FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2025, 18:57

Kakva rapsodija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 sep 2025, 19:07

znaci odmah kejna izvesti na poluvremenu, cuvati mu svaki korak

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2025, 19:18

Hsv je baš očajan ako ostanu u ligi sa ovim sastavom biće veliko iznenađenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 sep 2025, 19:34

:tokralju: 👍 Dzeki umjesto Keina, Karl za Olisea, Guerrero za Upu…Odavno nisam vidio da neki tim odigra po jednoj od strana kao prvih 30 min ove utakmice mi po desno. Još kad na lijevu dodju Daviea i Klauzula

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2025, 19:43

Bischof i Karl moraju biti naredne izmjene i to vrlo brzo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2025, 19:57

Najbolji napadač današnjice! :salut:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2025, 20:08

Stadion utihnuo bio jedno vrijeme jer u 2 slučaja morala medicinska ekipa intervenisati na južnoj tribini. A evo obje osobe su očigledno ok i sada se vratila i atmosfera.

Osjeti se da i HSV-ovi navijači sjajno navijaju iako im je rezultat katastrofa. Zato bi bilo dobro da HSV izbori opstanak, jer ovakvi navijači dosta znače BuLi. A bit će im gola borba za opstanak.

A naši i danas sa sjajnim kretnjama i kombinacijama i opet Kane inulozi organizatora igre i golgetera.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 sep 2025, 20:08

Jackson zalutao do sada.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 sep 2025, 20:12

Neutral je napisao/la:
13 sep 2025, 20:08
Jackson zalutao do sada.
Teške noge užasno. Djeluje k'o da prvi puta nastupa u profesionalnoj utakmici.

Fina odluka trenera što je Sir izašao napolje. Treba ga čuvat' ovo malo dok je još naš.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 sep 2025, 20:33

Daj nam Rejal da se sigramo…fali Sane😜😂😜😂

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 13 sep 2025, 20:45

effe_sa je napisao/la:
13 sep 2025, 20:08
A naši i danas sa sjajnim kretnjama i kombinacijama i opet Kane inulozi organizatora igre i golgetera.
Ovo majka jednom rađa. Za golgetera onakav smisao za igru, pasovi, asistencije i sve ostalo...nepojmljivo.
Zasuće Uli tu ponovo svoje rukave i učiniti sve da sjajni Englez ostane duže kod nas.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 13 sep 2025, 20:51

@ledar na aparatima 😀.
Sala naravno, respect za kolegu.

HSV bas slab a mi napaljeni da rijesimo utakmicu sto prije, i tako je i bilo, da nisu povukli kocnicu mozda bi i dvocifreno brojali. Brat Nicolas ko da je s Marsa pao, Karlu treba davati prilike kad god se moze, ostali dobri svi.

Chelsea u srijedu pravi protivnik da vidimo gdje smo.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 sep 2025, 21:12

Je li ko vidio onu Bundesligu, kako mu ode Sane nema ni njega? Hvala Henessu sto nam je doveo Kompanija, ovakvu igru pod pritiskom odavno nisam gledao. Moze li ovaj mali Karl lijevo da Dijaz odmori, mozda ga mozemo vratiti za pola para ako ne odigra vise ni jedne do kraja, ima li kakva klauzula :lolno: Dzeki se malo prepo, ali mogao bi on koristiti ovako kad Harry mora u sredinu. Najveci dobitak: Gnabri, kako im samo lagaon tunele pravi, bravo zo Kompanija sto ga sacuvao...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2025, 21:17

armando je napisao/la:
13 sep 2025, 20:45

Ovo majka jednom rađa. Za golgetera onakav smisao za igru, pasovi, asistencije i sve ostalo...nepojmljivo.
Zasuće Uli tu ponovo svoje rukave i učiniti sve da sjajni Englez ostane duže kod nas.
Ionako ono što su neki požurili mislim ovde da napišu kao da on razmišlja o odlasku, to je objavilo par totalno nebitnih portala, za jedan sam možda čuo od prije. On je za sada kod nas jako zadovoljan, to je on ponovio u više intervjua. Pojedini Englezi pokušavaju njega navući tamo opet u smislu da ganja Shearerov rekord. Ja mislim da bi on na kraju ove sezone mogao jedino pomislit na odlazak da osvoji s nama Ligu prvaka. Prije bi ga to potaklo da neke tamo rekorde ganja, nego neki drugi razlog, jer vidi se da se kod nas sjajno osjeća.
A Englezima je dobro na engleskim tv kanalima, odmah po dolasku Kanea u Bayern, Owen Hargreaves objasnio zašto se ide u Bayern i zašto je to posebna stvar. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 13 sep 2025, 22:18

effe_sa je napisao/la:
13 sep 2025, 21:17
Ionako ono što su neki požurili mislim ovde da napišu kao da on razmišlja o odlasku, to je objavilo par totalno nebitnih portala, za jedan sam možda čuo od prije. On je za sada kod nas jako zadovoljan, to je on ponovio u više intervjua. Pojedini Englezi pokušavaju njega navući tamo opet u smislu da ganja Shearerov rekord. Ja mislim da bi on na kraju ove sezone mogao jedino pomislit na odlazak da osvoji s nama Ligu prvaka. Prije bi ga to potaklo da neke tamo rekorde ganja, nego neki drugi razlog, jer vidi se da se kod nas sjajno osjeća.
A Englezima je dobro na engleskim tv kanalima, odmah po dolasku Kanea u Bayern, Owen Hargreaves objasnio zašto se ide u Bayern i zašto je to posebna stvar. ;)
Sad sam zaboravio, ne znam šta je ono bilo kad su ovi nebitni mediji podvalili tu informaciju, a još nebitniji članovi ovog podforuma jedva dočekali da prepišu. nešto bitno sa naše strane je bilo prije toga, no svejedno su onda nešto čačkali da Olise ide u Man City, a sve te informacije su totalno nebitne i netačne. Na svakom potezu Kejna se vidi koliko on uživa igrati u Minhenu, čovjek cvjeta svaku utakmicu, kao da mu je sudbina tu, a opet kuda bi on išao kad je Bayern uz Real Madrid odmakao od svih, to nikako dokazati nekim ljudima. A kao da je to bilo odmah pri potpisivanju Diaza, valjda im toliko krivo bilo koliko je Bayern jak da može dovesti ponajbolje igrače i da se ti igrači tako lako odlučuju za Bayern.

Uvijek sam govorio da je Gnabri najbolje naše krilo, da je uvijek bio bolji od Sanea i Komana, i drago mi je što su ga zadržali, a evo kako on to vraća.
Ljudi vrlo brzo zaborave dobre stvari, te 2020 glavni trio u napadu Miler Gnabri Leva, sami su dobivali utakmice, imali nevjerovatne poteze. Ali neko će reći da je Koman donio titulu, a to mu je bio jedini bitan gol sezone, dok su nas do tog finala ofanzivno vodili ova trojica. Gnabri je imao zapažene role protiv Totenhama i Čelzija u Londonu, Barce, a onda je bio presudan faktor u polutki protiv Lyona kad su nas oni dobro na konopce bacili dok se nije ukazao Gnabri i sam sa centra krenuo i pogodio, a onda i za 2:0

Ovim ne umanjujem vrijednost Komana, dobar je to igrač bio, ali za nas uvijek bio bitniji i konkretniji Gnabri. Gnabri za razliku od Sanea i Komana zna igrati lopte, nije on samo trkač i brzac, on zna podvaliti i odigrati neočekivano, a ima dosta visok procenat realizacije, to je jedan od najefikasnijih ofanzivaca svog vremena. Nešto kao što je bio Reus ili Roben, strašno direktan i efikasan, a nije špic napadač.
Opet da napomenem za nas je dosta bitniji bio i Koman od Sanea, čisto da završim komparaciju.

Današnju pobjedu uzeti sa rezervom, a nalupati Čelzija bio bi pravi užitak.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2025, 22:32

U svakom slučaju je lijepo vidjeti ekipu da igra sa tolikom raznovrsnoscu gdje se ne zna sa koje strane prijeti veća opasnost.

Novina u svemu ovome su uloge Laimera i Jo Stanisica koji djeluju kao wing-bekovi u formaciji sa 4 igrača nazad sto se čini malo čudnim u današnjem nogometu ali se da primijetiti da te stvari trenutno prolaze, barem protiv ekipa koje se brane.

Napadačka četvorka je spremna svakoj ekipi postići nekoliko golova.

Ne treba zaboraviti da smo i početkom prošle sezone igrali dopadljiv i atraktivan nogomet dok nismo izgubili od Barce pa su se jeke stvari promijenile te je ekipa znala igrati dosta promjenjivo no meni djeluje kao da su dosta zreliji u odnosu na početak prošle sezone.

Ja moram reci da je Tah najsigurnija opcija u odbrani.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 sep 2025, 22:39

Pošto smo se opet dohvatili Komana, mogao bi se složiti da je Gnabri sveukupno bolji igrač, medjutim Nije tačno da Koman osim gola koji jeste kruna na cijeli sezonu, ništa drugo nije napravio. Naprotiv baš te sezone je bio potpuno zdrav i rekao bi da je odigrao najveći dio, ako ne i sve utakmice CL I još da se zna dok je Gnabry ganjao modu posle dobrog ugovora Koman je “ginuo”. Zaključak: Gnabri je kompletniji igrač, Coman veći profesionalac…oboica su legende Bayerna. O SaneTu neću tupiti zube: najodvratniji igrač koji je zaigrao za Bayern i grehota je stsvlkati ga u bilo kakav kontekst sa K/G dvojcem.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2025, 00:14

Ova ubleha se i dalje slomi da nekome proda priču kako je Coman nekakva legenda Bayerna. Bježi tamo ubleho, statistički najgore krilo. Sad će po pedeseti put spomenuti gol protiv PSG-a :lol:

Što se tiče HSV-a, pa kakav je ono sastav i igrači. Nikad čuo ni za koga :? Bit će kolega ledar bio u pravu kada je govorio da im je uprava nesposobna, pa ono je na nivou Zrinjskog. Nadam se da će se pojačati na zimu, jer sa onakvim sastavom nemaju šanse da ostanu u Ligi. Nažalost, Bundesliga je najslabija u zadnjih 25 godina sigurno. Ne postoji nikakva konkurencija, ne zna se ko je gori.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 sep 2025, 00:54

Nema potrebe za nekom euforijom, dosad smo imali smijesan raspored. Prosle sezone smo krenuli na slican nacin, trpali buraniju na pocetku a onda je brzo stigao hladan tus protiv ozbiljnijih protivnika. Prokleti Chelsea u srijedu ce biti prvi pravi ispit.

Ali kakav igrac je Harald pa sta je ono :crazy: , kakvu karijeru je taj covjek mogao imati da je pobjegao ranije iz Tottenhama....

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 14 sep 2025, 03:00

Bundesliga je napisao/la:
14 sep 2025, 00:14
Ova ubleha se i dalje slomi da nekome proda priču kako je Coman nekakva legenda Bayerna. Bježi tamo ubleho, statistički najgore krilo. Sad će po pedeseti put spomenuti gol protiv PSG-a :lol:
De ti mama ispričaj kako si se borio protiv dovodjenja Harrija u Bayern jer navidno nema pobjednički mentalitet i da ne vredi ni pola para koje hoće za njega 😜😜 Da imaš obraza zatvorio bi se u WC i nebi jedno 8 godina diskutovao o fudbalu. PS - kako Sane u Galati, pratiš li 😃

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.