Zato sto smo 7 igrali s PoljskomTripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 02:13Jašta, svi sve znaju... al nagađat. Mahalaška nacija. Ja fino upitah što ga Dubai nije pustio 6. i 8. septembra da igra ako je spreman bio, odgovora ne dobih.
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
- Quartararo
- Kontakt:
Ovaj smrad nema više mjesto u repki nadam se. 

-
- Kontakt:
8. septembra su igrali protiv Fenera i nije ga bilo u sastavu, poslije naše utakmice sa Poljskom.hz1987 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 04:29Zato sto smo 7 igrali s PoljskomTripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 02:13Jašta, svi sve znaju... al nagađat. Mahalaška nacija. Ja fino upitah što ga Dubai nije pustio 6. i 8. septembra da igra ako je spreman bio, odgovora ne dobih.
Da klubove zasvrbi šta će reći reprezentacija, ako na to aludiraš, samo se referisati na Castanedu i kako je igrao pripremne sa Unicajom dok smo mi na Kipru bili.
Nurkić >>> Musa
Samo se pokazalo ono što smo sumnjali, od termina svadbe pa nadalje....
Samo se pokazalo ono što smo sumnjali, od termina svadbe pa nadalje....
Sta je mogao cekati? Igrati pod hernijom?

Previse ste bezobrazni. Musi mozes milion stvari osporiti, ali mucke oko reprezentacije nikako. Covjek prvi trening uradio par dana nakon Poljske. Ne znam sta je tu cudno.
S obzirom sta je operisao, znalo se da ce otprilike u ovom periodu moci igrati. Znali su i laici da ce biti u knap i zato smo se nadali da ce bar biti rovit za zadnju utakmicu u grupi. Ovdje se pise ko da je receno da je slomio nogu, pa sad odjednom misteriozno ozdravio.
Njegova jedina greska je sto je pomijesao upalu misica i herniju, te sto se nije na vrijeme obratio doktoru.
-
- Kontakt:
Ma besposličari traže materijala za nove teorije zavjere, ništa čudno i neviđeno ovdje. S takvima nema ispravne odluke, uvijek je dlaka u jajetu.Kajzer10 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 08:58Sta je mogao cekati? Igrati pod hernijom?![]()
Previse ste bezobrazni. Musi mozes milion stvari osporiti, ali mucke oko reprezentacije nikako. Covjek prvi trening uradio par dana nakon Poljske. Ne znam sta je tu cudno.
S obzirom sta je operisao, znalo se da ce otprilike u ovom periodu moci igrati. Znali su i laici da ce biti u knap i zato smo se nadali da ce bar biti rovit za zadnju utakmicu u grupi. Ovdje se pise ko da je receno da je slomio nogu, pa sad odjednom misteriozno ozdravio.
Njegova jedina greska je sto je pomijesao upalu misica i herniju, te sto se nije na vrijeme obratio doktoru.
Da ga je hipotetički Bekir takvog poveo, bilo bi što je poveo dva igrača koji nisu nikako igrali i tako ta spika.
Loše spinujes, dan prije si pisao pitanje je kad ce prvu utakmicu odigrati a on je odigrao odmah i odmah 21 poen.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:30Eto, mjesec dana nakon operacije. Dakle, mi bismo morali faktički do finala dogurati bez Muse da bismo mogli na njega računati u finalu. Do polufinala u najboljem slučaju.bhsport je napisao/la: ↑13 sep 2025, 23:29Baš veliko pitanjeTripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...![]()
Njemu na dušu ovaj cirkus sa reprezentacijom.
Za sve one pacenike televisia presenta veliki pozdrav i poruka drzava je iznad Muse a vi sto ga branite za kafu i dres zapitajte se sta vam je vazno u zivotu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je li stvarno mislite da bi lik propustio Eurobasket radi faking odmora? Pa zar nije logicno da odmara kad su kvalifikacije i da ne dolazi, nego sada?bhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:57Loše spinujes, dan prije si pisao pitanje je kad ce prvu utakmicu odigrati a on je odigrao odmah i odmah 21 poen.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:30Eto, mjesec dana nakon operacije. Dakle, mi bismo morali faktički do finala dogurati bez Muse da bismo mogli na njega računati u finalu. Do polufinala u najboljem slučaju.
Za sve one pacenike televisia presenta veliki pozdrav i poruka drzava je iznad Muse a vi sto ga branite za kafu i dres zapitajte se sta vam je vazno u zivotu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nije radi odmora, nego pametnjakovic izmislja nekakve sukobe unutar reprezentacije jer ne voli sektora. Ti sukobi su nesto sto bi on zelio da se desava, pa kako bi ovdje mogao srati.
Po njegovu zalost prati ga samo weirdo Greivis.
Po njegovu zalost prati ga samo weirdo Greivis.
-
- Kontakt:
Čuj spinujembhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:57Loše spinujes, dan prije si pisao pitanje je kad ce prvu utakmicu odigrati a on je odigrao odmah i odmah 21 poen.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:30Eto, mjesec dana nakon operacije. Dakle, mi bismo morali faktički do finala dogurati bez Muse da bismo mogli na njega računati u finalu. Do polufinala u najboljem slučaju.

Napisao sam to jer je do tada propustio već dvije pripremne utakmice i jer je tek bio počeo trenirati. Ispostavilo se da jee bio u stanju odigrati utakmicu jučer, 6 dana nakon naše posljednje utakmice, i kako to onda mijenja bilo šta?
To što je tebi uvijek čaša poluprazna i što cijelo ljeto ganjaš nove persone da upireš prstom i širiš negativu, tu ti ne mogu pomoći. Taj Musa je jedan od glavnih razloga što smo uopće i bili na EuroBasketu.
Tripko napisa pitanje kad ce odigrat prvu utakmicu i covjek sutradan ubaci 21 poen. Imaj obraza i povuci se. Nisu ni Bosnje bas toliko glupe da ne kontaju neke stvari. Komentari na drustvenim mrezama sve govore. Bekir se izgleda povlaci pa mozda saznamo istinu.

TripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...
-
- Kontakt:
Baš tako, procitan si ko bukvar.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:19Čuj spinujembhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:57Loše spinujes, dan prije si pisao pitanje je kad ce prvu utakmicu odigrati a on je odigrao odmah i odmah 21 poen.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:30
Eto, mjesec dana nakon operacije. Dakle, mi bismo morali faktički do finala dogurati bez Muse da bismo mogli na njega računati u finalu. Do polufinala u najboljem slučaju.
Za sve one pacenike televisia presenta veliki pozdrav i poruka drzava je iznad Muse a vi sto ga branite za kafu i dres zapitajte se sta vam je vazno u zivotu![]()
Napisao sam to jer je do tada propustio već dvije pripremne utakmice i jer je tek bio počeo trenirati. Ispostavilo se da jee bio u stanju odigrati utakmicu jučer, 6 dana nakon naše posljednje utakmice, i kako to onda mijenja bilo šta?
To što je tebi uvijek čaša poluprazna i što cijelo ljeto ganjaš nove persone da upireš prstom i širiš negativu, tu ti ne mogu pomoći. Taj Musa je jedan od glavnih razloga što smo uopće i bili na EuroBasketu.
Spinujes jer spominjes naše utakmice nicim izazvan a prica je oko Dubaijevih utakmica.
Ko zna kad ce a on sutra gruh 21 poen.
Pročitaj 5,6 puta ponovo svoju nebulozu.
Ne sporim ja njemu zasluge za EB, opet spin.
Ja sporim način odlaska iz reprezentacije i 'operaciju' za koju selektor nije znao. Imam dovoljni godina i iskustva da znam da nije onako kao sto se pise a ti vjeruj u sta hoces.
-
- Kontakt:
Spominjem našu utakmicu kao vremensku referencu, valjda ti to nije atomska fizika za shvatiti. Mi završili sa prvenstvom 7. septembra, Musa trenirao po prvi put 11. septembra i odigrao prvu utakmicu 13. septembra. Nije teška matematika za sabrati i oduzeti da bi smo po tom timelineu i došli i otišli kući bez njega na parketu.bhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:56Baš tako, procitan si ko bukvar.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:19Čuj spinujembhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:57
Loše spinujes, dan prije si pisao pitanje je kad ce prvu utakmicu odigrati a on je odigrao odmah i odmah 21 poen.
Za sve one pacenike televisia presenta veliki pozdrav i poruka drzava je iznad Muse a vi sto ga branite za kafu i dres zapitajte se sta vam je vazno u zivotu![]()
Spinujes jer spominjes naše utakmice nicim izazvan a prica je oko Dubaijevih utakmica.
Grohotom se smijem. Ako laže koza, ne laže rog:Ne sporim ja njemu zasluge za EB, opet spin.
Negativa 24/7 bila. I evo opet je nastavila, samo druga žrtva u pitanju. Dobro je pa vas je manjina takvih, nije ovaj forum mjerilo.
- Quartararo
- Kontakt:
Bruda opasno te ovaj proziva. Izderi ga.Masqareda je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:59Tripko napisa pitanje kad ce odigrat prvu utakmicu i covjek sutradan ubaci 21 poen. Imaj obraza i povuci se. Nisu ni Bosnje bas toliko glupe da ne kontaju neke stvari. Komentari na drustvenim mrezama sve govore. Bekir se izgleda povlaci pa mozda saznamo istinu.![]()
TripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...

Ti si stvarno ograničen ko balkon sine. O Musi se prica a ne o kosovskoj ublehi. Musi ne sporim plasman na EP.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:32Spominjem našu utakmicu kao vremensku referencu, valjda ti to nije atomska fizika za shvatiti. Mi završili sa prvenstvom 7. septembra, Musa trenirao po prvi put 11. septembra i odigrao prvu utakmicu 13. septembra. Nije teška matematika za sabrati i oduzeti da bi smo po tom timelineu i došli i otišli kući bez njega na parketu.bhsport je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:56Baš tako, procitan si ko bukvar.TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:19
Čuj spinujem![]()
Grohotom se smijem. Ako laže koza, ne laže rog:Ne sporim ja njemu zasluge za EB, opet spin.
Negativa 24/7 bila. I evo opet je nastavila, samo druga žrtva u pitanju. Dobro je pa vas je manjina takvih, nije ovaj forum mjerilo.
Otvori malo taj balkon, sta si ga ustaklio još.
A za prevaru sta sam i najavio,odradit ce EP i neka ide u miru.
Ma neka ga. Ocigledno je da se mota tu oko saveza pa pokusava da se sve prikrije.Quartararo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 19:39Bruda opasno te ovaj proziva. Izderi ga.Masqareda je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:59Tripko napisa pitanje kad ce odigrat prvu utakmicu i covjek sutradan ubaci 21 poen. Imaj obraza i povuci se. Nisu ni Bosnje bas toliko glupe da ne kontaju neke stvari. Komentari na drustvenim mrezama sve govore. Bekir se izgleda povlaci pa mozda saznamo istinu.![]()
TripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...![]()

Trenirao pre 2 sedmice vec
Musa i Castaneda nisu isli iz istih razloga
Halilovic bio tu iz istih razloga
Jos povredjen
Musa i Castaneda nisu isli iz istih razloga
Halilovic bio tu iz istih razloga
Jos povredjen
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: L-Train, Slobodanpad1945, StevieG8 i 26 gostiju.