Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Ne vjerujem da ce imat problema sa opstankom, imali su tezak raspored.
Nema zime za njega jer je ljevak koji zna s nogom, vrhunske fizikalije. Iskustvo mu još treba da bude vrh štoper.
-
- Kontakt:
Nebeski skok i gooollll
kakvog sam igraca vam doveo
Igrac utakmice bez premca,izabran od lige dobio nagradu posle utakmice. Panini Man of the Match ! Kakav duo on i doktor Nemanja Matic. 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sergej Barbarez i suradnici su ga doveli, ne ti. Hvala BARBAREZU i stručnom štabu!bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:04Nebeski skok i gooollllkakvog sam igraca vam doveo
Igrac utakmice bez premca,izabran od lige dobio nagradu posle utakmice. Panini Man of the Match ! Kakav duo on i doktor Nemanja Matic.
![]()
-
- Kontakt:
Evo sad je krenuo k’o pojedini forumaši da nam je doveo nekog igrača 

- Beduin
- Kontakt:
Ovaj idiot je zajebo onog Kalca iz Ivkove slave sa lazima.
Hvala struci sto ga dovedose i dadose opravdano minute u drzavnom dresu.
Igrac utakmice danas
Hvala struci sto ga dovedose i dadose opravdano minute u drzavnom dresu.
Igrac utakmice danas
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
xinxee je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:06Sergej Barbarez i suradnici su ga doveli, ne ti. Hvala BARBAREZU i stručnom štabu!bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:04Nebeski skok i gooollllkakvog sam igraca vam doveo
![]()

Stadion Koševo
Stadion Koševo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Hvala Fanatice na Tariku
Nego, gdje je Brigada? Nema lika duze vrijeme da nam otkrije jos nekog reprezentativca.

Nego, gdje je Brigada? Nema lika duze vrijeme da nam otkrije jos nekog reprezentativca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sigurno nam sređuje neko veliko ime, pa dok završi onda će doći da se pohvali

Btw nema ni brata caffetina, oči su krvarile od njegove nepismenosti, šta je s njim zna li ko?

Kakva nam generacija dolazi

-
- Kontakt:
Dodjite na stranu istine i pravde ! Nemojte psovat okrenite se vjeri da napravimo masinu zvanu bosna i hercegovina ! Ali zato moramo borit se istinom protiv kriminala i menadzerskih šema. Dali je Tuzla za mene izgubljena, ili i u njoj mogu da nadjem srce Bosne ???

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Edukovan dovoljno da ne "kupujem " pamet tamo gdje ti to činišbhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13xinxee je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:06Sergej Barbarez i suradnici su ga doveli, ne ti. Hvala BARBAREZU i stručnom štabu!bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:04Nebeski skok i gooollllkakvog sam igraca vam doveo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahhaha hahahah ahhaha hahahag ,edukuj se i kupi pamet na svakom cosku ! Svaki savjet je korak naprijed.

Mene vise interesuje sta je sa horozaCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:52Sigurno nam sređuje neko veliko ime, pa dok završi onda će doći da se pohvali![]()
Btw nema ni brata caffetina, oči su krvarile od njegove nepismenosti, šta je s njim zna li ko?![]()
Ili pise sa drugog akaunta

naprijed rejal
Moody mi daleko najvise faliCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:52Sigurno nam sređuje neko veliko ime, pa dok završi onda će doći da se pohvali![]()
Btw nema ni brata caffetina, oči su krvarile od njegove nepismenosti, šta je s njim zna li ko?![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poselami nam Tarika i čestitaj mu za vrhunsku partiju. Nek nastavi ovako samo pa da ga gledamo u Interu uskoro ako Bog dabhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:04Nebeski skok i gooollllkakvog sam igraca vam doveo
![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zvao si deni milosevica mjesecima. I onda kad su ga doveli pljuvao si ga do neba, amater, mrtvac i da ga njegov babo gura. Kriminalac. Nema kod tebe istine, samo laz i mulj daleko od vjerebhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:00Dodjite na stranu istine i pravde ! Nemojte psovat okrenite se vjeri da napravimo masinu zvanu bosna i hercegovina ! Ali zato moramo borit se istinom protiv kriminala i menadzerskih šema. Dali je Tuzla za mene izgubljena, ili i u njoj mogu da nadjem srce Bosne ???![]()
![]()
Da mu nije Nodi svoje robe dao?soko je napisao/la: ↑15 sep 2025, 00:38Zvao si deni milosevica mjesecima. I onda kad su ga doveli pljuvao si ga do neba, amater, mrtvac i da ga njegov babo gura. Kriminalac. Nema kod tebe istine, samo laz i mulj daleko od vjerebhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:00Dodjite na stranu istine i pravde ! Nemojte psovat okrenite se vjeri da napravimo masinu zvanu bosna i hercegovina ! Ali zato moramo borit se istinom protiv kriminala i menadzerskih šema. Dali je Tuzla za mene izgubljena, ili i u njoj mogu da nadjem srce Bosne ???![]()
![]()

Najimpresivnija stvar kod Tarika mi je razvojni put. Pa on je prije 2 sezone igrao Seriu C, pa prošle Seriu B i sada je tu u vrhu žabarskog fudbala.
Sjećam se dobro da smo se zajebavali na njegov račun jer je na story postavio neko obično ispucavanje protiv Engleza na debiju. Tada je igrao treću italijansku ligu i nisam očekivao da će ovako napredovati.
Samo naprijed.
Sjećam se dobro da smo se zajebavali na njegov račun jer je na story postavio neko obično ispucavanje protiv Engleza na debiju. Tada je igrao treću italijansku ligu i nisam očekivao da će ovako napredovati.
Samo naprijed.