Za ovo je jedini i odgovorni krivac Mirvic! Neka ide, dosta je. Pokazao je da ne zna i treba da se povuče. Populista, egoista, neznalica i veoma tvrdoglav i ograničen lik.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 17:40Realno, uvijek neki izgovori.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2025, 13:34Iskreno ništa više ne očekujem od ove sezone . Ako pobjedimo dobro je ako izgubimo ne pada mi napamet da se nerviram , dolazit ću na tekme bit će mi drago da pobjedimo i to je sve . Vrijeme je da gospoda na terenu pokažu bilo sta , ovo dosad je ništa. Ne želim uopste više da razmišljam sta je problem, teren je mjerilo sve drugo supljak. Vamos Rajvosa, igrajte piiccke.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
Mušija
Ristovski - Bralić - Jović - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Guli - Mlinarić - Ljajić
Renan
Moja želja za sutra, treba nam puno više tehnički potkovanijih igrača. Mlinarića bi ubacio u sreidnu jer je trkački bolji od Adema, a za Adema ostavljao situacije 1 na 1 u kojima definitivno on može prevagu praviti. Bralić nije imao puno šansi, treba pustiti čovjeka i vidjeti da li može. Cimirot da se uvlači između stopera, a bekovi idu skroz široko. Mislim da i Guliju više leži desno krilo, a Kyeremeha čuvati za posljednjih pola sata, možda nam baš to bude presudno. Ne bi me čudilo da umjesto Renana krene onaj špic što je došao iz Slovenije.
Igraj Saraj'vo!
Ristovski - Bralić - Jović - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Guli - Mlinarić - Ljajić
Renan
Moja želja za sutra, treba nam puno više tehnički potkovanijih igrača. Mlinarića bi ubacio u sreidnu jer je trkački bolji od Adema, a za Adema ostavljao situacije 1 na 1 u kojima definitivno on može prevagu praviti. Bralić nije imao puno šansi, treba pustiti čovjeka i vidjeti da li može. Cimirot da se uvlači između stopera, a bekovi idu skroz široko. Mislim da i Guliju više leži desno krilo, a Kyeremeha čuvati za posljednjih pola sata, možda nam baš to bude presudno. Ne bi me čudilo da umjesto Renana krene onaj špic što je došao iz Slovenije.
Igraj Saraj'vo!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eno i Zvijezda Gradacac natkrila tribinu. Negdje sam citao da ce i Posusje uskoro krenuti natkrivati
Šta vam je ljudi, što opet gurate Mušiju.
Umjesto osme titule osma pozicija.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hoce li nas na godinu prenositi MyTv ako ispadnemo u prvu phederalnu?
-
- Kontakt:
Sto besim ode iz naseg kluba, 5x je bolji od onog supka rumuna u odbrani?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ima neka opcija da vecina igraca i trenera B tima predje u Buducnost Banovici.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pametan posao. Oni trenutno imaju tešku finansijsku situaciju. Sredina su gdje je fudbal sport broj jedan. Imaju vrlo dobre uslove, trenere u omladinskim selekcijama kao i veliki broj članova. Kadeti i juniori vazda igraju lijep i atraktivan nogomet, a njih vrlo brzo priključuju u prvi tim i pružaju im šansu. Fudbal se u TK raspada od Živinica, Lukavca, Srebrenika, Kalesije pa i Gradačca tako da je to velika baza za razvijanje dijela projekta Akademije. Prvi tim je u problemu oko budžeta tako da je i njima u interesu da se dogoditi kako bi prebrodili težak period.
Bitno je da smo iznad zone ispadanja. Sačuvat ovu poziciju do kraja.
-
- Kontakt:
Jos ako izgubimo od ubica imamo dobre sanse da odemo u zonu ispadanja
Klasične suplje cim nema rezultata ni igre ide prica kako smekeri nisu primili platu po 3/4 mjeseca.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Za sutra se nadam da cemo poboljsati igru i izgubiti samo jedan razlike. To ce biti svakako napredak u igri sa ovim pizdama od igraca!!!!!
U novi boj ...
Kako cu sutra kecinu spucat na ubice, toliko su mi yebali i zivce i zdravlje, a ti Ajla nemoj da ti sta fali u Vipu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], armankosutic, fks74, Hajdeee, nedimmmm1337, sekac i 42 gosta.