Ti si bas glupan, kao sto prilici vama skutorima. Niste nesto pametni. Nisam podvelezac mamlaze, a ti si skutor sa listice, sljego se u Mostar da vidis malo asfalta.LavoviGabela je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:09To ti mama voli kundo podveleski
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Unistila Jugoslavija rukomet u BL, sreca pa su sad ovi napravili velikana evropskog rukometa.Vorovus je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:57Nije tako, evo npr. u Banjaluci su privatni investitori u zadnjih 15-20 godina napravili vise novih zgrada nego komunisti za 50 godina. Nije bilo cm autoputa, sad imamo bar nesto (ne ulazim u kriminal, to je druga tema).Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:15Volili ih ili ne u svakom mjestu su za 40-50godina napravili vise nego svi skupa za cijelu historiju ovih prostora.
Uzmi konkretno sport, na cijim stadionima igraji svi? U cijim dvoranama? Sta je to neko drugi negdje sagradio, stolice jedva promjene klubovi i UEFA nam plati nove travnjake?
Stadion je otvoren na ovom mjestu 1937, teren i zapad (kasnije dogradjivan). U SFRJ napravljen istok, 2012. napravljen sjever. Vidis da nije sve u jednoj drzavi. Negdje jeste.
Dvoranskih sportova u prvim decenijama proslog vijeka nije ni bilo, logicno je da su dvorane gradjene kad se javila potrba za njima. Imas sad nove dvorane u Zenici, Laktasima, Istocnom Sarajevu, Gradisci itd. Izađi iz ljušture i proširi vidike.
Bolje i UEFA da plati nego strani krediti bez pokrića.
Prebroj skole i naselja u BL. Iskreno, ja sam toj drzavi zahvalan za mnoge stvari, ali ona je proslost, treba ici naprijed, ali ne mogu se osporiti cinjenice.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Znamo Rigi da u tebi imaju velikog stovatelja naci politike, vjerojatno te stranka prati i vidi u tebi nasljednika fasistickih ideala, davno su ljudi rekli cega se budala ponosi pametan se stidi....vidimo da osim europskih vrijednosti stujete i cionisticke, otimanja tudjeg....laz moze doruckovati, vecerati ne moze.Rigoletto je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:39Totalno nebitno, to gov.no s vašeg i njihovog grba je Zrinjski ugasilo. Sad su deložirani izvan grada gdje i pripadaju. To je realnost, povratka nema![]()
🔴⚫️
Naci, hdz, cionizam, fašizam i tako u krug. Kako sami sebi ne dosadite? PatetičariSkver je napisao/la: ↑13 sep 2025, 11:05Znamo Rigi da u tebi imaju velikog stovatelja naci politike, vjerojatno te stranka prati i vidi u tebi nasljednika fasistickih ideala, davno su ljudi rekli cega se budala ponosi pametan se stidi....vidimo da osim europskih vrijednosti stujete i cionisticke, otimanja tudjeg....laz moze doruckovati, vecerati ne moze.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko je rekao da je unistila rukomet, spinujes bezveze.Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 11:01Unistila Jugoslavija rukomet u BL, sreca pa su sad ovi napravili velikana evropskog rukometa.Vorovus je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:57Nije tako, evo npr. u Banjaluci su privatni investitori u zadnjih 15-20 godina napravili vise novih zgrada nego komunisti za 50 godina. Nije bilo cm autoputa, sad imamo bar nesto (ne ulazim u kriminal, to je druga tema).Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:15
Volili ih ili ne u svakom mjestu su za 40-50godina napravili vise nego svi skupa za cijelu historiju ovih prostora.
Uzmi konkretno sport, na cijim stadionima igraji svi? U cijim dvoranama? Sta je to neko drugi negdje sagradio, stolice jedva promjene klubovi i UEFA nam plati nove travnjake?
Stadion je otvoren na ovom mjestu 1937, teren i zapad (kasnije dogradjivan). U SFRJ napravljen istok, 2012. napravljen sjever. Vidis da nije sve u jednoj drzavi. Negdje jeste.
Dvoranskih sportova u prvim decenijama proslog vijeka nije ni bilo, logicno je da su dvorane gradjene kad se javila potrba za njima. Imas sad nove dvorane u Zenici, Laktasima, Istocnom Sarajevu, Gradisci itd. Izađi iz ljušture i proširi vidike.
Prebroj skole i naselja u BL. Iskreno, ja sam toj drzavi zahvalan za mnoge stvari, ali ona je proslost, treba ici naprijed, ali ne mogu se osporiti cinjenice.
Prebrojao sam skole i naselja. Da li mislis da se skole i naselja ne bi gradili u nekom drugog sistemu 70ih?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Prismrdili nisu centru Mostara, Neretvu i gradske mostove samo na TV-u vide, slijepo crijevo grada jer su dva glavna ulaza i izlaza iz grada u rukama mrskih bošnjaka, simbol grada Stari most isto u rukama mrskih bošnjaka ali oni su nekoga deložirali. Šta je ovih rumenih škutora Smiljko napravio 

Hoće li (i može li) neko da mi objasni zašto samo navijači Vase Crnog objavljuju na ovoj temi vijesti vezane samo za njihov klub? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vjetrometina kraj magistralnog puta

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bez brige, počelo se graditi. Igramo europu iz godine u godinu, potreban nam je bolji stadion. S druge strane pijaĆari na pazarni dan idu direktnom konkurentu na megdan. Zglajzate li opet i sletite u federalnu tu će vam biti kraj, treća sreća 

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Veća smo ti preokupacija nego sami sebi. Dovoljno nam je to jer znamo koliko te pojede. Hajde 

Mnogo nas jede dok jurimo ka decimi
Uvijek simpatično, potkapacitirano društvo iz Opina

Uvijek simpatično, potkapacitirano društvo iz Opina
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šagoljaju subotom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Postavio si prosjek gledaoca u prošloj sezoni gdje ste se borili za titulu,a mi tek u zadnjem kolu obezbjedili opstanak i opet u sto gledalaca razlikaRigoletto je napisao/la: ↑13 sep 2025, 12:37https://www.transfermarkt.com/premijer- ... on_id/2024
Opine na aparatima![]()

Ne mogu zamislit da je obrnuto, vi se nikad za titulu niste borili. Živio mi
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ne trebaš se toga stiditi, i vi ste ljudi, samo malo udareni u vugla al stas. Jbo vas Salem u pakas.AlemC85 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:52Ti si bas glupan, kao sto prilici vama skutorima. Niste nesto pametni. Nisam podvelezac mamlaze, a ti si skutor sa listice, sljego se u Mostar da vidis malo asfalta.
Bogu hvala nisam iz Mostara, malo južnije sa najljepše bh rijeke

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Inace tema autoput . U titino doba nisu toliko opcenito pravili puteve nego su razvijali zeljeznice . I naravno u ratu je ugasen veliki dio tih zeljeznica . A strani krediti bez pokrica je vjerovatno najveci mit sto su ljudi plasirali . Slovenija izasla iz duga ne znam je li stao rat u bosni . Hrvatima ne znam je li trebalo 10 godina da izadju iz duga. Mi iz Bosne bi isto izasli iz duga da nam je normalnija drzava ali taj dug sto narod spominje kad su to neki trilioni nisu uopce . Bio dug oko 20 milijardi dolara za citavu SFRJ . 1996 taj dug za bosnu je bio oko 2.5 milijarde USD koji je preuzet od SFRJ sad je preko 10 milijardi KM. To na prvu izgledaju ko velike pare a uopce nisu kad shvatis da je trenutna zaduzenost njemacke 2.7 triliona eura ili cak hiljadu puta veci dug nego sto je imala bosna 1996 .Vorovus je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:57Nije tako, evo npr. u Banjaluci su privatni investitori u zadnjih 15-20 godina napravili vise novih zgrada nego komunisti za 50 godina. Nije bilo cm autoputa, sad imamo bar nesto (ne ulazim u kriminal, to je druga tema).Argentina je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:15Volili ih ili ne u svakom mjestu su za 40-50godina napravili vise nego svi skupa za cijelu historiju ovih prostora.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, Avantii, bordobijeli, Burberry46, Combattente87, Cuspajz, Cwirek, Homelander, iliyaa8, JackW, johntravolta123, jurisicduska, laznokrilo, leo1946, MikiPirs, Necto, riki46, ronaldo99, Shategabri, StarmoCity, successminator, VivaLaLiberta, Zagor, ZaZelju i 140 gostiju.