tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37
rishovski je napisao/la: ↑13 sep 2025, 23:36
Dzaba Zrinjski 200 titula da osvoji,tebe Velež vuče da ga gledaš pa nevažno koja liga i pozicija
Nije ti lako
Vuce me svaki klub iz nase lige da pogledam makar nakratko jer sam obolio..pa tako i velez. I ne mogu lagat, veseli me kako su u prilicno kratko vrijeme od najveceg uspjeha u novijoj povijesti kluba( AEK)..rekoh novijoj jer iz nekog razloga prisvajaju uspjehe nekadasnjeg mostarskog veleza..dosli opet do kluba koji se koprca protiv jednog prijedora i ciganise se kao u zlatnim danima federalke
Cuj nekadasnjeg

To je isti klub kojeg je politika istjerala s Bijelog brijega.. I to svi znaju... Po tebi su onda svi klubovi nekadašnji jer je bio rat i liga prekinuta. To sto Hrvati ne navijaju za Velež ne znaci da to nije isti klub.Hoces sad reci da Željo,Sarajevo nisu vise isti klubovi jer se promijenila struktura navijača...To jest odselilo se iz grada Sarajeva 150.000 Srba koji su navijali za Sarajevo ili Želju...
A Zrinjski koji je bio ugašen toliko godina je i dalje onaj iz 1905 kako tvrdite..

Ne budi smijesan.
Veležu su priznati svi rezultati od krovne kuće fudbala/nogometa i to je jedino što se računa. A to šta misli neko u Mostaru ko je do jučer navijao za taj isti Velež ne pije vode... To ostaje nama na forumu da razvlačimo u nedogled.