Jesi iz Zenice?kladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi iz Zenice?kladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Nisam iz Zenice,ako je bas podmoranje,iz Tesnja sam...Iz jednog okolnog sela da se ne lazemo,ne stidim se togaLBJ MVP je napisao/la:Jesi iz Zenice?kladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
Bio sam ja na ovom forumu,pa me banovali zbog Harishpa,daavno,ima i 6-7 mjeseci.Tad je Neutral bio glavna faca ovdje,I onaj s Hrckomscudetto je napisao/la:Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav
zar je moguce da ima ovakvih ljudimeho69 je napisao/la:jao žive im deru kožu,ovo moze raditi samo porecemena osoba.dabogda ga auto udarilo.BegAx je napisao/la:Jadne zivotinjemajestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360![]()
Majku im **** zutu
A šta sad i ja sam iz sela ili je sa sela no nebitnokladionicar je napisao/la: Nisam iz Zenice,ako je bas podmoranje,iz Tesnja sam...Iz jednog okolnog sela da se ne lazemo,ne stidim se toga
Bio sam ja na ovom forumu,pa me banovali zbog Harishpa,daavno,ima i 6-7 mjeseci.Tad je Neutral bio glavna faca ovdje,I onaj s Hrckomscudetto je napisao/la:Dobro dosao i pozz za tebekladionicar je napisao/la:Posto sam novi na forumu,ovo je najadekvatnija tema gdje zelim da pozdravim sve,nadam se da cemo dobro suradjivati.Najcesce ce te me vidjati na podforumu kladionica.Pozdrav![]()
Neznam imal ih vise tu,nadam se da je Harishp odlutao negdje
Sta je bilo,kafo moja ?Emir_ZENICA je napisao/la:Pozdrav svima,sjebo sam se na poslu![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj jeste dobra ova Galeb cokolada, kupio djetu da jede i na njegovu zalost on u skoli.
majestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360
Suti jaro jutros od 10 sve do maloprije sam radio,sjebo sam seLudLo 4 je napisao/la:Sta je bilo,kafo moja ?Emir_ZENICA je napisao/la:Pozdrav svima,sjebo sam se na poslu![]()
trebao je tsunami u kinu.OTNYS_YNWA je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Onaj ko je registrovan na youtubu neka stavi link od ovog videa na forum. Majku im yebem kinesku
http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... ded#at=360![]()
Ove ljude treba lincovati. Zar ni malo, trunke srca nemaju.
Bjez` ba ja taman krenuo da jedem.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.
ma kad gledas,u svakom zitu ima kukolja.i kod nas ima ovakvih sigurno..za takve treba jedan hitler da ih istrijebi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.