Dobri smo ove godine 6 mjesto plafon, sljedeci velez dolazi i tu nista ne ocekujem, ozbiljan problem imamo, sta se desava bog sami zna !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji argument yebeni hahahahNoProfit je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:28Normalno da mi je godra što je čovjek koji je donio toliko radosti tu gdje i treba biti.JuricaSpindl je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:34Godra nam je, jel tebi godra dok gledas našeg Husa legendu?![]()
![]()
Fino što si pokazao kakva si splačina od navijača, dok ovdje prosipaš šuplju u koju ni ti ne vjeruješ. Nek' su slatkorječivi Zekić i Rožman pravi izbori, puno su nam toga donijeli.![]()
Uostalom, kao da je bitno mišljenje "navijača" od kojeg je moj rođak iz Švedske redovniji na Koševu.
Ako ćemo na taj način, ne znam koji ti **** imaš sa Sarajevom kad si iz Olova. Čuj ti živiš i radiš u Olovu, a voliš Sarajevo.![]()
Klub je odavno odveden u sunovrat, činjenica da najbogatiji i najveći klub titulu nije osvojio godinama je trebala biti dovoljna, ali nisam ni očekivao da slijepac poput tebe to vidi.
Ma znam sve to sto si nabrojao, i privatna prcija i dolazak Ljaljica, i cudne stvari se desavaju, sve te price izmedju redova. Mislio sam da ima konkretno nesto novo sto nije izmedju redova.
Pijaca je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:57Igracki kadar nam je nikakav ali sa vrhunskim strucnjakom na klupi i njegovim jos boljim asistentima mislim da se mozemo nadati dobrom reziltatu protiv mostarskih zidova. Nadam se da cemo izgubiti manjom razlikom nego od borca a onda rastereceni otici u listicu i pokusati se vratiti sa minimalnim porazom. Bila bi to sasvim uspjesna ekskurzija po hercegovini.
DoktoreeeeeePijaca je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:50Pijaca je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:57Igracki kadar nam je nikakav ali sa vrhunskim strucnjakom na klupi i njegovim jos boljim asistentima mislim da se mozemo nadati dobrom reziltatu protiv mostarskih zidova. Nadam se da cemo izgubiti manjom razlikom nego od borca a onda rastereceni otici u listicu i pokusati se vratiti sa minimalnim porazom. Bila bi to sasvim uspjesna ekskurzija po hercegovini.![]()
![]()
![]()
Bas tebra ozbiljan problem unutar kluba je koji ja ne znam, jel plate kasne nagadjam ili sta, ali ovo kurcu ne valja, tesko cemo se mi iscupati iz ove krize.
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Fudo, Hare1991, KarloIvandic, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, plisek, USB i 218 gostiju.