FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 05 sep 2025, 10:06

Naš kapiten sinoćnjim golom za repku postao 5. najbolji strijelac u historiji Argentine a tek mu 28.

Zabio i Denzel za Holandiju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 sep 2025, 00:38

Večeras su zabijali Bastoni za Italiju i novo pojačanje Akanji za Švicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 13 sep 2025, 14:59

Derbi Italije za 3 sata.. Da nismo kiksali protiv Udinesea i X bi bio ok, ovako moramo ići na pobjedu, ako planiraju išta od ove sezone..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2025, 15:54

Ma nema se šta kalkulisat, mora se ići na pobjedu u svakoj utakmici ako ne želimo da se ponovi prošla sezona kad smo svaki derbi išli ja X. Kad je Udinese mogao dobit nas što i mi me bi mogli dobit Juveta a mislim da i Chivu ima taj mentalitet, sa Parmom se prošle sezone momački hrvao sa najjačim ekipama u ligi.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 14 sep 2025, 09:46

Koliko vidim oni koji su nakon finala zagovarali otkaz Inzaghiju sad zagovaraju otkaz i Chivuu. Tad sam ovdje postavljao pitanje "šta mislite koga će boljeg dovest umjesto njega?" Naravno bilo je low-cost rješenje. Sad opet pitam te ljude šta mislite koga će dovest boljeg umjesto Chivua u pola sezone kad nisu mogli u Junu? Dovest će nekog 3x goreg levata ili propalog Mourinha koji neće donijet bolje rezultate al če zato rastjerat ovo malo omladine (Sučića, Pia, Bonnya...). Otkaz Chivuu prije kraja sezone bi bila nova velika greška Marotte ali kako radi u zadnjih 1,5 gldinu ne bi me iznenadilo

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.