Ljudi su trebali imati jedan bod bez sudijske pomoci do sada i biti u borbi za opstanak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:07Čist penaly kick na Schadeu od strane Enza. Još jednom projekat poguran.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ljudi su trebali imati jedan bod bez sudijske pomoci do sada i biti u borbi za opstanak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:07Čist penaly kick na Schadeu od strane Enza. Još jednom projekat poguran.
Pa to je valjda i cijela poenta bila, da imate dva igraca na svakoj poziciji, pošto vam je u svakom trenutku bar šestero u bolnici.topnik1 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:07Ja samo nezz ako u nekom trenutku budu svi zdravi kako ce Arteta zonglirati klupu ,za sve igrace nema mjesta na klupi i u prvih 11.Danas fale Saliba,Saka,Hsvertz,Jesus,Norgard a na klupi vec sjede Kepa,Withe,Skely,Nwaneri,Trosard,Rice,Dowmen,Martineli i Hincapie![]()
![]()
![]()
Ja iskreno isto vise gotivim Gabriela ,ali necemo sada pricati o tome kako je Saliba gori igracJayCatwright je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:10i nije neka muka Salibu zamijeniti, Gabriel je mnogo bolji igrač, vjerovatno najbolji igrač Arsenala.
Finn je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:13Pa to je valjda i cijela poenta bila, da imate dva igraca na svakoj poziciji, pošto vam je u svakom trenutku bar šestero u bolnici.topnik1 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:07Ja samo nezz ako u nekom trenutku budu svi zdravi kako ce Arteta zonglirati klupu ,za sve igrace nema mjesta na klupi i u prvih 11.Danas fale Saliba,Saka,Hsvertz,Jesus,Norgard a na klupi vec sjede Kepa,Withe,Skely,Nwaneri,Trosard,Rice,Dowmen,Martineli i Hincapie![]()
![]()
![]()
![]()
Masqareda je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:11Ljudi su trebali imati jedan bod bez sudijske pomoci do sada i biti u borbi za opstanak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:07Čist penaly kick na Schadeu od strane Enza. Još jednom projekat poguran.![]()
Daleko najbolji.
Endo > Caicedo.JayCatwright je napisao/la: ↑13 sep 2025, 22:54Brentford za klasu bolja ekipa danas, Caicedo je smeće od igrača, preskaču ga ko malo majmunče.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.