FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Jericho » 13 sep 2025, 19:49

Hahahahahaha

Sommeru zahvalit nakon tekme :rol:
#SuningOUT

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 13 sep 2025, 19:50

Pa boktejebo jel ovo moguce
1921

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2025, 19:51

Hahahhaha ma ajde.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 13 sep 2025, 19:56

Ne cudi kad igrace dovodis iz fenjerasa Parme, covjek ne zna loptu da zagradi. Nonsalantnost u dva gola i izgubis utakmicu.

Otpustit trenera sto prije, da se uhvati LP. Nadtrkivanje bespotrebno i dekoncentracija svih igraca je naprosto losina trener. Covjek je za Parme i to mu je vrhunac karijere.

Sommeru zahvalit, nije on vise za nivo prvoligasa.
Zadnja izmjena: tiffoso, dana/u 13 sep 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 13 sep 2025, 19:57

Ubili ih i nogama i rukama cjelu utakmicu i izgubis zahvaljujuci someru

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 sep 2025, 19:58

Daj Martineza, Someru fali par cm da nesto odbrani
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 13 sep 2025, 20:00

Jest lik navalio na trenera grob te **** pa nije on bio na golu juve se cjelu tekmu brani ko udineze kakav trener i pm u sezdesetoj minuti 300 vise dodavanja od njih ne znaju ni oni kako su ovu utakmicu pobjedili

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 13 sep 2025, 20:00

4 suta, 4 gola. Po meni Sommer krivac za 3 gola. Acerbi penzija, mucno ga je gledat na terenu. Miki penzija, ne vjerujem da je i kod Chivua zasticen kao kod Inzaghija.

Presmijesan poraz.

Ako se izgubi od Ajaxa ide otkaz.
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2025, 20:01

Biscione je napisao/la:
13 sep 2025, 18:52
Ovaj drugi je Sommerov i imam osjećaj da će ih bit dosta takvih ove sezone, nikad ne znamo na vrijeme zamijenit prvog golmana nego čekamo da nam usere 10 utakmica
Još 2 Sommerova gola do kraja :tokralju: 4 šuta u okvir i 4 gola nam zabili. Bravo Marotta može Sommer odraditi i ovu sezonu a kralj za narednu sezonu kaže neće kupovati novog golmana nego će Martineza (koji je 2 sezone izgubio grijući klupu) prekomandovat u prvog golmana.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 13 sep 2025, 20:03

Ubili ih nogama i izgubili.. Primamo go nakon očitog faula Thurama nad Bonyem.. Lopovi ostaju lopovi..

Nerealno je da Miki igra 90 minuta a Fratessi nema ni minute u ovoj sezoni...Da sam ja opucao Sommeru včs dao bi go..
Chivu moj ne ide ovo ovako..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2025, 20:04

Jericho je napisao/la:
13 sep 2025, 20:00
Ako se izgubi od Ajaxa ide otkaz.
Nek Marotta sam sebi da otkaz jer sve što se dešava je njegova krivica. Chivu ništa nije kriv, sa ekipom koja je zadnja u Evropi po uspješnim driblinzima samo Inzaghi može radit
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 13 sep 2025, 20:07

Btw.. Našem Thuramu yebem i tatu i brata.. Ja bi ga još včs na transfer listu stavio zbog večerašnjeg ponašanja..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 13 sep 2025, 20:07

Njemu ide otkaz ako izgubi od Ajaxa i to je tako. Znamo svi da je uprava kriva, ali kriv je i Chivu sto fura starkelje i dalje i sto prima svaku utakmicu po min 2 gola.
#SuningOUT

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 13 sep 2025, 20:11

ElPrincipe je napisao/la:
13 sep 2025, 20:00
Jest lik navalio na trenera grob te **** pa nije on bio na golu juve se cjelu tekmu brani ko udineze kakav trener i pm u sezdesetoj minuti 300 vise dodavanja od njih ne znaju ni oni kako su ovu utakmicu pobjedili
Idemo dalje. Nabijem ja na qrac Chivuova dodavanja do Dumfriesa/Darmiana i nazad za Bastonia/Acerbia/Akanjija.

Nek on ponese svoja dodavanja u Milano, a ovima ostaju tri boda. On je trener, sto nije izvadio Sommera na poluvremenu ako ne moze nista da odbrani ? Generalno igra je bljak, bezidejna, troma, mnogo nepotrebnih dodavanja bez okomitosti, i naravno kako vrijeme bude prolazilo bice gora i gora.

Sto ne vadi Mikhtarijana? Covjek odigra 90 min bez ikakvih problema, a jedan je od najlosijih na terenu.

Bezidejnost, nespremnost i nonsalantnost svih igraca u odbrani dovodi do gresaka. Sto vise tamnoputih igraca u ekipi to ti se desavaju stvari kao Bonnyu veceras. Dumfries i Thuram su sasvim dovoljni u prvih 11 igraca.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 13 sep 2025, 20:12

Igra je bila sasvim ok, sommer nema sta traziti vise na golu, Martineza probati do januara, ako se pomaze super, ako ne traziti novog golmana. Ja ne vidim da je Chivu ista kriv veceras, ljudi cetiri šuta u gol, četiri gola
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 13 sep 2025, 20:21

zamorano1plus8 je napisao/la:
13 sep 2025, 20:12
Igra je bila sasvim ok, sommer nema sta traziti vise na golu, Martineza probati do januara, ako se pomaze super, ako ne traziti novog golmana. Ja ne vidim da je Chivu ista kriv veceras, ljudi cetiri šuta u gol, četiri gola
Mi isto 4 suta u gol i 3 gola !?

Jel vi mene zezate ovdje svi. Realno Juventus je teska taraba, nemaju igre, nemaju nikakvu povezanost, brane se na svom terenu cijelo vrijeme i kad gube, a mi ih vracamo u zivot sa nasom letargijom.

Ovdje se krece od 80+ min derati na igrace, pritiskat ih da izdre da ne prave greske. Ne vec ga izvadi i ide da mu nabaci peticu, kao jarani smo. Nisu oni nikakvi jarani, vec ima da igra onaj ko ce da trci 100 min, a ne ovako ma boli me qrac, ima jos 10 min, lahko cemo.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2025, 20:22

Meni se sviđa Chivu, nije tvrdoglav kao Inzaghi i nema nedodirljivih. Miki mu startao prvu, bio loš i drugu utakmicu ga klupirao a startao mladog Sučića, jbg i Sučić loše odigrao pa sad opet vratio Mikija. Skontao je brzo da Dimarco loš protiv boljih ekipa i evo danas Augusta startao umjesto njega. Uvjeren sam da će ubrzo (u naredne 2-3 utakmice) počet koristit Martineza umjesto Sommera. Čovjek uči na greškama i bit če dobar trener ali je u Inter došao prerano, trebao se učiti u Parmi još 2-3 sezone pa onda doći u Inter kao kompletan jer evo vidimo navijači već prozivaju otkaz, nema strpljenja u velikom klubu.

Utakmice protiv Udinesea i Juveta su nam svima dokazale (iako smo mi laici to znali ali možda su dokazale i "najboljem sportskom direktoru u Italiji") zašto nam je trebao Lookman - igrač koji može driblingom probit bunker kad igraš protiv male ekipe a evo vidimo od ove sezone čak i klubovi poput Juveta tako igraju protiv nas, vidjet ćete da će i Aljegrijev Milan isto parkirat bus a naši će se dodavat oko njihovog kaznenog do sutra.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 13 sep 2025, 20:26

Da se razumijemo ne branim ga ali veceras smo bili tri puta dominantnij ko hoce nek se slozi ko nece ne mora viktorije se igralo na juventusov go pa ljudi do gola za 3 3 u drugom poluvremenu nam nisu dosli do 16 i onda faul koji nije bio faul openda se baca ko da mu je vrat otkino
Al da ne bude sudija kriv nije nista covjek i nek nije iso var gledat onakvi faulovi se i ne trebaju svirat

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 13 sep 2025, 20:29

Pa ne znam jesi primjetio da im covjek mase rukama u 80 minuti sa izadju da vrse pritisak na zadnju liniju
Opet kazem ne branim ga bolji smo bili izgubili samo zahvaljuci someru

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.