Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Arvid
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Arvid » 14 sep 2025, 00:35

TefalTava je napisao/la:
13 sep 2025, 22:23
akisarajevo92 je napisao/la:
13 sep 2025, 20:30
Nagledah se svega na insta u ova 3-4 dana, prvo ona Ukrajinka, pa metak u vrat Kirka, a sad lik koji kasapi drugog lika pa sutira njegovu odsjecenu glavu ispred nekog motela u Americi, sve skoro pa bez cenzure

Koliko su takvi prizori sada dostupni svima, posebno najmladjima, prije 10-15 godina jedini nacin da vidis nesto takvo je bio da ti se to desi uzivo pred ocima
Prije je bio mracnjak za to al sada je sve postalo mracnjak :wtf:
Informatika nam u osnovnoj služila za Mračnjak i cs preko lana :urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 sep 2025, 01:02

Meni je najjace od svega izjava ovog retardiranog indijca na celu FBI: "I will see you in Valhalla!" :rol:

Nema nivoa na kojem to nije apsurdno smijesno. :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2025, 01:36

AshburtonG je napisao/la:
14 sep 2025, 01:02
Meni je najjace od svega izjava ovog retardiranog indijca na celu FBI: "I will see you in Valhalla!" :rol:

Nema nivoa na kojem to nije apsurdno smijesno. :rol:
Slazem se, a vise ti treba biti apsurdno kako je Amerika zemlja rasizma a Kash Patel glavni u FBI. :kafa:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 sep 2025, 09:37

Pa Amerika je svakako zemlja apsurda. Imas bolide imigrante koji podrzavaju far right u nadi da su dio white supremacy drustva. 🤣

Potpuna preslika nepismenih glasaca AfDa u njemackoj, kojih imam i u svojoj blizoj porodici. Skupa imaju 20 razreda skole, a razumiju se u sve. Od historije, preko trenutne politicke situacije do ekonomskih sistema. Bas poznato zvuci…

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2025, 09:49

14 sep 2025, 09:37
Pa Amerika je svakako zemlja apsurda. Imas bolide imigrante koji podrzavaju far right u nadi da su dio white supremacy drustva. 🤣

Potpuna preslika nepismenih glasaca AfDa u njemackoj, kojih imam i u svojoj blizoj porodici. Skupa imaju 20 razreda skole, a razumiju se u sve. Od historije, preko trenutne politicke situacije do ekonomskih sistema. Bas poznato zvuci…
Ma kakav white supremacy :rol: a to ti je gore bila ironija. Jos je Patel dobio posao prije Mike Rogersa, koji je bijelac, pa ako je white privilege kao sto prosipaju nebuloze, Mike je trebao dobiti posao prije nakog Patela Lol.

I eto ga, niti je bio republikanac (dokazano da je laz, nikad nije bio registrovan), niti mu je otac radio u muriji i to laz, ona slika sa Trumpovim kostimom laz. Nego ga je rokno zbog pogleda prema tranzvestitima. Imao je account na redditu "trans lover", znaci ipak liberal

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 sep 2025, 10:03

alemsa je napisao/la:
13 sep 2025, 19:44
jasmin10 je napisao/la:
13 sep 2025, 19:20
19vendetta87 je napisao/la:
13 sep 2025, 19:14
Alem bi i za David Dukea imao sta pozitivno reci...
A bas sam se pitao kakvi to ljudi brane Kirka. Kad evo ga. Forumski Charlie Kirk.
Sad stalno izlaze izjave ove budale Kirka, nerealno koliko je gluposti lik pričao.
Ne branim Kirka kao personu cak sta vise i nisam se slagao s njegovim pricom osim u nekoliko stvari koje sam vec naveo. Ali branim svacije pravo na misljenje o drustvenom poretku u drustvu u kojem se nalazi i politici. Drugo su kontraverzni stavovi, negairanja i ostalo, nego cisto normalna konverzacija/diskusija sto i treba da bude zdravo za svako drustvo. Tipa kako mislim da neko ima pravo da bude religiozan, isto potpuno pravo neko ima da bude ateista, nema niko pravo da sabotira zbog tog ni jednog ni drugog, smeta ti? Pa okreni se zidu i raspravljaj sa zidom. Zivim u 21 prvom vijeku, i ne zivim u bilo kakvoj tiraniji. Problem demokrata i jeste u tome, sto su postali "ako se ne slazes s nama, protiv nas si". Helem nejse svakom svoje
Nije bas da samo demokrate imaju taj problem, to woke cancelovanje je bilo uzelo maha i previse, zato sad ova druga strana vraca i radi i gore stvari, a nekad je Amerika glasila za bastion slobode govora i misljenja, danas ne smijes reci misljenje na tvitteru da te ne otpuste :damn:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 sep 2025, 10:05

Jel znamo koje motive je imao krscanski ekstremista kada je ubio demokratsku politicarku i njenog supruga prije par mjeseci? Ne pricamo o tome? Bitniji ovaj retard.

Govoriti da je ovaj Robinson imao kakvu ideologiju je smijesno. Gejmer kojem je internet isprao mozak. Covjeka iz republikanske, tradicionalne porodice ljubitelja oruzja, iz podrucja koje je dominantno takvo, odjednom prebacilo na komunizam. Sto kazu za ono bella ciao, a ono gejmerski sleng.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 sep 2025, 10:05

Vazda je to tako samo sto su to mobiteli i ai kroz algoritme forsiranja populizma izbacili na povrsinu. Glas obicnog covjeka se u historiji nije nikad vise cuo nego danas. Obican covjek je prosjecan u razumjevanju drustvenih i prirodnih pojava, a pita se puno. Za vodjenje drzave i institucija potrebno je malo vise. Trump je rezultat tog fenomena. I mnogi drugi.

Pratim to puno a tice se ovih zavjeraskih prica, koje mnogo, mnogo uticu na politicke tokove. To je strasno da vecina populacije vjeruje ili promovise bar nekoliko nepotvrdjenih teorija, a da ne govorimo da se skoro sve drustvene pojave time objasnjavaju. To samo govori koliko je prosjecan covjek odsutan od bilo kakvog osnovnog obrazovanja, od kritickog, skepticnog i logicnog nacina misljenja. Mnogi cak promovisu stavove i ideje koje su logicki nekohenrenti, i to smao govori do kojeg nivoa mogu da dokuce. Na zalost takvi se pitaju, i pitat ce se do daljnjeg.

Danasnja amerika je rezultat svih tih negativnih posljedica drustvenih fenomena danas, u ovom tehnoloskom dobu. Ljudi koji ne znaju broj svojih drzava i koji bi za 100 dolara gratis pogazili sve ono drugo danas odlucuju o pola svijeta. Na zalost dopustilo se tako. A mislim da prijasnji ljudi koji su postavljali temellje evrope i amerike poslije ww2 pa do 20g unazad nisu ni imali predstavu kakve sve probleme i alterovanje drustva mogu da naprave mobiteli, ai i socijalne mreze.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 sep 2025, 10:11

alemsa je napisao/la:
14 sep 2025, 09:49
14 sep 2025, 09:37

Ma kakav white supremacy :rol: a to ti je gore bila ironija. Jos je Patel dobio posao prije Mike Rogersa, koji je bijelac, pa ako je white privilege kao sto prosipaju nebuloze, Mike je trebao dobiti posao prije nakog Patela Lol.

I eto ga, niti je bio republikanac (dokazano da je laz, nikad nije bio registrovan), niti mu je otac radio u muriji i to laz, ona slika sa Trumpovim kostimom laz. Nego ga je rokno zbog pogleda prema tranzvestitima. Imao je account na redditu "trans lover", znaci ipak liberal
:rol:

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 14 sep 2025, 11:02

Red bi bio da se tok diskusije malo promijeni i da se priča o Ameriki. :yawn:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 sep 2025, 11:07

Objavis status protiv Kirka i dobijes otkaz :tokralju: sloboda govora
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2025, 11:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:
14 sep 2025, 10:03

Nije bas da samo demokrate imaju taj problem, to woke cancelovanje je bilo uzelo maha i previse, zato sad ova druga strana vraca i radi i gore stvari, a nekad je Amerika glasila za bastion slobode govora i misljenja, danas ne smijes reci misljenje na tvitteru da te ne otpuste :damn:
Slazem se, ja sam bio demokrata do woke kulture, biti liberalan je do tad znacilo da ne vidis razlike u ljudima (boji koze, religije itd.), e tad pocela opsesija bas sa/u razlikama i mentalitetom zrtve, i evo dokle su dosegli da ubijaju ljude koji drugacije misle. Morao sam izaci iz tog voza.

@kajzer

Kakve to veze ima, imao sam oruzje i kad sam bio demokrata, pa Tim Walz lovac covjek, sta ako je demokrata ne moze se razumijeti u oruzje jel, pusti mene sto se nekad zaj.ebajem.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 sep 2025, 11:32

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 sep 2025, 11:36

Covjek nije demokrata. Koliko je on demokrata, vidis i po Trumpu koji voli slagati, ali ovdje ne moze pa se nakon price o radical left usutio, nakon sto se ispostavilo da ovaj dolazi iz tradicionalne porodice Republikanaca i da je prema izjavama clanova porodice i sam bio fan Trumpa.

Ne kazem ja ni da je Kirka ubio njegov. Vise je psihologija i ispiranje mozga na internetu.

Uostalom, koga zaboli vise. Sto se ne prica o Melisi Hortman, kada u tom slucaju bez nagadjanja znamo motive i da je politicki motivisano ubistvo. Ovog Kirka tretiraju ko da je JFK. Sramota za drzavu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 sep 2025, 11:38

Pa zato Trump sad kad ga pitaju o ovome krene pričati o stolariji na Bijeloj Kući što mijenja, bježi od teme samo :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2025, 11:53

Kajzer10 je napisao/la:
14 sep 2025, 11:36
Covjek nije demokrata. Koliko je on demokrata, vidis i po Trumpu koji voli slagati, ali ovdje ne moze pa se nakon price o radical left usutio, nakon sto se ispostavilo da ovaj dolazi iz tradicionalne porodice Republikanaca i da je prema izjavama clanova porodice i sam bio fan Trumpa.

Ne kazem ja ni da je Kirka ubio njegov. Vise je psihologija i ispiranje mozga na internetu.

Uostalom, koga zaboli vise. Sto se ne prica o Melisi Hortman, kada u tom slucaju bez nagadjanja znamo motive i da je politicki motivisano ubistvo. Ovog Kirka tretiraju ko da je JFK. Sramota za drzavu.
Pa sve sto je izaslo juce je bila laz, dokazali su da nije bio registrovani republikanac kao sto je receno, pa da ona slika sa Trumpovim kostimom je AI, pa da mu otac nije bio 27 godina murijas....Pa tretiraju jer je ubijen zbog drugacijeg misljenja, lik bio aktivista i nikakvu politicku funkciju nije imao. Ali i to je proslo zivot ide dalje, smorili smo se Sjedinjenim Americkim Republikama, bila udarna vijest i to je to.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2025, 12:03

Nije Patel na čelu FBI-a jer je Trump dobrodušan prema drugim rasama, već jer je podoban i radit će sve što mu kaže Trump. Njemu je jedino bitno da ima sluge. Ima i na FOX-u crnaca koji prosipaju Trumpovu propagandu. To ti dođe ko Bošnjo kad ode u Njemačku pa postane veći Švabo od Hansa, ili kad ode u Ameriku i postane veći Amer od Kennedya. Čisto lična korist, boli ih briga za društvom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 sep 2025, 12:08

StevieG8 je napisao/la:
14 sep 2025, 11:07
Objavis status protiv Kirka i dobijes otkaz :tokralju: sloboda govora
Počeli proganjati i civilno stanovništvo :bow:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 sep 2025, 12:17

Arvid je napisao/la:
14 sep 2025, 11:38
Pa zato Trump sad kad ga pitaju o ovome krene pričati o stolariji na Bijeloj Kući što mijenja, bježi od teme samo :rol:
50 novinara mu izjavljuje saucesce, a on u fazonu: "Anyways danas sam se bas dobro posrao." :rol:

Koliko tek gotivi ove svoje glasace, kad mu je onog retarda toliko zao. :urnebes:

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 14 sep 2025, 12:30

Znaci ipak je bio bolesnik koji je imao decka. Libtardi su najveca opasnost za drustvo. :yawn:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: brig i 9 gostiju.