Kerkez bi fasovao crveni do poluvremena vjerovatno.
Ovo s wirtzom ne radi, nikakav ucinak ova njegova pozicija donosi. Izgledamo kao da imamo igraca manje.. lol
Gakpo tele kao i u vecini utakmica, samo da je opucat kroz sumu igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gakpo Ima jednu dimenziju I tjt. Vratiti Szobu u sredinu umjesto Wirtza I Bradley desno. Mislio sam da su ove ekipe protiv kojih ce Wirtz biti najkorisniji ali ne moze brat 2 pasa sastavitiTorres_9 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:49Moras imat desnog beka da otvoris prostor za salaha, lik ima dvojicu na sebi i potpuno odsjecen.
Kerkez bi fasovao crveni do poluvremena vjerovatno.
Ovo s wirtzom ne radi, nikakav ucinak ova njegova pozicija donosi. Izgledamo kao da imamo igraca manje.. lol
Gakpo tele kao i u vecini utakmica, samo da je opucat kroz sumu igraca![]()
Ne koristimo ga nikako, postali smo ekipa koja fura igru kroz sredinu ali Wirtz nikako da pocne igrati dobroStevieG8 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:54Ne znam jel moguce da je Salah toliko ispuhao nakon prosle sezone ili je i dalje stvar taktike i novih igraca. Previse vazan i dobar igrac da bude ovoliko van igre, desna strana ne postoji od kako je pocela sezona. Mislio sam da ce Wirtz biti prevaga protiv ovih bunker timova jer ima apsolutnu slobodu na terenu ali za sad ne ide
Ma nema podrske nikakve, Szobo od centra vec ulazi prema sredini.StevieG8 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:54Ne znam jel moguce da je Salah toliko ispuhao nakon prosle sezone ili je i dalje stvar taktike i novih igraca. Previse vazan i dobar igrac da bude ovoliko van igre, desna strana ne postoji od kako je pocela sezona. Mislio sam da ce Wirtz biti prevaga protiv ovih bunker timova jer ima apsolutnu slobodu na terenu ali za sad ne ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.