Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- Quartararo
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ma nije niko ODMAKEO. 

- BatistutA19
- Kontakt:
Ok zaebancija neko zdravo podebavanje ali neke sad gadosti nit pisem nit cu pisat,obicno samo pisem kako ja vidim.a ne kako neko zeli da procita.mirsonetz je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:10Ma jok brate on je il dijete neko ili momak odbacen od svih pa zeljan paznje pa makar i na ovaj nacin. Rivalstvo stvaras pomocu i prijatelja kad bi zapeo u Zenici imam dva tri momka iz starije ekipe i ozbiljnih navijaca Celika koji su cak i vodje bili za pomoc isto je i u Sarajevu, Mostaru. Prijateljstva moras gradit, a neprijatelja je na svakom cosku. Okej sporsko rivalstvo prepirke itd itd al moras imas neki kodeks i ponasanje.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:39Za koga ti navijas Ledeni pa gdje god odes pisat otjeraju teQuartararo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 02:12
Kakva si ti seljačina.![]()
Od ostalih vijesti zenička fuksa kiksala protiv opasnih Banovića. Sad će krenuti priče kako svakako ne žele povratak u PL. Pitam se samo ima li kad da žele, do kad će tavorit u cvajti i kantonalnim ligama a sebe zvati "velikanom"?![]()
ti samo ovdje nebuloze mozes pisat
ali sto mrzis toliko Zenicu ne kontam ,pa ja nijedan grad ne mrzim i svugdje imam prijatelja od vecine klubova ,svugdje znam nekog..Ti si maskota ove teme jer nigdje ne mozes pisat na temi klubova
![]()
Bas tako treba imat svugdje prijatelja ne zna covjek gdje ga put vodi i sta te ceka negdje.
Ma prosle godine piso.da za Jedinstvo navija i predstavljo se tako pa ga otjerase pa sad za Slobodu ne zna ni on za koga navija ,uglavnom najvise vredja Zenicu ne kontam zasto.
Ma obo zi je onaj ledeni manijak jos od prije dvije godine gledam ga danima na temi san marino austrija bih gdje on lafo dupla pare na hiljade, a bas mi ide na krc krasni sa citavom pricom haman mu je neko iz Zenice trpo curu, zenu rodicu pa je ogorcen il je neki debilBatistutA19 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:58Ok zaebancija neko zdravo podebavanje ali neke sad gadosti nit pisem nit cu pisat,obicno samo pisem kako ja vidim.a ne kako neko zeli da procita.mirsonetz je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:10Ma jok brate on je il dijete neko ili momak odbacen od svih pa zeljan paznje pa makar i na ovaj nacin. Rivalstvo stvaras pomocu i prijatelja kad bi zapeo u Zenici imam dva tri momka iz starije ekipe i ozbiljnih navijaca Celika koji su cak i vodje bili za pomoc isto je i u Sarajevu, Mostaru. Prijateljstva moras gradit, a neprijatelja je na svakom cosku. Okej sporsko rivalstvo prepirke itd itd al moras imas neki kodeks i ponasanje.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:39
Za koga ti navijas Ledeni pa gdje god odes pisat otjeraju teti samo ovdje nebuloze mozes pisat
ali sto mrzis toliko Zenicu ne kontam ,pa ja nijedan grad ne mrzim i svugdje imam prijatelja od vecine klubova ,svugdje znam nekog..Ti si maskota ove teme jer nigdje ne mozes pisat na temi klubova
![]()
Bas tako treba imat svugdje prijatelja ne zna covjek gdje ga put vodi i sta te ceka negdje.
Ma prosle godine piso.da za Jedinstvo navija i predstavljo se tako pa ga otjerase pa sad za Slobodu ne zna ni on za koga navija ,uglavnom najvise vredja Zenicu ne kontam zasto.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma znam da je on i pisemo mu uvijek ledeni sa 87 profilamirsonetz je napisao/la: ↑14 sep 2025, 18:46Ma obo zi je onaj ledeni manijak jos od prije dvije godine gledam ga danima na temi san marino austrija bih gdje on lafo dupla pare na hiljade, a bas mi ide na krc krasni sa citavom pricom haman mu je neko iz Zenice trpo curu, zenu rodicu pa je ogorcen il je neki debilBatistutA19 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:58Ok zaebancija neko zdravo podebavanje ali neke sad gadosti nit pisem nit cu pisat,obicno samo pisem kako ja vidim.a ne kako neko zeli da procita.mirsonetz je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:10
Ma jok brate on je il dijete neko ili momak odbacen od svih pa zeljan paznje pa makar i na ovaj nacin. Rivalstvo stvaras pomocu i prijatelja kad bi zapeo u Zenici imam dva tri momka iz starije ekipe i ozbiljnih navijaca Celika koji su cak i vodje bili za pomoc isto je i u Sarajevu, Mostaru. Prijateljstva moras gradit, a neprijatelja je na svakom cosku. Okej sporsko rivalstvo prepirke itd itd al moras imas neki kodeks i ponasanje.
Počinje derbi zaleđa 

- Quartararo
- Kontakt:
Kako podnose zeničani pobjedu Slobodanke? 

- Quartararo
- Kontakt:
Brzo cete vi zaostajat za nama i to vise bodova, tjesi se jer nas ne mozete ugrozit, idu pojacanja sad kakve vi trenutno mozete sanjat
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovo kolo ocekivani rezultatti manje vise nekih sad velikih iznenadjena nije bilo osim mozda Viteza i mozda Celika.Celik lose odigro ali moro je pobijedit uz 2 gola i dvije stative i jos sansi trebali smo pobijedit ali Buducnost se borila i svaka im cast i docekali zadnju minutu i uzeli bod .
Gledo sam i Slobodu sinoc malo i Sarajevo,sto se tice Gabele vise sretno uzeli 3 boda a realno je bilo nerijeseno..
Ma titulu ce odlucit utakmice pogotovo u gostima te tzv male utakmice ili stadioni Bihac Tesanj Gracanica Travnik.Hadzici tu ce bit zaebana gostovanja pa ko se bolje snadje a medjusobni derbiji tu ce bit puno nerijesenih
Slobodi ako Krpic dodje za ove lige dobro pojacanje a Komazec mislim bespotreban i covjek je vec u godinama i sto prije Saida rijesit,Brzi ce vremenom bit problem to sam i prije piso i jos neki igraci spori mora neko i trcat.,vise ce bit povredjen nego sto ce igrat a plata ide..
Ko bude najbolji nek udje i nek pripremi 4 do 5 miliona kad udje ,naravno volio bi Celik.ali ako udje Sloboda ili Gosk ili bilo ko drugi sretno mu a ko nema taj novac nema sta trazit kad udje odmah je ispadanje.
Dabogda vi doveli najboljja pojacanja i ako udjete da se borite za Europu ali sa tim da ni marke ne napravite dug novi ,ja vam to zelim od srca u suprotnom je katastrofa u buducnosti.
Gledo sam i Slobodu sinoc malo i Sarajevo,sto se tice Gabele vise sretno uzeli 3 boda a realno je bilo nerijeseno..
Ma titulu ce odlucit utakmice pogotovo u gostima te tzv male utakmice ili stadioni Bihac Tesanj Gracanica Travnik.Hadzici tu ce bit zaebana gostovanja pa ko se bolje snadje a medjusobni derbiji tu ce bit puno nerijesenih
Slobodi ako Krpic dodje za ove lige dobro pojacanje a Komazec mislim bespotreban i covjek je vec u godinama i sto prije Saida rijesit,Brzi ce vremenom bit problem to sam i prije piso i jos neki igraci spori mora neko i trcat.,vise ce bit povredjen nego sto ce igrat a plata ide..
Ko bude najbolji nek udje i nek pripremi 4 do 5 miliona kad udje ,naravno volio bi Celik.ali ako udje Sloboda ili Gosk ili bilo ko drugi sretno mu a ko nema taj novac nema sta trazit kad udje odmah je ispadanje.
Dabogda vi doveli najboljja pojacanja i ako udjete da se borite za Europu ali sa tim da ni marke ne napravite dug novi ,ja vam to zelim od srca u suprotnom je katastrofa u buducnosti.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 15 sep 2025, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Quartararo
- Kontakt:
Bati sa istim postom 300x. Kakav bot. 

- LavoviGabela
- Kontakt:
Cestitke Slobodi na pobjedi, mislim da im je ovo prva pobjeda u Gabeli ikad
Penal malo diskutabilan, al više jest nego nije. Ostatak utakmice dosadan, ali vidilo se da je Sloboda trenutno na višem nivou. Treba nam se vratiti još par igrača pa da uhvatimo zalet. Jure treba još konce pohvatati
Očekivao sam Fukare, al niđe ih

Penal malo diskutabilan, al više jest nego nije. Ostatak utakmice dosadan, ali vidilo se da je Sloboda trenutno na višem nivou. Treba nam se vratiti još par igrača pa da uhvatimo zalet. Jure treba još konce pohvatati
Očekivao sam Fukare, al niđe ih

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
LavoviGabela je napisao/la: ↑16 sep 2025, 08:45Cestitke Slobodi na pobjedi, mislim da im je ovo prva pobjeda u Gabeli ikad![]()
Očekivao sam Fukare, al niđe ih![]()
🔴⚫️
- LavoviGabela
- Kontakt:
svaka ćas realnoSkver je napisao/la: ↑16 sep 2025, 11:13LavoviGabela je napisao/la: ↑16 sep 2025, 08:45Cestitke Slobodi na pobjedi, mislim da im je ovo prva pobjeda u Gabeli ikad![]()

Ali.......u iducem tj. zadnjem kolu vi dobijate Velez u Mostaru 2:1, Leotar dobija Zelju 2:1 gdje se igraci Zelje sklanjaju Leotaru, a Sloboda gubi 2:0 u Lukavici protiv Slavije i ispadamo iz PL (politicke lige)......sami smo krivi, drugi su bolje poslovali (namjestali) tada....sam znas kako to Lujo radiLavoviGabela je napisao/la: ↑16 sep 2025, 13:06svaka ćas realnoSkver je napisao/la: ↑16 sep 2025, 11:13LavoviGabela je napisao/la: ↑16 sep 2025, 08:45Cestitke Slobodi na pobjedi, mislim da im je ovo prva pobjeda u Gabeli ikad![]()
![]()

🔴⚫️
Nisu još potpisali ugovor sa Azmirom, traže se dva kombija uz redovno održavanje i sipanje goriva od strane Azmira te pet hiljada konvertibilnih maraka, isplata može i u dvije rate. Dogovor je u finalnoj fazi, kombi B je na remontu, idu nove zimske gume.
- Quartararo
- Kontakt:
Sreća ne mislite svaki dan na Fukare i Slobodu. Kakvi zaostali paćenici.

Ne znam što to tebe tangira, sa prošlog naloga si se prodavao za silu nebesku, sa ovog si se predstavljao ko manijak, vidiš da se i sam stidiš što si fukara.Quartararo je napisao/la: ↑16 sep 2025, 16:38Sreća ne mislite svaki dan na Fukare i Slobodu. Kakvi zaostali paćenici.![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
Sve jasno, isto kao što je Azmir radio prošli put.Skver je napisao/la: ↑16 sep 2025, 14:15Ali.......u iducem tj. zadnjem kolu vi dobijate Velez u Mostaru 2:1, Leotar dobija Zelju 2:1 gdje se igraci Zelje sklanjaju Leotaru, a Sloboda gubi 2:0 u Lukavici protiv Slavije i ispadamo iz PL (politicke lige)......sami smo krivi, drugi su bolje poslovali (namjestali) tada....sam znas kako to Lujo radi![]()
Sta misliš hoce li i ove godine?
Na stranu sve imate za ovu ligu jaku ekipu