NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dokle su sa stolicama dosli, ima li neko sliku od danas
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne sviđa mi se ovo sa Zarom nikako, ove sedmice sam bio na 2 treninga nije ga bilo, često odsustvuje…ako postoji povreda ili problem rješava se odmah a ne u ratama, neprofesionalan odnos totalno koliko god neko bio bitan igrač
-
- Kontakt:
Ma i ne moze disati nakon 50 minuta
Ima li kakav prijenos danas
Zara je čudan lik totalno, odmetne se određeno vrijeme i onda mu dođe iz guzice u glavu i igra kao navijen i ide glavom na kopačku. Nekako nema sredine već ili jest ili nije...nebeskasila je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:58Ma i ne moze disati nakon 50 minuta
Ima li kakav prijenos danas
Ima li barem taj YT link

Ma kakav prijenos, ljudi ne prenose utakmice duze vrijeme
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
NK Jedinstvo Bihać: Bilić, Jašarević, Šetkić, Farias, Hadrović, Petrović, Branković, Stipić, Fontemachi, Mahmud, Salkanović.
Na klupi su: Stijepić, Halilagić, Knežević, Božić, Guskić, Blažević.
Trener: Nedžad Žerić
Pomoćni trener: Elvir Šušnjar
Drugi pomoćni trener: Ahmed Fajković
Službeni predstavnik: Ervin Smailagić
Na klupi su: Stijepić, Halilagić, Knežević, Božić, Guskić, Blažević.
Trener: Nedžad Žerić
Pomoćni trener: Elvir Šušnjar
Drugi pomoćni trener: Ahmed Fajković
Službeni predstavnik: Ervin Smailagić
Moramo Nanicu dati gol, ybte liku ispada lopta iz ruku, nemojte da se zayebavamo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al mi izgleda necemo ni osutati najgorem golmanu lige
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Energetski su pali 2 pol.
Nisu imali snage ili nisu primili platu.
Bice da je ovo drugo.
Bice da je ovo drugo.
-
- Kontakt:
Ili je ipak do Zerica. Prva mu se posrecila, sad dalje muku muciBosnianRahatluk je napisao/la: ↑15 sep 2025, 10:12Energetski su pali 2 pol.
Bice da je ovo drugo.
-
- Kontakt:
I do Zerica je sigurnonebeskasila je napisao/la: ↑15 sep 2025, 11:10Ili je ipak do Zerica. Prva mu se posrecila, sad dalje muku muciBosnianRahatluk je napisao/la: ↑15 sep 2025, 10:12Energetski su pali 2 pol.
Bice da je ovo drugo.
Ali realno , tesko je ocekivati nesto posebno od igraca kojima kasni plata
Pa dobro, nema nekog pretjeranog razloga za paniku. Ko je ocekivao da ce jedinstvo uci u ligu i mljeti redom nije realan. Realno do kraja sezone mi bi trebali biti 5,6,7 mjesto. Sve iznad je uspjeh. U prva 4 kola, od koja su 3 gostovanja, imamo 6 bodova. Isto kao stupcanica i celik npr. Za bod zaostajemo za slobodom i travnikom. Bod vise od goska. Kad se podvuce nije ovo lose toliko, nije ni najbolja varijanta ali niti najgora. E sad to sto fizicki padaju u drugom poluvremenu je prica za sebe. Vidjelo se i to protiv Viteza. Nadam se da ovo nije tacno sto govore za platu. A za Zeru postoji dosta sumnje medju navijacima od njegovog imenovanja. Sad je prilika da se pokaze ucinak od 50% i evidentant problem u drugom poluvremenu. Ako ne uspije izvuci i ucinak padne ispod 50% traziti alternativu
jeste tacno za platu nazalost
pa ono nije ni prvi ni zadnji put da malo kasni niti smo jedini, do sad je sve momcima regularno bilo isplaceno, isplatit ce se i ovo uskoro
nismo ni jedini klub kojem kasni malo plata, pola lige je takvo a druga polovina kasni jos vise
Zadnja izmjena: harden, dana/u 15 sep 2025, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trebala bi biti ovo koji dan.
Ma vise je to moja licna reakcija fino se radi u klubu do sad, nisam se nadao da ce nam biti problem opet neisplacene plate. Nadam se da se naci i rijesenje konacno za to da momcima i uposlenima u klubu budu isplacene plate na vrijeme
- superFrankie
- Kontakt:
Ma to sa platama je uvijek bio problem, a cini se i da ce biti. Al opet najbitnije je da budu, da nema dugovanja
Slazem se, najveci problem je sto klubovi kod nas nisu samoodrzivi. Vec se cekaju pare iz budzeta. I to ti odma ne ovisi o samom klubu. Jos ako u medjuvremenu dodju kojekakva dugovanja presude , odma ni tih para nema. Ova uprava obecava nadam se da ce bar djelomicno uspjeti naci nacin za unos novca u klub bez grada. Pa s vremenom postati samoodrziv. Naravno bez podrske grada/politike nema nista ali ako hoce da dovedu klub na neki ozbiljniji nivo mora klub sam moci zaraditisuperFrankie je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:26Ma to sa platama je uvijek bio problem, a cini se i da ce biti. Al opet najbitnije je da budu, da nema dugovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.