English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Slot je ozbiljan downgrade u odnosu na Klopa
Zavisi za koga, najiskrenije.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Samo bolesna osoba može reći da ovo nije penal. Nafaka je, ali penal čist ko suza.
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 14 sep 2025, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Delulu na infuziju opet 

-
- Kontakt:
Lik im dade nepostojeći aut tik prije penala. Haha kakav cirkuz od lige i sudija. Ovakvim fenjerašima za 96 minuta nisu stvorili šansu iz igre, a ja krca i šampiona. 

Zadnja izmjena: gigglessmoke, dana/u 14 sep 2025, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
kakarut je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:54Hahahahahaha kosmička pravda.. 82% posjed na utakmici i 26 naspram 2 u šutevima.
Sreća prati hrabre
Najveća dominacija ove sezone viđena na nekoj utakmici PL nagrađena pobjedom..
Kolko lijepo će bit čitat komentare najvećih luzera iz londona, ramazanski topovi već gube nadu za titulu.
Ipak Burnley prođe s bunkerom ko i artetina posada, 1:0.. Lagano, šampionski![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
Jesi vidio reakciju Mejbria? Malo je reći penal, ali smo navikli na vasu kuknjavu, pogotovo ovog cirkusanta iz Tuzle.
Bukvalno. Plus, znas kad bi se ovo Burnleyu sviralo kao penal? Nikada.gigglessmoke je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:58Lik im dade nepostojeći aut tik prije penala. Haha kakav cirkuz od lige i sudija.

- Quartararo
- Kontakt:
Mene bi bilo sramota navijat za ove. Kako im očito našiljiše win protiv mrtvog Burnleya. Nema gola - crvena karta za protivnika. Opet nema gola - penaltik za Loserpool.
Ako ništa još jednom se pokazalo kakva je krampa Wirtz, okupa ih Lever hladno, meda lik ne može u EPL kako sam i očekivao i predviđao. Žao mi topnika, ali nema ništa ni ove sezone od titule kad se engleski Borac ovako gura.

Ako ništa još jednom se pokazalo kakva je krampa Wirtz, okupa ih Lever hladno, meda lik ne može u EPL kako sam i očekivao i predviđao. Žao mi topnika, ali nema ništa ni ove sezone od titule kad se engleski Borac ovako gura.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nisam gledao, al cujem Flo Wirtz opet uzasan? Da li je istina? 

Ljepota kako izgubi burnley zasluženo.Ovako igrati na svom terenu protiv koga god sramota je.Odvratna ekipa.
Gledam Wirtz opet pognute glave napušta teren.Možemo slobodno reći da je dečko promašaj.U ova 4 kola jednostavno si morao pokazati zašto si plaćen 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JayCatwright
- Kontakt:
A lijepog kmečanja 

Čitava liga je naviknuta da Liverpul svako drugo kolo ima penal ali njihovo igranje rukom u kaznenom se uvijek nekako opravda.JayCatwright je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:59Jesi vidio reakciju Mejbria? Malo je reći penal, ali smo navikli na vasu kuknjavu, pogotovo ovog cirkusanta iz Tuzle.
Doslovno imas jednu dobru utakmicu po kolu, ostalo sve negledljivo i za popodnevni spavanac, osim ak ne igras fantasy pa gledas ak je netko od tvojih igraca nesto napravio za bodovelet3 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:57Stoji i to, u pravu si...ali prica je o nekoj NBA ligu gdje se se igra atomski fudbal, gdje se jedu zivi ljudi na terenu i onda naletis na ovu utakmicu gdje domaca ekipa ne pokazuje nikakve elemente fudbalske igre, niti zele da pokazu.
Pa brate, vise je onaj Plymouth ili kako vec pokazao protiv Liverpoola prosle godine, zabili neke golove, a ljudi nizeligasi.
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.