RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rosas7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:23

drH je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sto ko i nase igrace iz sjevernog logora ;) ;)
LAZES, ja sam ostao medju zadnjim na utakmici i nikome nisu bili zanimljivi kad su izasli, kao sto slobodno Musa sa pomocnikom gleda svaku utakmicu Veleza u Vrapcicima i slobodno proseta do parkinga na kraju utakmice kao i svi drugi na stadionu!

Znaci LAZES! Jedini psihicki poremeceni likovi u gradu ste vi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jao lika,sto laze :lol: :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 22 apr 2011, 11:37

i u rukometu vas dobijamo :lol: :lol: :lol:
stvarno ste jedna velika nula
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 22 apr 2011, 11:40

Maestro^^ je napisao/la:
nezz kako ce gostujuci navijaci doci u neciju dvoranu .. a pogotovo zrinjskog .. ne moze 200 ljudi stati u nju :D
slika
slika
slika

u dvoranu staje 1000 ljudi
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 apr 2011, 11:50

Rodjeni, nemoj te pustiti da vas ovi seljaci nerviraju, zna se koje prvi i pravi Hercegovacki klub, i samo hrabro protiv manjeg kluba iz Rajvosa
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 apr 2011, 11:54

Velezovci,sretno vam sutra u Sarajevu,tj. Novom Sarajevu odakle je taj mali klub sa kojim igrate. Pozdrav za RA i nadam se da ce vas dosta doci ,sretno Velezu ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 12:31

Nadam se dobroj utakmici sutra, termin vecernji, fino vrijeme, bolje ne moze.
Ono sto ohrabruje je da sa Odovicem imamo pravo cvrstu odbranu i sigurno necemo olako dopustiti Zelji neki gol,
morat ce se dobro, dobro potruditi bez obzira sto su igracki trenutno kvalitetniji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 22 apr 2011, 12:58

Joj ovog plemica koji je ovo seljak ocami mog pa cim je on dosao na ovaj forum ovim djecijim provokacijama se sluzi bola ja znam 5 momaka koja su bila jucer na rukometu nisu dosli u majicama red army nego dosli sjeli ko normalni ljudi maloumni covjece cuj kako ce doci gostujuci navijaci.
Samo jedan klub Velež Mostar

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 apr 2011, 13:32

Svi na Grbavicu zasto nepise na KN RA nista u vezi utakmice .. i odlaska na Grbavicu ? --
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 apr 2011, 15:51

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 apr 2011, 16:40

Evo za one koji zive u mostaru, a neznaju sta je mostarski šmek!

Krene sa mostarskih ulica...

[youtube][/youtube]

pa preseli u druge gradove...(mali je čudo)

[youtube][/youtube]

...., pa u glavni grad Bosne i Hercegovine

[youtube][/youtube]

pa u druge zemlje

[youtube][/youtube]

pa u big brother, farma....

[youtube][/youtube]

pa u evropsku iniju

[youtube][/youtube]

pa ponovo u mostar...

[youtube][/youtube]

i najsladje za kraj..u srce BiH..bilino polje

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 apr 2011, 16:47

Jarane svaka čast za ovu mini turneju po Evropi. Mnogi gradovi su oštećeni za ono što Mostar ima, a to je upravo ovo što se nalazi u postu iznad.

Sutra naravno velika utakmica protiv Želje. Odbrana nam je beton u drugom dijelu, tako da ćemo teško dopustiti da primimo gol. Treba se dobro braniti, a u napadu šta se mogne uraditi. Željo ima veliku želju da pobjedi jer im titula sve više izmiče, a mi smo osigurali opstanak. Samo lagano sutra, pa šta bude.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 22 apr 2011, 16:50

Rosas7 je napisao/la:
nno9 je napisao/la:Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!
drug ja nisam reko na koji nacin da im odgovorimo ja nigdje nisam spomeno nasilje, pametan sam ja momak zato i navijam za Velež a ne za .....Malo me izrevoltira taj seljakluk vise vazda pusti bit ce bolje a oni samo vuku ka dole isto paraziti .Ustvari i jesu paraziti .Da ne stopaju gdje bi nam kraj bio, ne postuju drzavu grad, zastavu , himnu narod ljude gradajane smatraju da im drzava jednako pripada kao i nama.Ja ako mi se nesvidja neki kadic necu izlaziti u njega ako mi fax ne ide pa probat cu drugi.... a oni nevalja im drzava nevalja im ovo pa sto ne idu ja bi majke mi otisao da mi ovde nevalja da sam ugrozen ha ya.

cuj ne pripada nama jednako ko vama haahhaahahahah kako si zatucan covjece,ako nisi znao hrvati su najstariji narod na ovim prostorima.toliko[/quote]

Gresku sam tu napravio jer nisam nastavio misao a ona je bila ta da rusite drzavu i bojkotujete sve sto ima veze sa ovom drzavom A osjecate da vam pripada isto kao i nama, e vjeruj mi majore da nije tako ako ces je posatovat i zastavu i himnu i sve ostalo ja nemam nista protiv tada je drzava jednako tvoja i moja ali vi je bola ponizavata dodje hrvatska protiv nas da igra vi navijate za nju e onda vam ne treba pripadat niti komadic ove zemlje slobodno se iseli.E ovako sam gore mislio napisat samo sto sam isfrustriran bio pa sam brzo pisao a o zatucanosti molim te nemoj pricati .Muslimani u Mostaru su daleko obrazovaniji od komsija federalnih.Da vam nije srednje u Sirokom ne bi ni srednju imali.Znam to provjereno vjeruj mi a znam da i ti znas samo sutis jer ti je krivo.Ide sa mnom dosta Hrvata na fax i nijedan mi nije po znanju ni do pete nemnam nista protiv tih momaka jer bas su super ali cinjenica je da sam daleko bolji student od njih i dajem sebi za pravo da to ovde iznesem .AL to za najstari narod si definitivno jednim djelom u pravu a taj dio je:"bili najstariji", to su bili Hrvati vi niste Hrvati.ALi tema je Velež i necu vise skrecati sa nje ma kolko ti to zelio. SAMO JEDAN KLUB SAMO JEDAN GRAD VELEŽ MOSTAR ZA TEBE ŽIVIM JA!

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 22 apr 2011, 16:51

Sretno Veležovcima sutra, nadam se da će vas se posrećiti i da ćete uzeti bod(ove). Vrijeme je da se i Velež priključi vrhu Premijer lige. Mada simpatišem i Želju, i nadam se da će osvojiti titulu, želim i vama "bijeg" u sredinu tabele. :D
Still learning...

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 22 apr 2011, 17:18

Obzirom da je Himzo Đonko još jednom po ko zna koji puta prevario navijače oko dogovorenih osiguranja autobusa, evo poučak za sve šta je još 2009 godine uradio OHR i Valentin Inzko prilikom odluke o smjeni ovog drota koji je zalutao u fudbal. Mi smo budale vuče nas za nos a u Sarajevo sutra idem jer volim Velež samo moj klub neće naprijed dok god ovakvi ga vode :

RAZLOZI ZA SMJENJIVANJE

Himzo Đonko nije ispunio zakonske uvjete za imenovanje na svoj sadašnji položaj. Njegovo imenovanje je izvršeno, barem jednim dijelom, na osnovu falsificiranih odnosno svjesno neispravnih dokumenata.
Himzo Đonko je postupao izvan svog ovlaštenja kako bi imenovao policijske službenike na ključne položaje, pri čemu imenovanja nisu zasnovana na zakonskim kriterijima.
Himzo Đonko je zloupotrijebio svoj službeni položaj time što je prijetio krivičnim istragama protiv svojih političkih protivnika. Takve prijetnje bile su motivirane političkim razlozima i izrečene su u namjeri da se zastraši odnosno uznemiri subjekt istrage.
Himzo Đonko je angažirao druge osobe da upute prijetnje fizičkim nasiljem protiv pripadnikâ osoblja Ureda visokog predstavnika u nastojanju da opstruira istragu o zloupotrebi svog službenog položaja.

Na osnovu prethodno pomenutog, smatram da je Himzo Đonko opstruirao aktivnosti na jačanju vladavine prava u Bosni i Hercegovini i da je neposredno ugrozio provedbu Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini.

Evo i dokaz da ne lazem :
http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.ba

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 apr 2011, 17:41

Rekao sam vam da sacekate malo

http://www.redarmy-mostar.ba/RA81/

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 22 apr 2011, 17:48

-A- je napisao/la:Velezovci,sretno vam sutra u Sarajevu,tj. Novom Sarajevu odakle je taj mali klub sa kojim igrate. Pozdrav za RA i nadam se da ce vas dosta doci ,sretno Velezu ;)
To bi se moglo reci za fk torpedo hahahahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 apr 2011, 19:41

Malo sam vam gledao galeriju i znam da furate svoj yugo-fazon al lijepo je da i iimate na tribini zastavu s ljiljanima ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2011, 19:46

adnanhz je napisao/la:Malo sam vam gledao galeriju i znam da furate svoj yugo-fazon al lijepo je da i iimate na tribini zastavu s ljiljanima ;)
Oni koji znaju, a to je da je to zastava kotromanića, slavnih bosanskih kraljeva, kada smo bili najjaču u tadašnjoj srednjevijekovnoj evropi...................To je prava bosanska zastava, a ne ovaj trokut i zvijezde......

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 apr 2011, 19:57

AlemC85 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Malo sam vam gledao galeriju i znam da furate svoj yugo-fazon al lijepo je da i iimate na tribini zastavu s ljiljanima ;)
Oni koji znaju, a to je da je to zastava kotromanića, slavnih bosanskih kraljeva, kada smo bili najjaču u tadašnjoj srednjevijekovnoj evropi...................To je prava bosanska zastava, a ne ovaj trokut i zvijezde......
Naravno gdje god da smo da se zna i viori
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 20:45

Nije to drug nikakvo furanje nekakvih fazona vec realnost kluba i njegovog znacaja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.