Naš kapiten sinoćnjim golom za repku postao 5. najbolji strijelac u historiji Argentine a tek mu 28.
Zabio i Denzel za Holandiju
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Večeras su zabijali Bastoni za Italiju i novo pojačanje Akanji za Švicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Derbi Italije za 3 sata.. Da nismo kiksali protiv Udinesea i X bi bio ok, ovako moramo ići na pobjedu, ako planiraju išta od ove sezone..
Ma nema se šta kalkulisat, mora se ići na pobjedu u svakoj utakmici ako ne želimo da se ponovi prošla sezona kad smo svaki derbi išli ja X. Kad je Udinese mogao dobit nas što i mi me bi mogli dobit Juveta a mislim da i Chivu ima taj mentalitet, sa Parmom se prošle sezone momački hrvao sa najjačim ekipama u ligi.