English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Znalo se još od prvoga kola da se stranački klub mora pogurati ka tituli zbog Jotine smrti. Ipak će dokumentarac na Netflixu i sličnim stranicama za streaminge srušiti sve rekorde kako su osvojili zbog njega titulu, a ne zbog milion poguranaca iz kola u kolo. Najneregularnija na svijetu, FC Arkadag je ponosan 

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 14 sep 2025, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dežurna ekipica na aparatima.
Što je najgore, Liverpul oštećen za crveni karton u prvom poluvremenu, ostalo sve čisto.
Što je najgore, Liverpul oštećen za crveni karton u prvom poluvremenu, ostalo sve čisto.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Normala, najveci engleski klub mora imat naklon sudija
Nece valjda silijit za onaj africki klub iz londona
Jos se desnica zahuktava u engleskoj, mogao bi arsenal ostati bez pola fan baze

Nece valjda silijit za onaj africki klub iz londona

Jos se desnica zahuktava u engleskoj, mogao bi arsenal ostati bez pola fan baze

Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 14 sep 2025, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bukvalno... Svaki al svaki posmatrač će to reć.. osim navijača arsenala kojim ne treba zamjerit jer su već puni dijagnoza nakon 20 i nešto godina suše

Ma okej mi je ovo, znam kako sam i ja nekad kroz suze izmišljao nepostojeći aut za City koji je nakon 17 minuta završio golom Aguera. Teško je to.JayCatwright je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:59
Jesi vidio reakciju Mejbria? Malo je reći penal, ali smo navikli na vasu kuknjavu, pogotovo ovog cirkusanta iz Tuzle.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prismrdit ne moze mali arsenal liverpulu koji je ubjedljivo najveća ekipa u engleskoj.Quartararo je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:59Mene bi bilo sramota navijat za ove. Kako im očito našiljiše win protiv mrtvog Burnleya. Nema gola - crvena karta za protivnika. Opet nema gola - penaltik za Loserpool.![]()
Ako ništa još jednom se pokazalo kakva je krampa Wirtz, okupa ih Lever hladno, meda lik ne može u EPL kako sam i očekivao i predviđao. Žao mi topnika, ali nema ništa ni ove sezone od titule kad se engleski Borac ovako gura.![]()
Penal cist kao suza ,znaci spavao sam ulazim na rezultatet stoji 90+2 0:0 ,ovo reko nesto nije dobro izadjem iz rezz udjem ponovo protrljam oci kad ono pise penal za Liverpul ,eh reko ovo je vec bolje
majke mi znaci tacno ovako je bilo
bolje da sam ostao spavati jos 3 minute
penal cist ko suza ,jel ono igralo za Manchester ima neki defekt tako i ovaj Mejbri 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nek su vala izgubili u zadnjoj minuti penalom i svaka ekipa koja kod kuce parkira bus i ide na bod.
Ma makar to bio i moj Zeljo u nasoj ligi, ako ce tako igrati
Ma makar to bio i moj Zeljo u nasoj ligi, ako ce tako igrati

De Bgt jel ti izbacuje ono "ne mozete tako brzo napisati novi post" ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:02Znalo se još od prvoga kola da se stranački klub mora pogurati ka tituli zbog Jotine smrti. Ipak će dokumentarac na Netflixu i sličnim stranicama za streaminge srušiti sve rekorde kako su osvojili zbog njega titulu, a ne zbog milion poguranaca iz kola u kolo. Najneregularnija na svijetu, FC Arkadag je ponosan![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jedino je sigurno da se nakon svake pobjede Liverpoola na ovoj temi okupi najbolesniji hamelj ovog foruma, da prosipa frustracije
Srce, čast i ponos!
Pa tako izgleda.Svako kolo očekuješ da eksplodira i pokaže nešto a on među najlošijim na terenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma u 1 poluvremenu čist crveni ne daje.Nije bajna utakmica ali ove ekipe ni ne igraju fudbal.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovo je cist penal. Glupani su i proslo kolo protiv Uniteda izgubili jer su napravili glup faul na kraju.Arvid je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:02Ma okej mi je ovo, znam kako sam i ja nekad kroz suze izmišljao nepostojeći aut za City koji je nakon 17 minuta završio golom Aguera. Teško je to.JayCatwright je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:59
Jesi vidio reakciju Mejbria? Malo je reći penal, ali smo navikli na vasu kuknjavu, pogotovo ovog cirkusanta iz Tuzle.
Al dosta bolje izgledaju ove Championship ekipe nego prosle sezone. Sve tri defanzivno jako dobro stoje i tesko ih probiti.

Evo jedna za tebe šizofreničaru.. Kad si već pomenuo netflix, i nemoj toliko plakat nije ti to dobro za tvoje već zabrinjavajuće mentalno stanje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:02Znalo se još od prvoga kola da se stranački klub mora pogurati ka tituli zbog Jotine smrti. Ipak će dokumentarac na Netflixu i sličnim stranicama za streaminge srušiti sve rekorde kako su osvojili zbog njega titulu, a ne zbog milion poguranaca iz kola u kolo. Najneregularnija na svijetu, FC Arkadag je ponosan![]()

Zadnja izmjena: kakarut, dana/u 14 sep 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prva ekipa u historiji lige koja je pobijedila prve četiri utakmice u 80+ minuti.
Mentalitet, žao mi je.
Mentalitet, žao mi je.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Eksplodirala ti aneurizma aBd
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Povlačim sve što sam rekao jučer za Gyokeresa. Pa je.bo te život kakva lopata je ova tanjušni nacista Wirtz, mađar je za njega Ronaldinho. Uvališe im švabe do balčaka. 

Zadnja izmjena: gigglessmoke, dana/u 14 sep 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 14 sep 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.