FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ne igramo lose, imamo sanse. Dobro ikako mogu nakon ove pljacke
-
- Kontakt:
Ma ja ba kad dodje Ahmo,Mesa,Edin,Meho ima da sudjenje bude top,jel vam jasno da mrze sve sto je iz Sarajeva,vidis to i po politici,fudbalu sve su unistili a vi neke basne pricate,nema glupljeg naroda na planeti. Hebacemo mu majku kao sto smo o savezu i Vici mogu svi usima mahat.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 sep 2025, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ko je unistio? Ko ispred Sarajeva sjedi u savezu? Jel clan neke zelene strankemosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:18Ma ja ba kad dodje Ahmo,Mesa,Edin,Meho ima da sudjenje bude top,jel vam jasno da mrze sve sto je iz Sarajeva,vidis to i po politici,fudbalu sve su unistili a vi neke basne pricate,nema glupljeg naroda na planeti.

Mozda nisam dobro napisao, ili ti nisi propratio, upravo na to sam i mislio drug. Prepostene b komponente mamu im.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:18Ma ja ba kad dodje Ahmo,Mesa,Edin,Meho ima da sudjenje bude top,jel vam jasno da mrze sve sto je iz Sarajeva,vidis to i po politici,fudbalu sve su unistili a vi neke basne pricate,nema glupljeg naroda na planeti.
-
- Kontakt:
Halonpoliticar ne pricam o politici niti o toj temi,hebala te politika sta me koji k uvlacis u te price?Arhitekt je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:19Pa ko je unistio? Ko ispred Sarajeva sjedi u savezu? Jel clan neke zelene strankemosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:18Ma ja ba kad dodje Ahmo,Mesa,Edin,Meho ima da sudjenje bude top,jel vam jasno da mrze sve sto je iz Sarajeva,vidis to i po politici,fudbalu sve su unistili a vi neke basne pricate,nema glupljeg naroda na planeti.a evo debila po forumu prosipaju gluposti
Za sve ovu su krivi sarajevo i zeljo jer su godinama gledali samo sebe i unistavali druge kantone i klubove, sad se svi okrenuli protiv i rezultat je ovo, zeljo ne moze 15 godina prismrditi tituli, a sarajevo je i uspjelo nesto, al sve na mrvice. E to vam je glavni problem svega sto nam se desava, vjerujte da smo sami sebi tome krivi
Kapetanovic igrac manje na terenu.
-
- Kontakt:
Cim sam vidio ko sudi okrenuo sam kanal znao sam...
Najbolji vezni igrac lige i kluba je bio Mato Jajalo, Amar Rahmanovic ratnik i Leon benko borac. Ljaljic jos mora pokazi od cega je stvoren.
Ovo je ponizenje ratnika kluba Husrefa Musemica, ponizenje grada Sarajeva i napad mrzitelja ovog grada iz svih malih sredina. Vidjecete sutra lakrdije na Grbavici. Svjetska kriza se uvlaci u sve pore zivota i ultranacionalisti su pod punim gasom.
Ovo je ponizenje ratnika kluba Husrefa Musemica, ponizenje grada Sarajeva i napad mrzitelja ovog grada iz svih malih sredina. Vidjecete sutra lakrdije na Grbavici. Svjetska kriza se uvlaci u sve pore zivota i ultranacionalisti su pod punim gasom.
-
- Kontakt:
Kad neko dira clanove porodice, glava porodice treba da reaguje ! Kod nas se glava porodice grli sa tvorcem maltretiranja...i objavljuje neke imagijarne ratove.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Što je najtužnije fino igramo. Imali smo nekih baš finih šansi. Ali ne možeš protiv svega. Evo gubiš 1-0 jer smetaš svima i jer je zadatak za sudije i sve da te unište u svakom pogledu.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Igramo dobro, samo nemamo gol igrača.
HAHAHAHAHHAHAHAHA jao kartona majko moja ovo je za rubliku vjerovali ili ne... 

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ma igramo dobro nema sta, ide gol razlika -15.
Prosle sezone za cijelu sezonu smo imali 4 poraza a gle sad.
Prosle sezone za cijelu sezonu smo imali 4 poraza a gle sad.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ovi manekeni su bas zasluzili da im se dresovi skinu
- Kockoglavi
- Kontakt:
On voli Sarajvo pravi je hordas 

. Odlazi ubleho setem ti sr na mijenjanje pozicija igracima
Daj Husrefa, on jedini moze voditi Sarajevo.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 14 sep 2025, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MokraKifla
- Kontakt:
Promijeni nick onda pashaKosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:30Poginuli i ne dosli amin kosevo me nikad vise nece vidjeti!!!

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Burberry46, N3R3D, napoleon72, RaymondRed, TETRAPAK i 60 gostiju.