Premijer liga BiH - aktuelno
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sarajevo ocajno sa igracem vise, bez ikakve ideje. Odlaskom Zekica i dolaskom Musemica, svaka utakmica je raspad sistema. Ako hocete da ostanete u ligi vi morate s noge na nogu otjerati ovu ublehu od trenera. Moja bi nana bolje vodila, govor tijela igraca kao da je dzenaza u pitanju. Sudija je bio ocajan.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Zasluzena pobjeda listice. Mi cemo akobogda uskoro za celikom
-
- Kontakt:
Sve cisto . Idemo dalje liga 10 pun pogodak , sudije ns visokom nivou, organizacija utakmica vrhunska. Nema ono više gosti ulaze u 35 min .
Javljaju se pravi, koji su titule osvajali iz nepostojecih penala, iz ofsajda i jos prizivali penal protiv Zelje, ŠB itd u 90minuti nepostojece itd itd
Sta je vas pokrao osim penala koji je upitan po vasem pitanju!? Pogledat cemo snimku jos da vidimo i penal
Kratak produzetak klasika bh lige. ŠB dozivio 100x. Nista bolje ne bude i kad vi vodite 1:0 na Koševu npr itd. Al slabo vidite sebe. Šanse s igračem više niste napravili
Sta hocete imali ste igraca vise skoro 20 minuta i opet nista niste uradili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sarajevo osteceno, ma da ne igraju ni blizu kako bi trebali sa ovom ekipom. Ristovski kad je dosao prica najjaci bek lige ikad, covjek u ovih par kola toliko amaterskih gresaka je napravio da je to strasno. **** je kad igracine podcijene ovu ligu.
-
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce mi biti zao Sarajeva, covjek ne moze vise ni da se sprda
-
- Kontakt:
mene samo zanima, kao briznog komsiju, i da otjerate mirvica, postoji li neko ko moze odmah otplatiti njegove pozajmice?
kako da te ne volim
Ja ću biti realan, fino pišeš o igračima čiji su navijač.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:50Ja cu biti realan neka mi neko kaze kako igraci zelje su milion puta srcaniji na terenu od nasih, drugo tolike pare smo ulozili i ne mozemo meda boris se za opstanak, 4 poraza imamo nikad gora sezona otkad pratim ovu ligu!
Nikoga mi necemo dobiti mozda veleza, kone ako ovo ne iskoriste nece onda nikad, mi smo na mrvama!!
@ Wagner **** i ne citiraj me slobodno se javi adminu jel ti ko brani, inace se mi samo banujemo, i zaobidji me molim te.
Bolja ekipa je pokradena i poražena. Mariću, Musi i ubicama iz sela zvanog lištica želimo sve najgore. Uzdravlje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jesu li to opet sudije i savez krivi što ne mogu zabiti gola sa igračem više čitavo poluvrijeme? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad imaš igrača više ,može i moraaaa bolje. Fks ništa nije uradio sa igračem više. Da su izjednačili dobili bi ovako nek se vade na suđenje... Čipkasta ekipa fks..Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:48Moram pohvaliti raju na forumu da polahko odrastamo, nisam pročitao nijedan post "ma joj da su oni dobri ne bi im sudija mogao ništa, daj 5 golova i ne može ti ništa role moj."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
Niko nije kriv sve cisto .
Nadam se da ćemo izboriti opstanak. Ali svakako možemo iduće godine igrat derbi i kroz kup ako ispadnemo. 

Sta ti ima biti zaoHansestadt je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:57Ko bi rekao da ce mi biti zao Sarajeva, covjek ne moze vise ni da se sprda
Milione ulozene i ne mogu tri pasa sastaviti sa igracem vise
Nama Karamarko i Adzem bez razloga mjesec van terena i koga boli **** od njih, niko ih niko nikad spomenuo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 sep 2025, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
nisam siguran da ce pitari biti konkurentni u federalki! dabic ce srediti ucesce u prvoj slavnoj rsa!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Dobro je ba, znamo da je osteceno za penal, sudija mora biti sankcionisan.
Igracem vise 15-20min nisu sanse napravili, igra fks je kriminalna, a toliko se ulozilo? Mirvic pere pare i libo ga, bice ovo vesela sezona za pitare , ko ih yebe kad ne znaju
Igracem vise 15-20min nisu sanse napravili, igra fks je kriminalna, a toliko se ulozilo? Mirvic pere pare i libo ga, bice ovo vesela sezona za pitare , ko ih yebe kad ne znaju
Galaktikosi na haparatima

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kažem ja nemaju obraza.brig je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:56Javljaju se pravi, koji su titule osvajali iz nepostojecih penala, iz ofsajda i jos prizivali penal protiv Zelje, ŠB itd u 90minuti nepostojece itd itd
Sta je vas pokrao osim penala koji je upitan po vasem pitanju!? Pogledat cemo snimku jos da vidimo i penal
Kratak produzetak klasika bh lige. ŠB dozivio 100x. Nista bolje ne bude i kad vi vodite 1:0 na Koševu npr itd. Al slabo vidite sebe. Šanse s igračem više niste napravili

Napiše mi čovjek šta vas je pokrao OSIM penala. Pa ovo nije realno. Nek’ je samo to, a nije, previše je. Barem ti znaš biti normalan, ne znam šta ti se dešava.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
kosevo jedinu funkciju ima za koncert merlina! znaci svake 4 godine se koristi u prave svrhe! dobra njiva moze biti!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, ExBlueone, Orvel, WeekendOffender i 58 gostiju.