Bivsi cvajtas Dennis, koji jos uvijek nema klub?
Ne mogu da vjerujem da se taj momak jos uvijek priziva.
Pojedini ovdje prave Nestu od njega, a vise puta dokazao da je osrednji stoper.
I Katic i Barisic su trenutno iznad njegovog nivoa.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bivsi cvajtas Dennis, koji jos uvijek nema klub?
Potpisao opet u cvajtu za Sampdoriu, ali slazem da nema mjesta trenutno19vendetta87 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:04Bivsi cvajtas Dennis, koji jos uvijek nema klub?
Eto, jos gore. Slijedi mu grcevita borba za opstanak u ligi.
aj ne prdekaj molim tedzemil je napisao/la: ↑13 sep 2025, 18:19Sergej želi da mi imamo razumjevanja kada primimo 'nesretne' golove, odbijance i slično, kada nemmo 'sreće', kada se urote vlade svijeta protiv nas, kada pada kiša, kada je pretoplo, kada dođe proljeće pa se pojave alergije na polen, kada dođe plima ili udara bura...mi moramo da razumijemo sve to, da sve to utiče na rezultat i da ne krivimo njega...
nisam ja majke mi...mrki je, on je kriv....on me je nagovorio...
Bolje prati igrace nego da lupaš po forumu. Za Katica izmislio fudbal.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:04Bivsi cvajtas Dennis, koji jos uvijek nema klub?
Ali kako laze ovaj placeni Hure ovo je odvratno kakva hijena prica o sistemu nekom a od prvog dana nema sistema.mezma se ko pije ko placa ko st igra. Pa ovo o Husienbasicu kad procitam dobijem proljev..momak bio medju najboljim protiv holadnije i onda ne dobija vise sansu a on pise kako je zasluzeno bez poziva i bez igre. A ono mömak svjesno odguran da ne smeta filip sergio tahirovicu, saricu i basicu. Sljedece tabakovic dobija 10 minuta protiv engleske i 10 protiv holadnije a vamo mrtvi kulenovic koji je tek dosao preko menadzera igra od pocetka protiv njemacke zamisli i protiv slovenije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 23:53"DreamBigDreamBiH" je vjerovatno nešto najcringe što je uradila jedna reprezentacija i njen selektor u historiji čovječanstva.
Istina nazalost, a najvise je Milenkovic vodio utakmicu i davao upute. Najgore sto je u kljucnim momentima izmedju 55 i 70 minute Barba samo sjedio i gledao, morao je prije reagovati to je 100% tacno i ne moze mu se oprostit.zgembo89 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:21Pricao sam sa prijateljima koji su gledali direktno na Bilinom utakmicu i svi su bijesni na Barbareza i njegovo cekanje jer se i na stadionu kaze vidjelo da smo bili pali do 60 minute i povukli se da se samo cekalo kad cemo primit go ,a da Barbarez nije nista uradio na dvostruku izmjenu Austrije
drz te se, sad ce hurem:-)Sheyi je napisao/la: ↑14 sep 2025, 12:15Istina nazalost, a najvise je Milenkovic vodio utakmicu i davao upute. Najgore sto je u kljucnim momentima izmedju 55 i 70 minute Barba samo sjedio i gledao, morao je prije reagovati to je 100% tacno i ne moze mu se oprostit.zgembo89 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:21Pricao sam sa prijateljima koji su gledali direktno na Bilinom utakmicu i svi su bijesni na Barbareza i njegovo cekanje jer se i na stadionu kaze vidjelo da smo bili pali do 60 minute i povukli se da se samo cekalo kad cemo primit go ,a da Barbarez nije nista uradio na dvostruku izmjenu Austrije
Meni nije ni sumnjivo ni čudno, samo mi je dokaz da čovjek nema očito apsolutno nikakav plan, jer Ifet nije krilo pa da čovjek kaže da je Esmir uskočio umjesto njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.