Je li Chidi registrovan?
Hoćemo pobjedu, ako bude poraz ili x odmah večeras dati otkaz “stručnom štabu”.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jaka ekipaLecler je napisao/la: ↑14 sep 2025, 13:49https://www.klix.ba/vijesti/bih/revolve ... a/50806006BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 sep 2025, 13:30ko je Abdulah Sahmanovic?
ono sto se moze naci da ima neki Abdulah Sahmanovic 77 godina ostetio nekad Ditu jel to taj
za ovog Karica
s obzirom da je bila slika Delalica na tribinama da se povezati da ima tu nesto jer koji ce qurac on tu
Karic i Delalic su stari prijatelji
povezani sa ranjavanjem kikboksera Tucaka prije skoro 20 godina
Alkotestom !
Cekaj dal je ovo realno i normalno, mafijasi neki koji nemaju veze sa fudbalom spavaju sa nasim igracima po hotelima na gostovanjima?? Ovo jos nigdje nisam vidio nit cuo. Fuj.. zasto ? Da prijete protovnicima? Ili nama nasim igracima? Ovo je dno dna.
A sta si to ovdje napisao da mi svi ne znamo osim da si ispao glupendo sa tom recenicom iznad?Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Objasnjenje svih nasih problema...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:03Kako je poceo izlaziti sav ovaj prljavi ves i kako se pocelo klupko odmotavati,Bog dragi samo zna cega jos tu ima.
Ispostavice se na kraju da je pored kluba koji je u odredjenom zatocenistvu,navijaca koji su totalno marginalizovani,i taj nesretni Mirvic ucijenjen i vuce poteze kakvi mu se nalazu.
Zvuci potpuno iscaseno i zastrasujuce.
Za ono sto ne treba biti pametan i baviti se sportom da bi znao jeste cinjenica da ovdje niko ne moze doci s lovom ulagati i biti miran,odnosno da ti odredjene grupe ljudi nece sjesti za vrat.
Sad je samo pitanje jesi li od tog posla ili nisi?
Imao je glupan finu ponudu od ljudi mnogo jacih od ovi papaka koji bi ih sa samo jednim pozivom udaljili od njega i od kluba za sva vremena, ali voli on glumiti mangupa.ajdohordas je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:23Objasnjenje svih nasih problema...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:03Kako je poceo izlaziti sav ovaj prljavi ves i kako se pocelo klupko odmotavati,Bog dragi samo zna cega jos tu ima.
Ispostavice se na kraju da je pored kluba koji je u odredjenom zatocenistvu,navijaca koji su totalno marginalizovani,i taj nesretni Mirvic ucijenjen i vuce poteze kakvi mu se nalazu.
Zvuci potpuno iscaseno i zastrasujuce.
Za ono sto ne treba biti pametan i baviti se sportom da bi znao jeste cinjenica da ovdje niko ne moze doci s lovom ulagati i biti miran,odnosno da ti odredjene grupe ljudi nece sjesti za vrat.
Sad je samo pitanje jesi li od tog posla ili nisi?
Jos jedan insajder koji nam otvara ocifks74 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:18Sa ovom pričom se možeš napušiti qrcca svim navijačima Sarajeva.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
Prekjučer je bio HZ sastanak, pozvali su momke koji ne idu dugo vremena da upoznaju koliko toliko bitne ljude sa veoma bitnim stvarima. Kao prvo pojedini momci još od prvog saopštenja kada je bilo za KUP, prvenstveno ja nisam vjerovao, ljudi su iznijeli na sastanku dokaze ko je nosio protiv Borca 50 000e, kojem menadžeru i kada i gdje se sjedilo. Pored svih tih stvari ima jos dosta dosta stvari od kojih mi se povraća. Kao prvo, pošto sam se i ja pitao zašto se ne oglašavaju vezano za ovu situaciju. Oglasili su se za prošlu pa su im svi leđa okrenuli i ostalo je par momaka koji su te grupne probleme prenijeli lično u svoj život i rješavali na ulici bez ikog.
Dalje, nadam se da svi razumijete razliku između navijača, huligana kako god i veoma ozbiljnih kriminalaca iz vrha države koji se vrte oko kluba. Sve te kriminalce a navest cu ih poslije imenima je dovela Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Prvenstveno, Zoran Zekić je htio da ide sam jer su Ajla i menadžeri odlučili kako treba da se igra, koji igrači da igraju, te se počeli mješat u politiku gdje im nije mjesto. Pošto je trenutno FK Sarajevo u dugovima, sve ovo sto čitate za plate je istina, zadnju godinu dana Mirvić nije dao marku uloga u FKS, sve sto se ulaže ulaže se od strane Vincenta Tana. Gledajući kako uštediti ogromne pare jer vi svi dobro znate da je Zoran Zekić potpisao sporazumni raskid ugovora kako mu se ne bi moralo isplaćivati, a do toga je došlo tako što su Ajla Alimanović, Abdulah Šahmanović i Adi Karić išli u kamp, prijetili Zekiću i njegovim igračima kako moraju raskinuti ugovor inače će biti ogromnih problema, te ljudi samim tim nisu željeli da se izlažu dodatnim problemima te se spakovali kao gospoda i otisli.
Ismir Mirvić je kupio security koji je dao da vode Abdulah Šahmanović i Adi Karić, pripadnici bajkerske grupe Commancheros iza kojih stoji Almir Kukan Žuti, za sve njih možete naći na guglu, a oni su mali kriminalci kakvi se sve još mješaju. Da je njihov posao samo zaštita Ismira Mirvića to ne bi smetalo nikom jer svako ima pravo sa svojim parama da radi šta hoće, ali pošto su počeli da prijete igračima, da ih prate gdje god da igraju, pokušali su da kupe HZ i da ih pridobiju kako bi i tu imali kontrolu ali nisu uspjeli i čak od prvog saopštenja pojedini momci sa tribine su u ličnim problemima sa svima njima, a kao što znate nije se lako nositi sa ljudima iza kojih stoji država i policija.
Ima još mnogo stvari o kojim ne bih da pričam dalje kako ne bih pomeo momke u svojim namjerama koji se bore sa svim ovim sto sam naveo još od prošlog saopštenja kada smo ih svi pljuvali. Iskreno se nadam da će se moći iznijeti sa svim ovim i otjerati svu bandu iz ovog kluba, ali mislim da će se uskoro oglasiti i da bi ih trebali podržati koliko toliko a ne pljuvati kao prošli put počevši od mene pa nadalje, ukoliko se ne uspije ništa uraditi, momci će vjerovatno stupiti bojkot do daljnjeg a ja sigurno više neću gledati FK Sarajevo da igra sa mančesterom a kamoli ovdje po selima.
Nek nam je Bog na pomoći.
Slijepi pored zdravih ociju.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:54Forumskim botovima niko oči ne može otvoriti.
Izaći će samo na vidjelo svakako.
A večeras ponovo lekcija pošto je poraz nemoguć.
Pa sto dovedoše Ljajica i ostale ako ih neće plaćati ?? Stvarno ne kontam zašto raditi sam protiv sebe .UltraNorth je napisao/la: ↑14 sep 2025, 16:02Plate kasne 3 mjeseca mozete me banovati koliko hocete to je najprovjerenija info zato sto sam u kontaktu sa pojedinim igracima sa kojima sam igrao i trenirao a vi mislite sta hocete citav zivot pratim i idem na sve utakmice moguce i ici cu dok ne umrem
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aqarius, boki86, budzak, Dadox, KarloIvandic, ledesma, MaroonWhite1946, Oerde, PeppermintSA, ristagrad, Taree, Vanja8, WeekendOffender i 387 gostiju.