Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Budi se Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel bio offside kod gola sirokog, onaj sto je uputio centarsut?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Marić bi sam sebe našamarao što je i ove četiri minute produžio.
Na najmilijima se vratilo Dražene.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Okrenuce ovo Sarajevo, osim ako Jatta ne napravi crveni 

Bice na kraju 2-4.
-
- Kontakt:
Penal iz Vicini udžbenika .draga majko još zuti hahahaha.
- akisarajevo92
- Kontakt:
A od ove 4 minute igralo se mozda minutHordasOdMalena je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:35Marić bi sam sebe našamarao što je i ove četiri minute produžio.

Bar deset minuta koje nisu nadoknadjene, kako je ovo legalno

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma ne može Sarajevo ovo pobijediti.
Svirnut će nesto imaginarno i u drugom poluvrmenu.
Sudi se kriminalno i s namjerom od pocetka, sto očekivati dta drugačije u drugom poluvremenu.
Nema veze. 2-3-4-5 godina historijski ništa ne znace, okrenut će se i ovo.
Svirnut će nesto imaginarno i u drugom poluvrmenu.
Sudi se kriminalno i s namjerom od pocetka, sto očekivati dta drugačije u drugom poluvremenu.
Nema veze. 2-3-4-5 godina historijski ništa ne znace, okrenut će se i ovo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Gledam usporeni, mene bi bilo sramota dati gol iz ovako sviranog penala. Ali sta Listica zna sta je sramota?! 

Ne kužiš poentu.. Upravo si ilustrovao ponašanje uprava navedenih klubova. Podsjećanja radi, sve je krenulo od tog istog Veleža kad su Gigović, Grbić, Topalović.. otimali bodove. Cijenu je platio Predsjednik Hasić, klubu oduzeti bodovi, 6 utakmica bez publike, a sve zbog događaja u tunelu udaljenom 40 km od stadiona. Taj isti Hasić je pokrenuo inicijativu 4R pa je bio izdan od svih. Jedne godine pripaze Želju, druge Veleža.. zavadi pa vladaj, oproban recept. Ovdje se radi o puno bitnijim stvarima od navijačkog prepucavanja.
-
- Kontakt:
Jattu ako izbaci Husref Sarajevo pada, ako ga ostavi dobit ce crveni
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ne znam koga bi trebala bit veća sramota za ovaj rezultat, ekipu iz glavnog grada koja ima top 3 najskuplju momčad svake sezone i ne ostvaruje ništa unatoč milijunima, ili NK *Široki Brijeg* koji vas redovno dobija kući.
Mrze nas sudije zato smo losi
Ovo su vise Beusovi udzbenici, tanak je Vico u segmentu penala.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:37Penal iz Vicini udžbenika .draga majko još zuti hahahaha.
-
- Kontakt:
Hasić je kažnjen kao predsjednik kluba zbog utrčavanja navijača Veleža u teren, ne zbog paljenja auta u tunelu.Tuce11 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:39Ne kužiš poentu.. Upravo si ilustrovao ponašanje uprava navedenih klubova. Podsjećanja radi, sve je krenulo od tog istog Veleža kad su Gigović, Grbić, Topalović.. otimali bodove. Cijenu je platio Predsjednik Hasić, klubu oduzeti bodovi, 6 utakmica bez publike, a sve zbog događaja u tunelu udaljenom 40 km od stadiona . Taj isti Hasić je pokrenuo inicijativu 4R pa je bio izdan od svih. Jedne godine pripaze Želju, druge Veleža.. zavadi pa vladaj, oproban recept. Ovdje se radi o puno bitnijim stvarima od navijačkog prepucavanja.
Ostalo potpisujem.
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Orvel, Tatamata1946 i 19 gostiju.