XX. Svjetsko prvenstvo u Atletici Tokyo -2025
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: XX. Svjetsko prvenstvo u Atletici Tokyo -2025
E jbg ne može ni Femke sve stići
- branimir85
- Kontakt:
Crouser još jednom pokazao zašto je najveći bacač kugle , očekivao sam jače daljine ali bez Kovacsa i zdravog Otterdhala to nije bilo to. Šteta Walsha ,ali super za meksikanca Munoza prvi pravi clutch moment SP.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Quartararo
- Kontakt:
Brat 3 puta prestupio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dobar ženski maraton
a Ingebrigtsen očito nemože
a Ingebrigtsen očito nemože
web stranica im je za podvoz
- branimir85
- Kontakt:
Zašto ne zamjeniti nešto što valja, da bezveze im je nova grafika.
Mommy rocket u novom finalu , Alfred izgleda brutalno ,ali kakvo ispaljivanje Jefferson Wooden u polufinalu .
Mommy rocket u novom finalu , Alfred izgleda brutalno ,ali kakvo ispaljivanje Jefferson Wooden u polufinalu .

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
10km na nivou lošije balkanijade
nadao sam se pobjedi Kejelche
ja nesto ne vjerujem da cu ja ikada docekati obranja s. rekorda na 100 metara, 400 metara i 800 metara za zene
evo kažei komentator prvi puta u modernoj istoriji, šta god to značilo, da su oba finala na sto metara isti dan
- branimir85
- Kontakt:
Jefferson izdominirala kao čitavu sezonu , CR
Bravo za Clayton još kad se sestra blizanka pojavi bit će show , I veliki naklon za najveću svi vremena.
Kako loš pacing kenijsko -etiopijske koalicije na 10 000m , prekinut je suludi niz Afrike.

Bravo za Clayton još kad se sestra blizanka pojavi bit će show , I veliki naklon za najveću svi vremena.

Kako loš pacing kenijsko -etiopijske koalicije na 10 000m , prekinut je suludi niz Afrike.
perkovićka nije nikad bila simpatična ali sad je već postala nepodnošljiva, ima već par godina, samo sere čim usta otvori
čak se nije ni uslikala na selfiju na kome su sve ostale cure
čak se nije ni uslikala na selfiju na kome su sve ostale cure
- branimir85
- Kontakt:
I ja sam u dvobji kad gledam nju hoću li prebaciti ili smanjiti ton .

Jako dobar 2 dan, Jefferson je istrčala 4. najbrže vrijeme ikada (dijeli to mjesto) ,veliki povratak jamajčana na
muškoj stotki ,dok su Tara Davis i Allman potvrdile dominaciju u svojim disciplinama, ženski maraton je bio sjajan sa
neočekivanom medaljom za urugvajku.
Jakobov ne prolazak mi nije neko iznenađenje, velika nepoznanica je jer se zadnji par mjeseci mučio sa ahilovom ,
po meni puno veća su iznenađenja ne prolazak dva najbrža čovjeka sezone francuza Habza i kenijca Koecha čiji rezultati su u TOP 10 AT i bili su jedni od glavni kandidata za medalju.
A od jači imena dalje još nisu prošli Ermias Girma, Myers,Giles ,Moe Berg ...još bi spomenuo da u Ž kladivu u finale nije prošla amerikanka Richarson ,legendarna Yipsi Moreno završila prezadnja.
- branimir85
- Kontakt:
Foto finish odlučio pobjednika maratona ,njemac i talijan među medaljašima ,Simbu iz Tanzanije osvojio zlato ,a
nema nikog iz Etiopije i Kenije među top 10.
nema nikog iz Etiopije i Kenije među top 10.

- branimir85
- Kontakt:
Par jaki imena u kladivu bez finala ,prije svih francuz Chaussinand koji je u ZGu bacio skoro 82m ,a u kvalama ni
76m , Katzberg onako nezainteresirano 81.85 m.
Finale na 3000mh (Ž) bit će vrhunsko ,samo Walle nije prošla DNF kao da je pokupila neki virus .
Kakav raspad Sutherland u drugom dijelu sezone , samo SML i Bol imaju brže vrijeme od nje ove godine, očito je i nju duga sezona (NCAA) uništila.
76m , Katzberg onako nezainteresirano 81.85 m.
Finale na 3000mh (Ž) bit će vrhunsko ,samo Walle nije prošla DNF kao da je pokupila neki virus .
Kakav raspad Sutherland u drugom dijelu sezone , samo SML i Bol imaju brže vrijeme od nje ove godine, očito je i nju duga sezona (NCAA) uništila.
maraton nikad bolji
- branimir85
- Kontakt:
Puno jaki imena nije prošlu u finale dalja :Adock,Konate ,Mcleod,Anvarov ,Hodelin ...
- branimir85
- Kontakt:
Kakav hitac Rogers u kladivu 80 ,51m tek četvrta žena u povijesti preko 80m. 

- branimir85
- Kontakt:
Beamish
Čekalo se da Girma pobjedi El bakkalia ,ali ga srušio novozelanđanin u jako sporoj utrci .

Čekalo se da Girma pobjedi El bakkalia ,ali ga srušio novozelanđanin u jako sporoj utrci .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.