Dobri smo ove godine 6 mjesto plafon, sljedeci velez dolazi i tu nista ne ocekujem, ozbiljan problem imamo, sta se desava bog sami zna !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji argument yebeni hahahahNoProfit je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:28Normalno da mi je godra što je čovjek koji je donio toliko radosti tu gdje i treba biti.JuricaSpindl je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:34Godra nam je, jel tebi godra dok gledas našeg Husa legendu?![]()
![]()
Fino što si pokazao kakva si splačina od navijača, dok ovdje prosipaš šuplju u koju ni ti ne vjeruješ. Nek' su slatkorječivi Zekić i Rožman pravi izbori, puno su nam toga donijeli.![]()
Uostalom, kao da je bitno mišljenje "navijača" od kojeg je moj rođak iz Švedske redovniji na Koševu.
Ako ćemo na taj način, ne znam koji ti **** imaš sa Sarajevom kad si iz Olova. Čuj ti živiš i radiš u Olovu, a voliš Sarajevo.![]()
Klub je odavno odveden u sunovrat, činjenica da najbogatiji i najveći klub titulu nije osvojio godinama je trebala biti dovoljna, ali nisam ni očekivao da slijepac poput tebe to vidi.
Ma znam sve to sto si nabrojao, i privatna prcija i dolazak Ljaljica, i cudne stvari se desavaju, sve te price izmedju redova. Mislio sam da ima konkretno nesto novo sto nije izmedju redova.
Pijaca je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:57Igracki kadar nam je nikakav ali sa vrhunskim strucnjakom na klupi i njegovim jos boljim asistentima mislim da se mozemo nadati dobrom reziltatu protiv mostarskih zidova. Nadam se da cemo izgubiti manjom razlikom nego od borca a onda rastereceni otici u listicu i pokusati se vratiti sa minimalnim porazom. Bila bi to sasvim uspjesna ekskurzija po hercegovini.
DoktoreeeeeePijaca je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:50Pijaca je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:57Igracki kadar nam je nikakav ali sa vrhunskim strucnjakom na klupi i njegovim jos boljim asistentima mislim da se mozemo nadati dobrom reziltatu protiv mostarskih zidova. Nadam se da cemo izgubiti manjom razlikom nego od borca a onda rastereceni otici u listicu i pokusati se vratiti sa minimalnim porazom. Bila bi to sasvim uspjesna ekskurzija po hercegovini.![]()
![]()
![]()
Bas tebra ozbiljan problem unutar kluba je koji ja ne znam, jel plate kasne nagadjam ili sta, ali ovo kurcu ne valja, tesko cemo se mi iscupati iz ove krize.