Ovi likovi i dalje puše priču da je ovaj ispucavač lopti imao povredu koja ga je trebala udaljiti sa EB. A lik se htio odmoriti i posvetiti medenom mjesecu.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Znaci htio je voditi povrijeđenog Halilovica, ali nije htio Musu, koji je deset puta kvalitetniji od njega...
Da ,za sutra bi bio spreman.
Baš veliko pitanjeTripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...
Eto, mjesec dana nakon operacije. Dakle, mi bismo morali faktički do finala dogurati bez Muse da bismo mogli na njega računati u finalu. Do polufinala u najboljem slučaju.bhsport je napisao/la: ↑13 sep 2025, 23:29Baš veliko pitanjeTripleThreat je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:12Ma lik tek jučer odradio prvi trening, a pitanje je još kad će prvu utakmicu...![]()
Sad vec svima postalo jasno. Bezveze se Tripko trudi da prikrije i spasi stvar.
1 - 2 treninga je imao i radi se o prijateljskoj tekmiarmin dju je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:42Pa druze evo i da je mjesec od operacije, nisi ti samo tek tako izaso iz kreveta i ubacio Besiktasu 20. Znaci treniro si. Uostalom zar bi klub rizikovo ovim danasnjim igranjem ako je nespreman i neoporavljen? Hinjski nas odradio. Ne moze lik podnijet da nije glavni, pa sam je reko da je iz reala zbog otiso u Dubai. Haram im bilo svi moji zivci izgubljeni, ako se bilo sta skrivalo. Pa druze ni prvenstvo nije zavrsilo a ti igras za klub. Ja ne bi mogo iz pristojnosti i da sam oporavljen. Zamislite da se u fudbalu nesto ovako desi.? Razapeli bi ih mediji
Ma standardno seratori seru i izmišljaju teorije zavjere. Da je igrao sve pripremne od početka pa hajd, ovako samo lupom traže mahaluke za nove narative.lumani je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:521 - 2 treninga je imao i radi se o prijateljskoj tekmiarmin dju je napisao/la: ↑14 sep 2025, 00:42Pa druze evo i da je mjesec od operacije, nisi ti samo tek tako izaso iz kreveta i ubacio Besiktasu 20. Znaci treniro si. Uostalom zar bi klub rizikovo ovim danasnjim igranjem ako je nespreman i neoporavljen? Hinjski nas odradio. Ne moze lik podnijet da nije glavni, pa sam je reko da je iz reala zbog otiso u Dubai. Haram im bilo svi moji zivci izgubljeni, ako se bilo sta skrivalo. Pa druze ni prvenstvo nije zavrsilo a ti igras za klub. Ja ne bi mogo iz pristojnosti i da sam oporavljen. Zamislite da se u fudbalu nesto ovako desi.? Razapeli bi ih medijinema potreba da izmisljate bilo šta ,jer niste upućeni.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 16 gostiju.