Kad bi se još sa foruma odjavio za sva vremena, našoj sreći ne bi bilo kraja.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:30Poginuli i ne dosli amin kosevo me nikad vise nece vidjeti!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi, treba presjeći i prekinuti ovu lakrdiju za sva vremena, po cijeni napuštanja lige. Nema smisla nastaviti igrati ligu zvanu Vico-Dodik-Čović prćija.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 sep 2025, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- SilaMoc1946
Koji je rasista ovaj hadalj, pruža mu ruku Jatta on nece da pruzi svoju
Sarajevo ljubavi moja 1946
Suvišno je komentarisati bilo sta pored svih ovih dešavanja. Ovaj je prebio Gulija i nema kartona. Protiv nas sve svira. Tuga.
Mi nikada odustati necemo...
Dobro ikako igraju nakon ovih lakrdija, ja bi nekoga zubima zaklo.
Bravo Mihaele
Bravo Mihaele
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Hmmmm vako prica pravi navijac, vazda tako bilo.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:30Poginuli i ne dosli amin kosevo me nikad vise nece vidjeti!!!

Yebe nas savez, yebe nas mafija, yebe nas mirvah i ajlah, sami sebe yebemo…nema ovo vise nikakve svrhe samo lomimo zivce bespotrebno.
-
- Kontakt:
Nikad ti sudija neće svirati kako treba dok ne daš para,
ova ne znalica ako večeras ne podnese ostavku najveći je tumor ikada Sarajeva
-
- Kontakt:
Nrma druge! Gledaj 4 nadoknade umjesto 10. Ovo je proslo sve granice davnih dana. Mirvic je piccxa sto ovo dozvoljava.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nema glupljeg naroda
-
- Kontakt:
Neka ste vi pravi navijaci, ja evo nisam jel vam lakse, ove godine sredina tabele ehlam.Oerde je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:35Hmmmm vako prica pravi navijac, vazda tako bilo.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:30Poginuli i ne dosli amin kosevo me nikad vise nece vidjeti!!!![]()

Milioni ulozeni u sta i kakve rezultate, trebali smo mo biti prvi sad i prcati ih sa vrha, ja znam da je to ne moguce dok je vico i mafija na celu, ali barem 2 smo mogli biti.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 14 sep 2025, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
"Ne bi me čudilo da ovaj momak ostane u svlačionici jer čini mi se da mu se gleda svaki korak" - žao mi što bi ovaj momak mogao bez posla ostati 

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Hahah faul Jate pa ovi ljudi nisu normalni,kako se uhvati da ga posalje u svlacionicu sta je ovo u 21 vijeku dan te hebo ovdje ove igrace nebi digao ni Murinjo. Pitaju sto Guli ne igra,udaraju ga kao da je MMA sud8ja ni 1 posto da te zastiti ovo nema smisla igrat,izvedi nek kazne ko ih hebe ili lominnoge na terenu. Po.serem se na Mirvica al bilo ko da dodje ovo se nece promijeniti,na krivo mjesto se molimo znamo sta treba i protiv koga.
-
- Kontakt:
Ovo je rezultat Mirvećevih ratova,talova i varanja.Isključivi je krivac za sve.Pitaristok je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:35Nikad ti sudija neće svirati kako treba dok ne daš para,
-
- Kontakt:
Hahah faul Jate pa ovi ljudi nisu normalni,kako se uhvati da ga posalje u svlacionicu sta je ovo u 21 vijeku dan te hebo ovdje ove igrace nebi digao ni Murinjo. Pitaju sto Guli ne igra,udaraju ga kao da je MMA sud8ja ni 1 posto da te zastiti ovo nema smisla igrat,izvedi nek kazne ko ih hebe ili lominnoge na terenu. Po.serem se na Mirvica al bilo ko da dodje ovo se nece promijeniti,na krivo mjesto se molimo znamo sta treba i protiv koga. Samo na ignor plave kerove kad im je vec ovo orgijanje dozvoljeno k bi na drugim forumima ovako pisali i lajali.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 sep 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, MaroonBjelave, NazorUso, Oerde i 72 gosta.