A kako je on dosao?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ove tri utakmice su bile potpuno nebitne sto se tice neke borbe za ligu.Osim sto su nas sudije pofino zaklale kad je bilo potrebno treba spomenuti i kako su dva drzavna projekta gurana kad god bi im zapelo sto je mozda jos i vaznije u borbi za titulu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:30Bilo je sudijskih nepravdi i bice ih i u ovoj sezoni ali ne znam sta vas je toliko impresionirao Zekic u ligi. Kiksali na Kosevu protiv Slobode, Radnika, Posusja, Sirokog, Borca, Zrinjskog..zavrsili jedva treci.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:54Nije te stid to reci nakon onakvog sudjenja kojeg smo imali citavu sezonu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice gdje smo imali 50-50 sudjenje. Mene bi bilo stid i sram spomenuti ista nakon onakvog kriminala..Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:36
Ne treba pretjerivati ni s tim Zekicem, da na kraju ne dobi jedva Posusje zavrsili bi cetvrti. Mislim da je u zadnjih pet utakmica u ligi skupio 5-6 bodova
Za kup svaka cast. Mozda i ove godine odbranimo kup.
Trebao nam je reci da su nebitne da ne idemo na te utakmice i da se ne nerviramosoe je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:45Ove tri utakmice su bile potpuno nebitne sto se tice neke borbe za ligu.Osim sto su nas sudije pofino zaklale kad je bilo potrebno treba spomenuti i kako su dva drzavna projekta gurana kad god bi im zapelo sto je mozda jos i vaznije u borbi za titulu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:30Bilo je sudijskih nepravdi i bice ih i u ovoj sezoni ali ne znam sta vas je toliko impresionirao Zekic u ligi. Kiksali na Kosevu protiv Slobode, Radnika, Posusja, Sirokog, Borca, Zrinjskog..zavrsili jedva treci.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:54
Nije te stid to reci nakon onakvog sudjenja kojeg smo imali citavu sezonu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice gdje smo imali 50-50 sudjenje. Mene bi bilo stid i sram spomenuti ista nakon onakvog kriminala..
Nije za nas ni jedan trener, mi i štrumfovi smo uvijek ne zadovoljni i mahalski klubovi, gdje ima mnogo ljudi koji žele da se miješaju u sve. Kada informacije ne cure iz kluba ne valja jer smo sj koreja, ovako smo otvoreni gdje svaka šuga može slikati razne dokumente i dati u javnost. Ne možemo na pravi put jer svi podmeću noge jer smo jedini koji imaju investitora . U tome mnogo pomažu navijači koji ne znaju šta žele.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:10Za 10 godina ce se pricati da je ZZ nas najbolji trener ikada i da je imao dotad nevidjenu igru
Nenormalno je reći za bilo koju utakmicu Sarajeva na Koševu da je nebitnaTatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:08Trebao nam je reci da su nebitne da ne idemo na te utakmice i da se ne nerviramosoe je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:45Ove tri utakmice su bile potpuno nebitne sto se tice neke borbe za ligu.Osim sto su nas sudije pofino zaklale kad je bilo potrebno treba spomenuti i kako su dva drzavna projekta gurana kad god bi im zapelo sto je mozda jos i vaznije u borbi za titulu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:30
Bilo je sudijskih nepravdi i bice ih i u ovoj sezoni ali ne znam sta vas je toliko impresionirao Zekic u ligi. Kiksali na Kosevu protiv Slobode, Radnika, Posusja, Sirokog, Borca, Zrinjskog..zavrsili jedva treci.
Tako je imamo rijesenje samo ga treba iskoristiti.
Reci da ne znas sta smo vidjeli u Zekicu može samo neko zlonamjeran ili ko fakat ne vidi i ne razumije fudbal.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:30Bilo je sudijskih nepravdi i bice ih i u ovoj sezoni ali ne znam sta vas je toliko impresionirao Zekic u ligi. Kiksali na Kosevu protiv Slobode, Radnika, Posusja, Sirokog, Borca, Zrinjskog..zavrsili jedva treci.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:54Nije te stid to reci nakon onakvog sudjenja kojeg smo imali citavu sezonu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice gdje smo imali 50-50 sudjenje. Mene bi bilo stid i sram spomenuti ista nakon onakvog kriminala..Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:36
Ne treba pretjerivati ni s tim Zekicem, da na kraju ne dobi jedva Posusje zavrsili bi cetvrti. Mislim da je u zadnjih pet utakmica u ligi skupio 5-6 bodova
Hahahahha bravo za poređenje.napoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:08Mi trenutno zivimo film Let iznad kukavicjeg gnijezda. Jedna velika ludnica koju jedna medicinska sestra (Mirvic) sedativima (parama) drzi pod kontrolom. Dodje jedna pozitivna budala McMurphy (Zekic) da proba nesta promijenit. Malo nas probudi, potakne, ubijedi ljude da nisu bas toliko ludi. Sestra na vrhu ne moze istrpit to i svojim postupcima ga makne, da povrati punu kontrolu nad "ludjacima".
Realno Husref nam nije trebao nikako, lično nemam nišrta protiv njega.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:45Ma bio Rozman, Zekic, Husref, ko god ja cu ih podrzati i svaki me do sad nasekirao i nervirao..
Ali ovo s Ajlom sta se desilo nikako ne mogu da svarim da Ismir svo vrijeme laze da nije u klubu. Sto cemu to i zar ne moze bez nje nikako mi nije jasno. Da sve pogazi zbog neke Ajle
oboje zeljovci i yebu nas u mozakTatamata1946 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:45Ma bio Rozman, Zekic, Husref, ko god ja cu ih podrzati i svaki me do sad nasekirao i nervirao..
Ali ovo s Ajlom sta se desilo nikako ne mogu da svarim da Ismir svo vrijeme laze da nije u klubu. Sto cemu to i zar ne moze bez nje nikako mi nije jasno. Da sve pogazi zbog neke Ajle
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alen1987, Amidzaa, Armija1987, BatistutA19, boki86, bordobijeli, bordospartanac, brojjedan, bvsic, Cwirek, dark44, Hrasno15, itatabisine, KarlMarx, kogmagie46, kraljlavova, ledesma, misstianopenaldo, MSOZ101, n0dix, Noke995, r3m1, riki46, Riziko, sassari, sekac, THEC, TOMCRAFT, Vanja8, voltron30, zagorski i 307 gostiju.