Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nastavlja se meč Safina - Pivovarova...
EDIT: Opet prekid...
Volio bih da se nikako ne odigra , ova Safina me zeza... Gubi na svom servisu pa uzima brejk i sve tako...Kaka_Real je napisao/la:Nastavlja se meč Safina - Pivovarova...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
I ja se nadam...Bosnier je napisao/la:Volio bih da se nikako ne odigra , ova Safina me zeza... Gubi na svom servisu pa uzima brejk i sve tako...Kaka_Real je napisao/la:Nastavlja se meč Safina - Pivovarova...
Nebo se "crni"

Ja čekam nju i Ferrer-a 1
Ja nju i Flipkens za 37 €Kaka_Real je napisao/la:I ja se nadam...Bosnier je napisao/la:Volio bih da se nikako ne odigra , ova Safina me zeza... Gubi na svom servisu pa uzima brejk i sve tako...Kaka_Real je napisao/la:Nastavlja se meč Safina - Pivovarova...
Nebo se "crni"
Ja čekam nju i Ferrer-a 1
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- aleksandarhz
- Kontakt:
kako da postavim sliku listica sa w win .. ?
Napravis ScreenShot uploadujes na ImageShack i postavis Daleksandarhz je napisao/la:kako da postavim sliku listica sa w win .. ?
- aleksandarhz
- Kontakt:
jesi mi puno reko... Kako da napravim screenshot?Bosnier je napisao/la:Napravis ScreenShot uploadujes na ImageShack i postavis Daleksandarhz je napisao/la:kako da postavim sliku listica sa w win .. ?

Pritisnes Print SC Sys Rq tipku na tastaturi obicno se nalazi iznad strelica , pa onda otvoris paint i paste (Ctrl+V) sacuvaj, isjeci i uploaduj.aleksandarhz je napisao/la:jesi mi puno reko... Kako da napravim screenshot?Bosnier je napisao/la:Napravis ScreenShot uploadujes na ImageShack i postavis Daleksandarhz je napisao/la:kako da postavim sliku listica sa w win .. ?
- aleksandarhz
- Kontakt:
http://img90.imageshack.us/i/clipboard01fu.jpg/ Koliko patnje oko jedne slikice.. hvala Bosnier 

castis pivom ako dobijesaleksandarhz je napisao/la:http://img90.imageshack.us/i/clipboard01fu.jpg/ Koliko patnje oko jedne slikice.. hvala Bosnier

treba nam jos igraca iz BiH
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286
eo izgleda opet ta vasa safina ili kako se zove pocinje igrat..nisam je igrao pa nisam u toku...ja cekam mec poslije nje ova neka Salama
eo izgleda opet ta vasa safina ili kako se zove pocinje igrat..nisam je igrao pa nisam u toku...ja cekam mec poslije nje ova neka Salama
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- aleksandarhz
- Kontakt:
Ma to samo da testiramo ovu slikicu... Valjda cu ubosti nesto na bonus...FIFA/UEFA je napisao/la:castis pivom ako dobijesaleksandarhz je napisao/la:http://img90.imageshack.us/i/clipboard01fu.jpg/ Koliko patnje oko jedne slikice.. hvala Bosnier![]()

Haj` valjda se sabrala nakon ove pauze...
Ma nema na chemu , moracu i ja jednom probati live kladjenjealeksandarhz je napisao/la:http://img90.imageshack.us/i/clipboard01fu.jpg/ Koliko patnje oko jedne slikice.. hvala Bosnier

Iskreno ja bih vise volio da je predala , nadam se da se nije ohladila od pobjedeKaka_Real je napisao/la:Haj` valjda se sabrala nakon ove pauze...

Uskoro ce poceti , evo momci popravljaju teren
Dok nastave, kiša će opet složit...Nikad ovoBosnier je napisao/la:Iskreno ja bih vise volio da je predala , nadam se da se nije ohladila od pobjedeKaka_Real je napisao/la:Haj` valjda se sabrala nakon ove pauze...
Uskoro ce poceti , evo momci popravljaju teren
btw - bez obzira kako ovo završilo, nikad više ona neće na moj tiket...puna je oscilacija
Jesi gledao kako je izgubila drugi set ?
Ma nisam...Bosnier je napisao/la:Jesi gledao kako je izgubila drugi set ?
Odgled`o samo jedan gem, ovaj zadnji, pred kišu...
Evo pocelo je !
Kako vristi ova hahaha
Kako vristi ova hahaha
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 22 apr 2011, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
napokon!!! bravo dodig! 2-1 u setovima..a vec sam mislio da je kraj! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.