Pa to nam je dole postalo standard, i prošle sezone lakrdija.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:43Dva puta lezali zbog grceva u nadoknadi, izmjene i opet svira kraj u 93:45Hrammm1921 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:40Al kad ovo kraj svirnu HAHAHAHAHAHAHAHAHHA 15 sekundi prije a jos 2 izmjene hahahahahahahha![]()
Na stranu losa igra Sarajeva ali dugo gore sudjenje ne gledah a u ovoj ligi je jaka konkurencija za tu titulu
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
Drću noge dzaba ti je, kako ih psiha ubije na Pecari
-
- Kontakt:
**** ti pitari staru i maricu usput **** najmilije !!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma sljedecu dobijaju sigurno jer braca im to moraju dati. Derbi moze svega biti pogotovo ako mi ostanemo za petama borcu i tu bi moglo biti lakrdije.
Kad vec nista nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:44Penal za njih - nije bio
Žuti Jatti - nije bio
Penal za nas bio
Sudijske nadoknade bilo 20 minimalno u 2 poluvremena
Pokradena utakmica u svakom pogledu.
Pravi se da nije bilo ni 2:1 siroki
Razmisljaj pozitivno bod ste osvojili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Saopštenje jedno večeras se mora desiti. Previše im navijači svima yebu mrtve, pa će ovo odlično poslužiti SFK qurvama da skrenu pažnju s bruka za koje su one i ostali u klubu odgovorni.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Combattente87
- Kontakt:
Realno da je sudija napravio lakrdiju sa penalom i sa produžetkom vremena, ali i realno je da Sarajevo sa igračem više nije ošutalo na gol protivnika !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Pa gdje je ta komisija za suđenje?
Ovaj Marić ne smije više suditi.
Ovaj Marić ne smije više suditi.
Federalna zvona zvone da pozdrave bordo sampionejurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:40Dan te **** ukrade ti 10 minuta sudijske nadoknade u 2 poluvremena i prekida ti zadnji napad na 3:45 iako su se valjali 3 minute od 4 nadoknade. Jel realno ?

- Riquelme1921
- Kontakt:
Moram pohvaliti raju na forumu da polahko odrastamo, nisam pročitao nijedan post "ma joj da su oni dobri ne bi im sudija mogao ništa, daj 5 golova i ne može ti ništa role moj."

Grupa iznad svakog pojedinca.
Lijepo da mi pozdravljate staru i volite najmilije, pretpostavljam da si to napisao jer vidim da admin svakako spavaKosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:45**** ti pitari staru i maricu usput **** najmilije !!!!!

- Hrammm1921
- Kontakt:
NajjaciNoDi80 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:46Kad vec nista nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:44Penal za njih - nije bio
Žuti Jatti - nije bio
Penal za nas bio
Pokradeni za par minuta produzetka i žuti karton. Pa sta ljudi nabrajaju čudo jedno
Penal ćemo vidjet sta je bilo.
Al ljudi 30+ min imaju igrača više i nisu u stanju šanse stvorit i pisu o nadoknadi itd
Mene bi stid bilo da ovoliko para u ekipi skrkam i da ne mogu jedim ŠB ovakvom nista i to s igračem više pola sata

-
- Kontakt:
Ja cu biti realan neka mi neko kaze kako igraci zelje su milion puta srcaniji na terenu od nasih, drugo tolike pare smo ulozili i ne mozemo meda boris se za opstanak, 4 poraza imamo nikad gora sezona otkad pratim ovu ligu!
Nikoga mi necemo dobiti mozda veleza, kone ako ovo ne iskoriste nece onda nikad, mi smo na mrvama!!
@ Wagner **** i ne citiraj me slobodno se javi adminu jel ti ko brani, inace se mi samo banujemo, i zaobidji me molim te.
Nikoga mi necemo dobiti mozda veleza, kone ako ovo ne iskoriste nece onda nikad, mi smo na mrvama!!
@ Wagner **** i ne citiraj me slobodno se javi adminu jel ti ko brani, inace se mi samo banujemo, i zaobidji me molim te.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kamenjari stvarno obraza nemaju. Kakvo selo. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Sve cisto ljudi bolji duplo . Sudija neprimjetan . Prezivjet xemo i ovo
.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne možeš ti to raji objasnit hahah al ne brinem se ja bit će opet kakav poziv protiv suđenja sad kad su u bodovnom deficitu, treba se opravdat zašto nema igre u milijunskoj momčadibrig je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:49NajjaciNoDi80 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:46Kad vec nista nije bilojurisicduska je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:44Penal za njih - nije bio
Žuti Jatti - nije bio
Penal za nas bio
Pokradeni za par minuta produzetka i žuti karton. Pa sta ljudi nabrajaju čudo jedno
Penal ćemo vidjet sta je bilo.
Al ljudi 30+ min imaju igrača više i nisu u stanju šanse stvorit i pisu o nadoknadi itd
Mene bi stid bilo da ovoliko para u ekipi skrkam i da ne mogu jedim ŠB ovakvom nista i to s igračem više pola sata
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Maestro^^, siroki1991 i 24 gosta.