Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vasilije je daleko najneocekivaniji heroj ikad.
U svakoj kombinaciji za ovu sezonu je on trebao ici na posudbu jer nema mjesta. Svaka cast momku, talentovan, poslušao sam više intervjua, momak za deset, u repki vec stabilno igra (bar lani, ne znam sad s panjem Prosineckim sta je).
Tudor je precudan lik, bit ce svega s njim.
U svakoj kombinaciji za ovu sezonu je on trebao ici na posudbu jer nema mjesta. Svaka cast momku, talentovan, poslušao sam više intervjua, momak za deset, u repki vec stabilno igra (bar lani, ne znam sad s panjem Prosineckim sta je).
Tudor je precudan lik, bit ce svega s njim.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 sep 2025, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakvi luzeri 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Džeko u prvih 11 protiv Napolija, u špicu sa Keanom. 
Hojlund se uklopio ko da je tu dvije godine. Nisam ni sumnjao u njega 

Steta nisam gledao tekmu. Ne kontam zašto se Marcus nije radovao kad je dao gol, dok s druge strane brat slavi ko da je osvojio LP 

Il Club più titolato al mondo!
- JayCatwright
- Kontakt:
Inter j3be što igraju svaka 3 dana, danas su baš izgledali umorno.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jedan je izabrao istinu i pravu stranu, drugi nije

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Slažem se. Napoli je presingom potpuno ugušio Fiorentinu. Džeko se vraća na centar terena ne bi li primio loptu. Kao da gledam našu reprezentaciju. 

Gol jeeeeeeeee!
E neka.
Džeku zamijenili.
E neka.
Džeku zamijenili.
-
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nije mi bilo jasno zašto je Inzagi uvijek vadio Bastonija u 75. minuti, sada jeste
On ne može u jačim utakmicama držati koncentraciju 90. minuta., protiv Izraela auto-gol, sinoć faul nad Opendom i Kefren ga momački nadskoči kod gola, ipak je Inzagi u pravu bio.
On ne može u jačim utakmicama držati koncentraciju 90. minuta., protiv Izraela auto-gol, sinoć faul nad Opendom i Kefren ga momački nadskoči kod gola, ipak je Inzagi u pravu bio.
MANIJACI JUG 1987
Samo da Chivu ostane sto duze na klupi svi mu to od srca zelimo.
Ne znam sta ce tek biti sad kad krenu igrati svaka 3 dana utakmice, bas mi ih je zao
Ne znam sta ce tek biti sad kad krenu igrati svaka 3 dana utakmice, bas mi ih je zao
I mi isto želimo da Allegri i Tudor ostanu što duže u svojim klubovima 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne godi im ovako jedna utakmica sedmicno, nisu navikli biti svjezi. Sad ce krenuti LP pa ce da imaju prednost 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Tako je, CL utakmice će dobro doć Chivuu za učenje trenerskog zanata i uigravanje ekipe dok će jadni Aljegri sa igračima gledat TV za to vrijeme

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma da mozda si upravu navikli su oni na taj tempo, sad ce ih krenuti.
@ biscione
Sto se nas tice mi svakako nemamo neka ocekivanja od ove sezone, nadamo se top4 i Lp, sve ostalo nam je plus i bonus. A sto se Maxa tice sigurno je bolji trener od ove dvojice sto sjede kod vas i kod zebri, tako da nek ostanu sto duze sva trojica nemamo nikakav problem u tome
@ biscione
Sto se nas tice mi svakako nemamo neka ocekivanja od ove sezone, nadamo se top4 i Lp, sve ostalo nam je plus i bonus. A sto se Maxa tice sigurno je bolji trener od ove dvojice sto sjede kod vas i kod zebri, tako da nek ostanu sto duze sva trojica nemamo nikakav problem u tome

Iako Roma nije završila prelazni rok na adekvatan način, mislim da bi se moglo do LP ove sezone, nadam se nastavku niza i pobjede protiv Torina. Ne mogu da vjerujem da su ljudi bili na korak da puste Konea u Inter za četrdesetak miliona, strašno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I Mourinho je bolji od Maxa ako ćemo gledati CV ali ih je obojicu pregazilo vrijeme, bolje riskirati sa mladim koji ima potencijala nego s nekim koji je završio svoje. Iskreno da kažem nakon što je Inzaghi otišao meni je Chivu (nakon Vieire) bio najlošiji izbor od trenera s kojim smo se povezivali ali sam promijetio mišljenje o njemu, sad mi se sviđa. Da, početni rezultati su loši, ali sam vidio u njemu neke stvari koje mi daju razlog za optimizam i uvjeren sam ako mu daju punu sezonu da odradi da ćemo dobit vrhunskog trenera za godine koje dolaze. Fleksibilan je, mijenja formacije i u toku utakmice, nema mu nedodirljivih i igra ko zasluži (u drugom kolu je klupirao Mikija a umjesto njega mladog Sučića, jučer je klupirao Dimarca a u toku igre izbacio i Barellu i Lautara), ima muda (drugo poluvrijeme protiv Udinesea je napadao sa sva 4 napadača koliko imamo), ne boji se dati priliku mladim i ne čeka par mjeseci da se "priviknu ma talijanski fudbal" (Diouf je ušao u igru protiv Torina iako je potpisao ugovor 2 dana ranije), izmjene su mu logične, uči na greškama... Problem je što je neiskusan skroz (13 seniorskih utakmica prije Intera) i zbog toga je normalno da će bit toplo-hladno utakmica i kikseva ali tu je kriv Marotta što čovjeka nije ostavio u Parmi da stiče iskustvo još 2-3 sezone pa ga onda vratio u njegov Inter, ali sad kad je tu nek čovjeku onda pruži pravu priliku i, kako bi rekli Englezi, vjeruje u proces. Ovo je naša tranzicijska sezona i navijači ne trebaju očekivati borbu za titulu, ako izbori top 4 i pri tome neke od mladića (Sučić, Pio, Bonny, Diouf...) afirmira u zvijezde to će bit uspješna sezona i temelj za buduće sezone gdje će titula biti cilj.
Inače ovaj Inter bi samo Inzaghi mogao vodit do titule jer zna uspostavit najbolju pas igru na svijetu gdje se bez ijednog driblinga igrači konstantno nalaze u pozicijama za postići gol (Inter bio zadnji u ligi po uspješnim driblinzima a ipak prvi po golovima i kreiranim prilikama) a novom treneru je Marotta trebao obezbijediti Lookmana i još nekog igrača u vezi koji je sposoban driblingom kreirat nešto iz ničega i probiti pritivnički bunker i nedostatak takvog igrača se vidio u zadnje dvije utakmice gdje su se pritivnici zabunkerisali. Protiv Udiensea je to bilo očekivano ali takav respekt od Juveta u Torinu je malo ko očekivao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.