Pitar nas, vec veceras ce otkaz dobiti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
crveni karton cisto mazanje ociju
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nema veze da li je pitar ima veze da je covjek a ne ko ostali pusikrci.
Kupresak vani... bravo sefe
Kupresak vani... bravo sefe

Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 14 sep 2025, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
Prvo pobiti balije iz saveza, pa tek onda ove genocidase … balija je atomska bomba **** im sve po spisku pogano
Picke prodane
Picke prodane
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Kako mi godinama ne znamo igrati sa igracem vise, to je cudo jedno
-
- Kontakt:
Igrac vise i mi upisujemo po svemu sudecem cetvrti poraz bravo….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Ma ovdje ga ni City ne bi zabio
Hahaha pa ovo je vise penal nego ono sto je dao ubicama, mamu vam vicine keruse hebem!!!
U novi boj ...
Imamo igraca vise i ne mozemo na gol da osutamo
-
- Kontakt:
Pola sata igraca vise ne mozes priliku napraviti
Normalno da mi je godra što je čovjek koji je donio toliko radosti tu gdje i treba biti.

Fino što si pokazao kakva si splačina od navijača, dok ovdje prosipaš šuplju u koju ni ti ne vjeruješ. Nek' su slatkorječivi Zekić i Rožman pravi izbori, puno su nam toga donijeli.

Uostalom, kao da je bitno mišljenje "navijača" od kojeg je moj rođak iz Švedske redovniji na Koševu.

Ako ćemo na taj način, ne znam koji ti **** imaš sa Sarajevom kad si iz Olova. Čuj ti živiš i radiš u Olovu, a voliš Sarajevo.

Klub je odavno odveden u sunovrat, činjenica da najbogatiji i najveći klub titulu nije osvojio godinama je trebala biti dovoljna, ali nisam ni očekivao da slijepac poput tebe to vidi.
Odlazi husrefe, yebo te onaj ko te doveo.
-
- Kontakt:
Ma kakva prilika igra se 20 sekundi pa onda prekid 3 minute pa sve tako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa ovaj Bralic je teski idiot.Ja ne mogu da vjerujem sta lik radi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ti znaš ko je redovan na Koševu? Sunce moje crno, gledaj husrefa i bali za njim. Ti si slika i prilika navijaca (debila) koji podrzavaju džuturuma od 160 godina i Handzica velemajstoraNoProfit je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:28Normalno da mi je godra što je čovjek koji je donio toliko radosti tu gdje i treba biti.JuricaSpindl je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:34Godra nam je, jel tebi godra dok gledas našeg Husa legendu?![]()
![]()
Fino što si pokazao kakva si splačina od navijača, dok ovdje prosipaš šuplju u koju ni ti ne vjeruješ. Nek' su slatkorječivi Zekić i Rožman pravi izbori, puno su nam toga donijeli.![]()
Uostalom, kao da je bitno mišljenje "navijača" od kojeg je moj rođak iz Švedske redovniji na Koševu.
Ako ćemo na taj način, ne znam koji ti **** imaš sa Sarajevom kad si iz Olova. Čuj ti živiš i radiš u Olovu, a voliš Sarajevo.![]()
Klub je odavno odveden u sunovrat, činjenica da najbogatiji i najveći klub titulu nije osvojio godinama je trebala biti dovoljna, ali nisam ni očekivao da slijepac poput tebe to vidi.
Zadnja izmjena: JuricaSpindl, dana/u 14 sep 2025, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pa od crvenog se nije igralo ukupno 10 minuta , stalno prekida onaj ko hoće viditi , vidi ko neće sere po klubu , igračim , Husrefu itd
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Bitno da je Hus tu ha ja, ne moramo dobijati. Tako su bar govorili..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Treba gledati tu da se osigura 7-8 pozicija, podmazati gdje treba
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ja ne mogu da vjerujem da mi nemamo uigranih par akcija. Ovo izgleda kao da ih je neko skupio i bacio im loptu da igraju.
Nevezano za sudije, aščare se vidi da nas ubijaju, ali da ti ne možeš odigrati par smislenih akcija, to je problem.
A i igrači isto levati, nema rasprave, ako imaš žuti nema nikakvih startova. A naši se zalijeću i smiješno im kad dobiju crveni.
Užas, kriminal, samo da me bude nemira ko u Nepalu pa plane zgrada saveza.
Nevezano za sudije, aščare se vidi da nas ubijaju, ali da ti ne možeš odigrati par smislenih akcija, to je problem.
A i igrači isto levati, nema rasprave, ako imaš žuti nema nikakvih startova. A naši se zalijeću i smiješno im kad dobiju crveni.
Užas, kriminal, samo da me bude nemira ko u Nepalu pa plane zgrada saveza.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, KarloIvandic, tajsamja, zagorski i 87 gostiju.