AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 14 sep 2025, 14:14

Sramota od fudbala nema sta.Ovaj Baldanzi ne znam je li ikad donio neku prevagu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 sep 2025, 14:26

Nema širine u napadu, to je znao i Gasperini, molio da mu se dovedu ofanzivni igrači koji driblingom/brzinom mogu promijeniti ritam utakmice. Baldanzi je bio na korak od Verone, ali budući da je Massara bio nesposoban da ikoga dovede - ostao je u klubu.

Pisili je isto jako tanak i plitak igrač, osim toga što zna trčati, nekih dodatnih pozitivnosti nema.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 14 sep 2025, 14:28

E da, taman kad smo se svi ponadali opet šamar... Pa sve dok nama Cristante,Celik,Pisili i ostali budu igrali l.p na zalost nema... Pa mi u rosteru imamo samo jednog krštenog veznog igraca, bez ljevog krila igramo, klupe nema a na 2 fronta...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 sep 2025, 14:33

Nemamo nijednog kreativca koji moze nesto izmisliti.Tu je Dybala al on nema snage da odigra cijelu tekmu.U napadu samo igramo preko bekova,nikakve akcije kroz sredinu i jos izadjemo prvo poluvrijeme bez napadaca.

I protiv Pise je isto bilo lose al smo se provukli za razliku od danas.Morat ce forsirati Artema jer boljeg napadaca nemamo i gurnuti Pellegrinija jer previse je defanzivno orjentisanih igraca u sredini.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 sep 2025, 14:48

Treba igrati sa dva napadača, neka Ferguson preuzme više "trkačke" igre na svoja leđa. Fokusirati se na prekide, kao što smo onomad to dobro radili.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 14 sep 2025, 22:11

Loše. Nema one hemije iz kraja prošle sezone sa Ranijerijem. Ni tada mi nismo bili jači igrački pa smo redali pobjede. Nisam nikad Gasperinija volio, a mislim da je negativan i za svlačionicu. Razočaran sam. Pogotovo što sam gledao samo drugo poluvreme i nisam vidio Dybalu.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 sep 2025, 22:31

Cassano2024 je napisao/la:
14 sep 2025, 22:11
Loše. Nema one hemije iz kraja prošle sezone sa Ranijerijem. Ni tada mi nismo bili jači igrački pa smo redali pobjede. Nisam nikad Gasperinija volio, a mislim da je negativan i za svlačionicu. Razočaran sam. Pogotovo što sam gledao samo drugo poluvreme i nisam vidio Dybalu.
A nećeš ga ni vidjeti, kao ni 70% ove sezone, kad god je potreban - povreda. Samo eto čekam, još tu jednu godinu da vidimo famozno ukidanje FFP, i ta ogromna ulaganja koja Friedkini obećavaju.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 14 sep 2025, 23:11

Dybala je bio izvađen na pol jer se ozljedio, upitan za derby... Što se tice ffp morat ce se do 30.6 skupit 90 miliki, ako ne kroz uspjehe u europi i sponzora onda kroz prodaju nekoga od nasa 4 top igraca..... Onda zavrsava taj ffp ili jos sezonu 26/27??
A bit ce jako tesko, Gasperini je radio u Atalanti bez presinga i jos mu nisu doveli ono sto je htijeo i trazio, realno osim tekme protiv Bologne i greske njihovog stopera nismo nismo nesto spektakularno stvorili.. Sad pitanje je kako biti ispred nekog od Napoli,Juventus i Milan koj se pojacao zadnji dan mercata, mozda bi Inter mogao imati black out sezonu pa da se probijemo.. Ali bez ozbiljnih ulaganja nema tu kruha ili da se Claudio vrati ali mogao bi se on i ove sezone vratiti ponovo da spašava jer ovo nije dobro nikako po meni sta smo pokazali, a sljedeca derby i ako se to popusi onda show tek krece :)
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 sep 2025, 23:12

Ma nije problem skupiti tih 90 miliona, Kone sam vrijedi bar 60, uz generalnog sponzora, i plasman makar u LE, imaš to.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 15 sep 2025, 13:46

Lose smo igrali, bas lezerno kao i atmosfera na tribinama. Baldanzi kao i inace nista nije unio u igru, mozda bi bolje da je Saraf usao na startu dr. poluvremena, kao sto je trebalo poceti utakmicu sa napadacem. El Aynaoui nikakvo pojacanje.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.