FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 05 sep 2025, 10:06

Naš kapiten sinoćnjim golom za repku postao 5. najbolji strijelac u historiji Argentine a tek mu 28.

Zabio i Denzel za Holandiju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 sep 2025, 00:38

Večeras su zabijali Bastoni za Italiju i novo pojačanje Akanji za Švicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 13 sep 2025, 14:59

Derbi Italije za 3 sata.. Da nismo kiksali protiv Udinesea i X bi bio ok, ovako moramo ići na pobjedu, ako planiraju išta od ove sezone..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2025, 15:54

Ma nema se šta kalkulisat, mora se ići na pobjedu u svakoj utakmici ako ne želimo da se ponovi prošla sezona kad smo svaki derbi išli ja X. Kad je Udinese mogao dobit nas što i mi me bi mogli dobit Juveta a mislim da i Chivu ima taj mentalitet, sa Parmom se prošle sezone momački hrvao sa najjačim ekipama u ligi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, tiffoso, Uknaac i 3 gosta.