FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imali danas nasa utaknica na MY TV.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cojk je vec cetvrta godina tu, napravio dijete u rijalitiju pa se poslije zarucio pa prevario tu u trecoj sezoni itd itd. Pred kraj prosle sezone poziva Fukare da glasaju za njeg hahahtuzlak1987 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:30Jel se sjecate onog naseg bega Terzica sto je odigrao bas dobro kod nas ono malo sto je bio.
Eno ga u Srbiji u rialitiju, promaja u glavi teska![]()
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Igrajte lopte manekeni....Sretno do pobjede
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Harun kapiten
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne daj se ineeees
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
mislim da nista ove sezone od povratka sto se nadam bolje je da jednu sezonu istrpimo i gamad rastjeramo
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Opusteno, ne mora se odmah ganjati ulazak, pa poslije rasulo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tanko skroz
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ne znam samo sta se trenira na tim treninzima,ista prica skoro svaki put
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Ma nije ovo do treninga cini mi se, sve su ovo klocevi... Ono sto valja je 35+, ne moze meda, a nema ko za njih da zna i da trci
-
- Kontakt:
Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ok je i poraz ,ako se necemo laktat za povratak,kolko para tolko muzike,ali ne treba bit malo prepotentan i najavljivati neke velike stvari,kad je ocigledno sa ovom igrom i ovim trenerom da se to ne moze..Treba biti realan.Nije problem ni prelomiti koju sezonu u FL,ali da barem znamo na cemu smo...Ovako je lose,jako lose...Zato potenciram sta se to trenira cijelu sedmicu,ako se ne moze uvezati akcija dvije tri pet...VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- ASD
- Kontakt:
Ako ćemo realno, najbolji je to u toj zadnjoj liniji ubjedljivo.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
Beganović mi za sada djeluje solidno, mora skupiti hrabrosti naprijed da nešto uradi, ako misli da bude PL igrač. Jaganjac i Saletović danas nula bodova.
-
- Kontakt:
Ovo su žešči manekeni i pomijaši Kad igra TRUHLINJO said odma imaš igrača manje Trebao je nastaviti igrati sa juniorima ionako nema od ulaska u PL ništa Juniori bi se borili a ovi su došli na utakmicu samo da bi im guzica vidila puta
-
- Kontakt:
Harune sine kad ne znas gdje ces s loptom, samo je u gol salji
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma zelim samo da kazem da time se tusi vjerovatno najbolji igrac na terenu, znamo da moze dosta vise ponuditi prema naprijed posebno svojim iskustvom za razliku od ostalih. Halilovic je okej, ali za zadnjih 15 do max 20 minuta. Primjetno je tu iskustvo, ali fizicki on ne moze vise od toga ponuditi.ASD je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:19Ako ćemo realno, najbolji je to u toj zadnjoj liniji ubjedljivo.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
Beganović mi za sada djeluje solidno, mora skupiti hrabrosti naprijed da nešto uradi, ako misli da bude PL igrač. Jaganjac i Saletović danas nula bodova.
Ovaj iznad gore sto pljuje Saida covjek uopste nije na terenu, a i kad jest sigurno je jedan od najboljih.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
Taj iznad **** majke fudbalerima, psuje sve od do, a godina ima ko neciji tata. Saidu se naklatio na kosti, pa i kada nije na terenu sanja ga i vrijedja.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:44Ma zelim samo da kazem da time se tusi vjerovatno najbolji igrac na terenu, znamo da moze dosta vise ponuditi prema naprijed posebno svojim iskustvom za razliku od ostalih. Halilovic je okej, ali za zadnjih 15 do max 20 minuta. Primjetno je tu iskustvo, ali fizicki on ne moze vise od toga ponuditi.ASD je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:19Ako ćemo realno, najbolji je to u toj zadnjoj liniji ubjedljivo.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
Ovaj iznad gore sto pljuje Saida covjek uopste nije na terenu, a i kad jest sigurno je jedan od najboljih.
Sloboda je moja nacija
- ASD
- Kontakt:
Problem ovog rostera je što ima puno igrača koji su za ući sa klupe, a jako malo igrača da budu standardni. Nadam se da će se barem jedan od onih juniora pogurati ove sezone iako po onome što sam ja vidio, sumnjam da će biti koristi.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:44Ma zelim samo da kazem da time se tusi vjerovatno najbolji igrac na terenu, znamo da moze dosta vise ponuditi prema naprijed posebno svojim iskustvom za razliku od ostalih. Halilovic je okej, ali za zadnjih 15 do max 20 minuta. Primjetno je tu iskustvo, ali fizicki on ne moze vise od toga ponuditi.ASD je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:19Ako ćemo realno, najbolji je to u toj zadnjoj liniji ubjedljivo.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:13Sve ok, ali kakav je ovo pokusaj sa Secerovicem na stoperskoj poziciji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.