Arslu svi hvale kao super momka ovako kao osobu tako da moguce da je to leglo Bekiru.Al je definitivno jasno sad sto ga je vodio na eurobasket
Adis Bećiragić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Adis Bećiragić
Na preview intervjua na Hajatu, naveo da mu Trepča 'ne dozvoljava da vodi reprezentaciju'.
Interesantno je da je prije par mjeseci to dozvoljavala....
Interesantno je da je prije par mjeseci to dozvoljavala....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa mislim da je to onda kraj priče sa Adisom, više puta je naglašavao da od kluba zarađuje, da reprezentaciju vodi haman besplatno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ukoliko da ostavku, Ibrahimagića koliko večeras zvati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sve ove izjave ostavljaju prostor za špekulacije pa se stvara dojam da je Bećiragić svakim danom sve dalje od selektorske klupe koju je preuzeo prije nešto više od tri godine.
Naravno, tu postoji i druga strana, u ovom slučaju Košarkaški savez BiH, na kojem je da što prije riješi selektorske dileme, pogotovo zbog nadolazećih kvalifikacija za Mundijal.
U tom pogledu, vjerovati slijepo izjavama isključivo jednog čovjeka o tome da “Bećiragić ima važeći ugovor sa KSBiH” zaista bi bilo hrabro.
Podsjetimo, riječ je o osobi koja je već hladno izjavila da otkazuje nastupe svih naših mlađih selekcija ovog ljeta na evropskoj sceni (a predomislio se tak nakon istupa drugih članova Upravnog odbora i pritiska javnosti) te širila neutemeljene priče o Luki Garzi, njegovom ocu i odnosu FIBA-e (Međunarodna košarkaška federacija) prema BiH i slično.
Uostalom, pouzdano smo saznali, Upravnom odboru Košarkaškog saveza BiH nikada nije ni predočen spomenuti ugovor s Bećiragićem, što je također poseban nonsens, jer je, prema Statutu Košarkaškog saveza BiH, “predsjednik Upravnog odboa potpisuje opća i druga akta koje donosi Upravni odbor”.
A Upravni odbor po ovom pitanju nikad nije ni raspravljao niti donio bilo kakvu odluku vezano za ugovor sa selektorom.
No, ko će se zanimati tim tehnikalijama…
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Za sta da covjek radi kod nas? Nasi jedva skucali ugovor Beciragicu, bas ce naci pare za trenera koji ce biti najmanje drugi u Evropi.
Nadam se da ce naci neki duo kao u fudbalskoj selekciji. Neki hajde da kazemo malo manje poznat selektor uz direktora koji ce ganjati mladje igrace po Evropi. Ali znam da je ovo skoro neizvedivo kod nas...
Nadam se da ce naci neki duo kao u fudbalskoj selekciji. Neki hajde da kazemo malo manje poznat selektor uz direktora koji ce ganjati mladje igrace po Evropi. Ali znam da je ovo skoro neizvedivo kod nas...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Ibrahimagić je asistent, ne vjerujem da će ovi odyebat Mumbrua, bez obzira na situaciju.
Pa onda ti je ovo Firić ili Abaz, ako ćemo opet gledati da što jeftinije prođemo, ali to je čak i ispod nivoa Bećiragića. Treba vratiti Repešu
Pa onda ti je ovo Firić ili Abaz, ako ćemo opet gledati da što jeftinije prođemo, ali to je čak i ispod nivoa Bećiragića. Treba vratiti Repešu

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mozda su namjerno pustili taj dio intervjua da naprave boom ko zna sta je poslije toga rekao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jeste, ali je opet 90% njegova zasluga finale. Mada to sa Njemackom nije pretesko ostvariti

A moguce je da ce imati dobrih ponuda za samostalni angazman nakon prvenstva.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Treba ovdje dodati i da je riječ o osobi koja ne zna ni od koga smo ispali. Navodno od Španije po njegovim riječima s bhbasketa.Surreal je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:46Podsjetimo, riječ je o osobi koja je već hladno izjavila da otkazuje nastupe svih naših mlađih selekcija ovog ljeta na evropskoj sceni (a predomislio se tak nakon istupa drugih članova Upravnog odbora i pritiska javnosti) te širila neutemeljene priče o Luki Garzi, njegovom ocu i odnosu FIBA-e (Međunarodna košarkaška federacija) prema BiH i slično.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Evo ga, počinje

'Osoba' je golema rijec kad je rjec o tom .....TripleThreat je napisao/la: ↑14 sep 2025, 17:30Treba ovdje dodati i da je riječ o osobi koja ne zna ni od koga smo ispali. Navodno od Španije po njegovim riječima s bhbasketa.Surreal je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:46Podsjetimo, riječ je o osobi koja je već hladno izjavila da otkazuje nastupe svih naših mlađih selekcija ovog ljeta na evropskoj sceni (a predomislio se tak nakon istupa drugih članova Upravnog odbora i pritiska javnosti) te širila neutemeljene priče o Luki Garzi, njegovom ocu i odnosu FIBA-e (Međunarodna košarkaška federacija) prema BiH i slično.
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Kaže Aziz da ima ugovor sa savezom, ali da postoji klauzula prema kojoj može napustiti mjesto selektora ukoliko mu klub pravi problem - što po njegovim riječima trenutno Trepča i radi.
Ali, Adis je to...
Ali, Adis je to...

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Al kulturno popljuva Svabu Djedovica i Sulejmanovica 

Svaka cast momcima opet, Adisu cemo tek imati prilike da se zahvaljujemo
"Naljutio sam se na trenera, neću da igram". Kakav si ba, ti ba? Kakav si ti miš. Kakav si ti bijednik. Kakav si ti patriota. Naljutim se na trenera, ostavim svoju raju, neću da igram. To su bijednici i klošari. Ovo sve to govorim zato što sam sve to prošao. Imam pravo da kažem. Mogao sam se sto puta naljutit, mogao sam se sto puta prodati za pare - ispričao je Bećiragić u podcastu Hayat TV-a pa nastavio oštrim tonom.
- Bosanac patriota se pokaže kad svi tvoji pobjegnu, ti ostaneš. Kad svi pobjegnu od puške, ti uzmeš pušku. Kad ti kaže država ideš da igraš, odeš da igraš. Ne pitaš je li hotel s pet zvjezdica, ili je željezni krevet. Kad ti ponude lovu da ostaviš državu, ti kažeš ne, ja ću svoju državu, a ne lovu. Kad zakopaš svoju majku koja ti je najvažnija osoba na svijetu i za 20 sati izađeš na teren na Evropskom prvenstvu i ne pokažeš nimalo težine koju nosiš u svom srcu, nego vodiš svoju reprezentaciju. Zato svi ovi klošari, papci, bijednici, primitivci, koji nikad nisu bili ni dva posto u poziciji u kojoj sam ja, mogao bih im reći da sam pravo rahat

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bacaj peškir
Mislimda je potkacio i Tarika Biberovic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.