PS: ona bradica mu lijepo stoji.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Eto vidis kako izmisljas i lazes. Za Kanea mi je smetalo sto se transfer oduzio i trajao mjesecima. Drugi najbolji napadač u historiji kluba. Btw ti si ubleho prošle sezone često kritikovao Kanea a sad si kao njegov najveći fanDilah je napisao/la: ↑14 sep 2025, 03:00De ti mama ispričaj kako si se borio protiv dovodjenja Harrija u Bayern jer navidno nema pobjednički mentalitet i da ne vredi ni pola para koje hoće za njegaDa imaš obraza zatvorio bi se u WC i nebi jedno 8 godina diskutovao o fudbalu. PS - kako Sane u Galati, pratiš li
![]()
Gledao sam ga danas prvo pol, kako momak lagano i samouvjereno igra, daleko najbolji igrač na terenu.Centre forward je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:43Za puštanje Gravena neko već sutra mora u prdekanu.
Mašina u svakom smislu. Paradox, on ima sve ono što nama fali u veznom redu. Al' OK, mora se otjerat' on i sutra bilo ko drugi da se ne naruši Džošuin konformizam. Teški parazit' i valja ga trpit' do ko zna kada.Zlaja83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:50Gledao sam ga danas prvo pol, kako momak lagano i samouvjereno igra, daleko najbolji igrač na terenu.Centre forward je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:43Za puštanje Gravena neko već sutra mora u prdekanu.
Al šta je tu je, pogrešna odluka, ni prva ni zadnja, dosta nas je znalo da ima potencijala, ali mislim da nitko nije mislio da će baš ovako procvjetati.
Naravno da je mogao i naravno da je klasa. U Liv radi baš sve ono što igrač na njegovoj poziciji treba da radi i od dolaska Slota najstandardniji je igrač, bezgranično povjerenje uživa. Kod nas mu je Zubalo davao nešto malo, ali uglavnom tako da ga guše drugi na sredini, Uhato kosturasto smrdljiva nakaza je Kimicha prebacila na beka, i očekivalo se da će Graven dobiti punu šansu, medjutim čak je i jedan Kurrero bio ispred njega, da bi ga smradina prve prilike prekrižila i poslala na tribine sa Stanišom. Ovde će “stručnjaci” poput one BL reći da se bunio pa zato i ne treba da igra, kao da bi njemu bilo drago da mu kolega iskopa duplo manje zemlje i razbije kamena od njega pa dobije višu platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.