05Opet ti i opet pises ne buloze starac, ja sam navijac fks iskljucivo, a ti pogledaj nekad mec njihov i nas pa uporedi, i duplo manje plate kako njihovi se trude, jel lazem?fks74 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:57Ja ću biti realan, fino pišeš o igračima čiji su navijač.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:50Ja cu biti realan neka mi neko kaze kako igraci zelje su milion puta srcaniji na terenu od nasih, drugo tolike pare smo ulozili i ne mozemo meda boris se za opstanak, 4 poraza imamo nikad gora sezona otkad pratim ovu ligu!
Nikoga mi necemo dobiti mozda veleza, kone ako ovo ne iskoriste nece onda nikad, mi smo na mrvama!!
@ Wagner **** i ne citiraj me slobodno se javi adminu jel ti ko brani, inace se mi samo banujemo, i zaobidji me molim te.
4 poraza imas za 7 kola, proslu sezonu citavu si imao toliko, o cemu da pricamo ja o ti vise?
Kakvo ispadanje pored Rudara i Posušja.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 14 sep 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
pa care gdje su pare? otisle na drogu i kurve! naj ne uspjesnija ste firma u drzavi! zato vas treba gasiti!
da ublazite vasu tugu jer je bolja ekipa porazena lagana setnja u titovu u narednim danima u vasem fan shopu ce biti iznenadno snizenje za bordo bokserice i set za roštilj

Imate pare, imate neke igrace koje bi svaki klub pozelio
Ne mozete tri pasa sastaviti, a imate igraca vise 20 minuta
Da vi dominirate ja bih rekao prvi da su vas ostetili
Ovako i sa igracem vise brukate se
Nije ni Slogi dao drugi zuti protiv Zelje pa ne kmecimo
Ne mozete tri pasa sastaviti, a imate igraca vise 20 minuta
Da vi dominirate ja bih rekao prvi da su vas ostetili
Ovako i sa igracem vise brukate se
Nije ni Slogi dao drugi zuti protiv Zelje pa ne kmecimo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 sep 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
+1
Izbaciti ih sa Koševa. Samo smetaju bezveze. Bolje da je Merlin napunio stadion, privukao ljude i uprihodio pare u budžet kantona nego što su se ovi ljetos brukali protiv onih Rumuna.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies