FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ko bi rekao nakon one prve utakmice protiv Craiove, da cemo nakon 7 kola biti u zoni ispadanja.
Pa Mirvahu moronu jedan, ne samo da u ove 4 godine nisi nikad bio ni blizu titule, nego nas evo dovodis polako i na najnize pozicije u ligi.
Idi vise neznalico yebena i povedi ove kuravele sto si ih nakotio u klub.
Mater vam svima, hocete da unistite ovaj klub do kraja.
Pa Mirvahu moronu jedan, ne samo da u ove 4 godine nisi nikad bio ni blizu titule, nego nas evo dovodis polako i na najnize pozicije u ligi.
Idi vise neznalico yebena i povedi ove kuravele sto si ih nakotio u klub.
Mater vam svima, hocete da unistite ovaj klub do kraja.
Dakle, sve je bilo super do poraza u rumuniji, a onda odjednom niti ima plata niti ima bilo šta...
I onda se skreće priča sa onih koji vode klub u propast 4 godine, lažu navijače 4 godine, ne znaju gdje udaraju 4 godine, prebacuje se na igrace, prebacuje se na trenere, na savez na bilo sta samo da fokus nije na hotelskim sobama... A pazljivo procitajte sva imena sa spiska... .sva.
Sta su od kluba napravili, strasno.
I onda se skreće priča sa onih koji vode klub u propast 4 godine, lažu navijače 4 godine, ne znaju gdje udaraju 4 godine, prebacuje se na igrace, prebacuje se na trenere, na savez na bilo sta samo da fokus nije na hotelskim sobama... A pazljivo procitajte sva imena sa spiska... .sva.
Sta su od kluba napravili, strasno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
Prekjučer je bio HZ sastanak, pozvali su momke koji ne idu dugo vremena da upoznaju koliko toliko bitne ljude sa veoma bitnim stvarima. Kao prvo pojedini momci još od prvog saopštenja kada je bilo za KUP, prvenstveno ja nisam vjerovao, ljudi su iznijeli na sastanku dokaze ko je nosio protiv Borca 50 000e, kojem menadžeru i kada i gdje se sjedilo. Pored svih tih stvari ima jos dosta dosta stvari od kojih mi se povraća. Kao prvo, pošto sam se i ja pitao zašto se ne oglašavaju vezano za ovu situaciju. Oglasili su se za prošlu pa su im svi leđa okrenuli i ostalo je par momaka koji su te grupne probleme prenijeli lično u svoj život i rješavali na ulici bez ikog.
Dalje, nadam se da svi razumijete razliku između navijača, huligana kako god i veoma ozbiljnih kriminalaca iz vrha države koji se vrte oko kluba. Sve te kriminalce a navest cu ih poslije imenima je dovela Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Prvenstveno, Zoran Zekić je htio da ide sam jer su Ajla i menadžeri odlučili kako treba da se igra, koji igrači da igraju, te se počeli mješat u politiku gdje im nije mjesto. Pošto je trenutno FK Sarajevo u dugovima, sve ovo sto čitate za plate je istina, zadnju godinu dana Mirvić nije dao marku uloga u FKS, sve sto se ulaže ulaže se od strane Vincenta Tana. Gledajući kako uštediti ogromne pare jer vi svi dobro znate da je Zoran Zekić potpisao sporazumni raskid ugovora kako mu se ne bi moralo isplaćivati, a do toga je došlo tako što su Ajla Alimanović, Abdulah Šahmanović i Adi Karić išli u kamp, prijetili Zekiću i njegovim igračima kako moraju raskinuti ugovor inače će biti ogromnih problema, te ljudi samim tim nisu željeli da se izlažu dodatnim problemima te se spakovali kao gospoda i otisli.
Ismir Mirvić je kupio security koji je dao da vode Abdulah Šahmanović i Adi Karić, pripadnici bajkerske grupe Commancheros iza kojih stoji Almir Kukan Žuti, za sve njih možete naći na guglu, a oni su mali kriminalci kakvi se sve još mješaju. Da je njihov posao samo zaštita Ismira Mirvića to ne bi smetalo nikom jer svako ima pravo sa svojim parama da radi šta hoće, ali pošto su počeli da prijete igračima, da ih prate gdje god da igraju, pokušali su da kupe HZ i da ih pridobiju kako bi i tu imali kontrolu ali nisu uspjeli i čak od prvog saopštenja pojedini momci sa tribine su u ličnim problemima sa svima njima, a kao što znate nije se lako nositi sa ljudima iza kojih stoji država i policija.
Ima još mnogo stvari o kojim ne bih da pričam dalje kako ne bih pomeo momke u svojim namjerama koji se bore sa svim ovim sto sam naveo još od prošlog saopštenja kada smo ih svi pljuvali. Iskreno se nadam da će se moći iznijeti sa svim ovim i otjerati svu bandu iz ovog kluba, ali mislim da će se uskoro oglasiti i da bi ih trebali podržati koliko toliko a ne pljuvati kao prošli put počevši od mene pa nadalje, ukoliko se ne uspije ništa uraditi, momci će vjerovatno stupiti bojkot do daljnjeg a ja sigurno više neću gledati FK Sarajevo da igra sa mančesterom a kamoli ovdje po selima.
Nek nam je Bog na pomoći.
Prekjučer je bio HZ sastanak, pozvali su momke koji ne idu dugo vremena da upoznaju koliko toliko bitne ljude sa veoma bitnim stvarima. Kao prvo pojedini momci još od prvog saopštenja kada je bilo za KUP, prvenstveno ja nisam vjerovao, ljudi su iznijeli na sastanku dokaze ko je nosio protiv Borca 50 000e, kojem menadžeru i kada i gdje se sjedilo. Pored svih tih stvari ima jos dosta dosta stvari od kojih mi se povraća. Kao prvo, pošto sam se i ja pitao zašto se ne oglašavaju vezano za ovu situaciju. Oglasili su se za prošlu pa su im svi leđa okrenuli i ostalo je par momaka koji su te grupne probleme prenijeli lično u svoj život i rješavali na ulici bez ikog.
Dalje, nadam se da svi razumijete razliku između navijača, huligana kako god i veoma ozbiljnih kriminalaca iz vrha države koji se vrte oko kluba. Sve te kriminalce a navest cu ih poslije imenima je dovela Ajla Alimanović, dok je Mirvić jedan papak koji sluša sve sto mu Ajla kaže.
Prvenstveno, Zoran Zekić je htio da ide sam jer su Ajla i menadžeri odlučili kako treba da se igra, koji igrači da igraju, te se počeli mješat u politiku gdje im nije mjesto. Pošto je trenutno FK Sarajevo u dugovima, sve ovo sto čitate za plate je istina, zadnju godinu dana Mirvić nije dao marku uloga u FKS, sve sto se ulaže ulaže se od strane Vincenta Tana. Gledajući kako uštediti ogromne pare jer vi svi dobro znate da je Zoran Zekić potpisao sporazumni raskid ugovora kako mu se ne bi moralo isplaćivati, a do toga je došlo tako što su Ajla Alimanović, Abdulah Šahmanović i Adi Karić išli u kamp, prijetili Zekiću i njegovim igračima kako moraju raskinuti ugovor inače će biti ogromnih problema, te ljudi samim tim nisu željeli da se izlažu dodatnim problemima te se spakovali kao gospoda i otisli.
Ismir Mirvić je kupio security koji je dao da vode Abdulah Šahmanović i Adi Karić, pripadnici bajkerske grupe Commancheros iza kojih stoji Almir Kukan Žuti, za sve njih možete naći na guglu, a oni su mali kriminalci kakvi se sve još mješaju. Da je njihov posao samo zaštita Ismira Mirvića to ne bi smetalo nikom jer svako ima pravo sa svojim parama da radi šta hoće, ali pošto su počeli da prijete igračima, da ih prate gdje god da igraju, pokušali su da kupe HZ i da ih pridobiju kako bi i tu imali kontrolu ali nisu uspjeli i čak od prvog saopštenja pojedini momci sa tribine su u ličnim problemima sa svima njima, a kao što znate nije se lako nositi sa ljudima iza kojih stoji država i policija.
Ima još mnogo stvari o kojim ne bih da pričam dalje kako ne bih pomeo momke u svojim namjerama koji se bore sa svim ovim sto sam naveo još od prošlog saopštenja kada smo ih svi pljuvali. Iskreno se nadam da će se moći iznijeti sa svim ovim i otjerati svu bandu iz ovog kluba, ali mislim da će se uskoro oglasiti i da bi ih trebali podržati koliko toliko a ne pljuvati kao prošli put počevši od mene pa nadalje, ukoliko se ne uspije ništa uraditi, momci će vjerovatno stupiti bojkot do daljnjeg a ja sigurno više neću gledati FK Sarajevo da igra sa mančesterom a kamoli ovdje po selima.
- Maroon1946
- Kontakt:
Danas pobijediti i skočiti na treće mjesto, nije sve tako crno.
IGRAJ BORDO BIJELI!!!
IGRAJ BORDO BIJELI!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo zayebali i City i Real, godinama imamo po 2 trenera na platnom spisku a ne mozemo preko 3. mjesta.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
A kako da smo u dugovima i nema plata a dovodis Ristovskog, Ljajica, Elezija,Bralica,,Banica . Pravis B ekipu i dovodis desetine stranaca . Nije me jasna ta priča o financijskoj krizi a dovodis skupa pojacanja .Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
-
- Kontakt:
Nisi čuo za pranje novca? Jel negdje igra 10-15 stranaca u B timu ili samo sjede onako? Jel znas da je sve te igrače u B timu doveo jedan čovjek? Niko nije rekao da je finansijska kriza već da više neće da ulažu, još malo ce izvuc para prodat gulliashvilija i jos par igraca i odose oni svojim putem a ostavit ce ti dug od par miliona km ili eura i onda nek neko drugi namiruje.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:47
A kako da smo u dugovima a dovodis Ristovskog, Ljajica, Elezija,Bralica,,Banica . Pravis B ekipu i dovodis desetine stranaca . Nije me jasna ta priča o financijskoj krizi a dovodis skupa pojacanja .
-
- Kontakt:
Kako misliš ne ulazu ? Pa prije dva mjesec je dovedeno 5/6 skupih pojacanja , nisu došli iz ljubavi sigurno . Nisam ja na strani Mirvica nego čisto komuniciramo i nije mi jasno nema novca a napravio si najskuplji tim u ligi.Doduse ima li smo situaciju s Namom kad smo ispustili 13 bodova kad je zavrnuta pipa , ostali dugovi ,rapad pa je tad došao Mirvic . Uglavnom nešto smrdi u klubu a vidjet ćemo na šta će izaći.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:54Nisi čuo za pranje novca? Jel negdje igra 10-15 stranaca u B timu ili samo sjede onako? Jel znas da je sve te igrače u B timu doveo jedan čovjek? Niko nije rekao da je finansijska kriza već da više neće da ulažu, još malo ce izvuc para prodat gulliashvilija i jos par igraca i odose oni svojim putem a ostavit ce ti dug od par miliona km ili eura i onda nek neko drugi namiruje.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:47
A kako da smo u dugovima a dovodis Ristovskog, Ljajica, Elezija,Bralica,,Banica . Pravis B ekipu i dovodis desetine stranaca . Nije me jasna ta priča o financijskoj krizi a dovodis skupa pojacanja .
Što se tiče plata i ja imam istu informaciju od prije mjesec dana..mnogo je nejasnih stvari i šta se iza brda valja..
Kuća se gradi od temelja, a naši su izgleda dobro poljuljani...
Kuća se gradi od temelja, a naši su izgleda dobro poljuljani...
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Ma ocito da je Zekic namirisao ovu situaciju da nešto debelo smrdi i otišao. Pa i Huref reče desavaju se čudne stvari nije slučajno to rekao.
-
- Kontakt:
Pa jesi li prodao Čelika za 2.5 miliona eura? Kad sve sabereš koga si doveo opet im ostane u džepu, ne govorim ja da se ne ulaze, ulaze se ali se vrti jedno te isto, i govorim da sve sto se ulaze u zadnju godinu dana se finansira od strane Tana, a ne od klempe. Pa samo su u Fan shopu zaradili ove godine oko 1.5-2 miliona km. Prodali su Čelika koji nije htio da ide za 5 miliona, i sad kad ti prodaju gulliashvilija za 2-3 miliona eura, ide kljuc u bravu.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:05Kako misliš ne ulazu ? Pa prije dva mjesec je dovedeno 5/6 skupih pojacanja , nisu došli iz ljubavi sigurno . Nisam ja na strani Mirvica nego čisto komuniciramo i nije mi jasno nema novca a napravio si najskuplji tim u ligi.Doduse ima li smo situaciju s Namom kad smo ispustili 13 bodova kad je zavrnuta pipa , ostali dugovi ,rapad pa je tad došao Mirvic . Uglavnom nešto smrdi u klubu a vidjet ćemo na šta će izaći.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:54Nisi čuo za pranje novca? Jel negdje igra 10-15 stranaca u B timu ili samo sjede onako? Jel znas da je sve te igrače u B timu doveo jedan čovjek? Niko nije rekao da je finansijska kriza već da više neće da ulažu, još malo ce izvuc para prodat gulliashvilija i jos par igraca i odose oni svojim putem a ostavit ce ti dug od par miliona km ili eura i onda nek neko drugi namiruje.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:47
Cuj nije Celik htio da ide u ligu petice za 5mil vec mu draze da bude u ovoj ligi da ga raznorazne glave poput gigovica i ostalih sputavaju u karikeri. I to za pranje para je cista glupost.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:17Pa jesi li prodao Čelika za 2.5 miliona eura? Kad sve sabereš koga si doveo opet im ostane u džepu, ne govorim ja da se ne ulaze, ulaze se ali se vrti jedno te isto, i govorim da sve sto se ulaze u zadnju godinu dana se finansira od strane Tana, a ne od klempe. Pa samo su u Fan shopu zaradili ove godine oko 1.5-2 miliona km. Prodali su Čelika koji nije htio da ide za 5 miliona, i sad kad ti prodaju gulliashvilija za 2-3 miliona eura, ide kljuc u bravu.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:05Kako misliš ne ulazu ? Pa prije dva mjesec je dovedeno 5/6 skupih pojacanja , nisu došli iz ljubavi sigurno . Nisam ja na strani Mirvica nego čisto komuniciramo i nije mi jasno nema novca a napravio si najskuplji tim u ligi.Doduse ima li smo situaciju s Namom kad smo ispustili 13 bodova kad je zavrnuta pipa , ostali dugovi ,rapad pa je tad došao Mirvic . Uglavnom nešto smrdi u klubu a vidjet ćemo na šta će izaći.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:54
Nisi čuo za pranje novca? Jel negdje igra 10-15 stranaca u B timu ili samo sjede onako? Jel znas da je sve te igrače u B timu doveo jedan čovjek? Niko nije rekao da je finansijska kriza već da više neće da ulažu, još malo ce izvuc para prodat gulliashvilija i jos par igraca i odose oni svojim putem a ostavit ce ti dug od par miliona km ili eura i onda nek neko drugi namiruje.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mirise na neko docekivanje igraca na autoputu 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Uskoro bi mogla i neka tuzbica protiv kluba.
Ali kaze ajvardzija da nismi nismo nikad bili jaci iz nutra
Ali kaze ajvardzija da nismi nismo nikad bili jaci iz nutra
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Dobro upravu siubipara je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:24Cuj nije Celik htio da ide u ligu petice za 5mil vec mu draze da bude u ovoj ligi da ga raznorazne glave poput gigovica i ostalih sputavaju u karikeri. I to za pranje para je cista glupost.Gangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:17Pa jesi li prodao Čelika za 2.5 miliona eura? Kad sve sabereš koga si doveo opet im ostane u džepu, ne govorim ja da se ne ulaze, ulaze se ali se vrti jedno te isto, i govorim da sve sto se ulaze u zadnju godinu dana se finansira od strane Tana, a ne od klempe. Pa samo su u Fan shopu zaradili ove godine oko 1.5-2 miliona km. Prodali su Čelika koji nije htio da ide za 5 miliona, i sad kad ti prodaju gulliashvilija za 2-3 miliona eura, ide kljuc u bravu.bordobijeli je napisao/la: ↑14 sep 2025, 11:05
Kako misliš ne ulazu ? Pa prije dva mjesec je dovedeno 5/6 skupih pojacanja , nisu došli iz ljubavi sigurno . Nisam ja na strani Mirvica nego čisto komuniciramo i nije mi jasno nema novca a napravio si najskuplji tim u ligi.Doduse ima li smo situaciju s Namom kad smo ispustili 13 bodova kad je zavrnuta pipa , ostali dugovi ,rapad pa je tad došao Mirvic . Uglavnom nešto smrdi u klubu a vidjet ćemo na šta će izaći.

50k eura nosili ekipi koja je zaradila 15 miliona maraka? Nema logikeGangevil111 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 10:37Nadam se da ćete svi koji čitate forum posvetiti malo vremena za ovaj post i shvatiti ozbiljno.
Za Zekica je 99% istina sve ovo
Za to da nema plata nema sanse
Zekic dao neopozivu ostavu, nema tu dogovora i isplacivanja nikakvog. Ne tjeramo ga mi vec sam hoce da ide
Ma vala da ga hebes smrdi ti priča. Dovele se sve same klase od igraca a nemamo para? Velkoski im obecao da ce im popusiti svima umjesto plata? Daaaj ba.. Ristovski da ti igra za kikiriki ili da nema plate? Pa ovdje nije vise ko nekad kad si po godinu dana mogao kasniti sa platama, sad te ovaj sindikat pocne proganjati nakon 2 mjeseca bez plate. Evo ne znam sta da mislim, vidimo svi da nesto smrdi, da ih boli racku na terenu, zbog cega ne znam. Sve je moguće s nama, pa i da krenemo od kantona.. Ali gledati ce Shrek da zbog sebe izvuce pare i nadje nekoga ko ce nastaviti, pusti tu pricu mandal. Moze biti kriticna jedna sezona dok se ne prešalta i to je to..
Dovoljna je jedna pobjeda da pokrene ekipu, ne postoji bolji protivnik za to od ovih večeras. Imperativ!
Ali mislim da je svima jasno zašto smo izgubili sportskog direktora i čitavu skaut-ekipu. Imali smo fokus na afričko tržište, mlade igrače, onda preko noći - Cimirot i Ljajić, pa sigurno da to nije slučajno. Ova B ekipa je potpuno bespotrebna, sigurno i ti momci ne igraju džabe, a sve stranci. Dođe Vicko, opet malo promijeni pravila i šta onda? Gdje se oni uopće takmiče, igraju prijateljske?
Ali mislim da je svima jasno zašto smo izgubili sportskog direktora i čitavu skaut-ekipu. Imali smo fokus na afričko tržište, mlade igrače, onda preko noći - Cimirot i Ljajić, pa sigurno da to nije slučajno. Ova B ekipa je potpuno bespotrebna, sigurno i ti momci ne igraju džabe, a sve stranci. Dođe Vicko, opet malo promijeni pravila i šta onda? Gdje se oni uopće takmiče, igraju prijateljske?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, epidemija, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, nedimmmm1337, Velaxsa, voltron30 i 103 gosta.