Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SWOT
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la SWOT » 12 sep 2025, 13:12

Mercedes1 je napisao/la:
12 sep 2025, 12:52
Kao Bosanac iz Bosne,rođen tu i živim tu,ne mogu da ne primijetim da je ovoliki broj igrača iz dijaspore oko reprezentacije, poraz za naš fudbal. Uskoro nećemo imati ni jednog fudbalera u reprezentaciji a da je rođen i postao fudbaler u BiH. Imamo li mi klubove?Omladinske kategorije?Škole fudbala?
Sve to imamo a izgleda kao da nemamo.Radi li se tamo sa tim mladićima?Slabo,skoro nikako.Ima li talentovanih dječaka a da su rođeni i žive u BiH?Ima i biće ih.
E sve ovo je poraz našeg fudbala i FS koji ne radi ništa da se rad u našim klubovima pogotovo u mlađim kategorijama digne na viši nivo.A nije ovo dobar put. Vremenom će biti sve teže privboliti dijasporu da igra za BiH. I zbog toga što će to biti momci kojima je djed rođen u BiH i zbog toga što će ,ako imaju promil šanse,čekati poziv zemlje u kojoj su rođeni i oni i njihovi roditelji i zbog toga što BiH ako ovako nastavi neće imati neki veliki ugled u svjetskom fudbalu.Kao što ga i sada nema.
Brate, narod kojem je Alija Izetbegovic heroj, narod kojem je Ramo Isak ministar i slicno, ne moze imati uredjen sistem, to je jednostavno nemoguce. Iz neuredjenog sistema se ne izradjaju velike stvari.
Narod kojem je normalno hodzama, doktorima i policajcima davat koverte je osudjen na propast. Sami smo krivi, a ne srbi ili drugi. Nije mi Dodik postavio Ramu za ministra, Sebiju bez diplome za direktoricu najvece zdravstvene institucije u drzavi, nije Dodik preko Zlatne Maline uvozio zdravstvenu tehnologiju, nije mi Dodik prodao Srebrenicu i mnoge druge stvari, koje prodane duse rade... treba nama jos stoljece da se izvucemo iz trenutnog blata, u kojeg smo sami sebe ugurali. Nije fer ocekivat jednostavno iz bosne velike stvari, ali bitno da su uvijek drugi krivi, a ne izdajice iz naseg naroda, te mi sami jer pušimo to sve.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 sep 2025, 13:14

Ne treba brinuti za dijasporu zbog novog velikog vala odlazaka zadnjih 10 godina.
Imas bruku djece koja su se rodila u bosni, otisli i sada treniraju fudbal po evropi.
Tako da dobijamo 2-3 nove generacije igraca koji ce imati dobru vezu sa bosnom, a za dalje, barem nas trenutne navijace, nije briga:-)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 sep 2025, 13:20

Mercedes1 je napisao/la:
Kao Bosanac iz Bosne,rođen tu i živim tu,ne mogu da ne primijetim da je ovoliki broj igrača iz dijaspore oko reprezentacije, poraz za naš fudbal. Uskoro nećemo imati ni jednog fudbalera u reprezentaciji a da je rođen i postao fudbaler u BiH. Imamo li mi klubove?Omladinske kategorije?Škole fudbala?
Sve to imamo a izgleda kao da nemamo.Radi li se tamo sa tim mladićima?Slabo,skoro nikako.Ima li talentovanih dječaka a da su rođeni i žive u BiH?Ima i biće ih.
E sve ovo je poraz našeg fudbala i FS koji ne radi ništa da se rad u našim klubovima pogotovo u mlađim kategorijama digne na viši nivo.A nije ovo dobar put. Vremenom će biti sve teže privboliti dijasporu da igra za BiH. I zbog toga što će to biti momci kojima je djed rođen u BiH i zbog toga što će ,ako imaju promil šanse,čekati poziv zemlje u kojoj su rođeni i oni i njihovi roditelji i zbog toga što BiH ako ovako nastavi neće imati neki veliki ugled u svjetskom fudbalu.Kao što ga i sada nema.
To ti je tako, jer dijaspora je bliza kvalitetnijim klubovima
Medjutim ima i nasih igraca Dzeko, Vasilj, Memic, Katic, Barisic, Kulenovic, Mujakic, Sunjic, Basic, Hajradinovic, Omerovic….
Pola spiska rodjeno ili je igralo u BiH ligi
Tek sad stasava nasa najtalentovanija generacija iz dijaspore i imacemo dovoljno kvalitetnih igraca u budcnosti
Dedic, Muharemovic su prvi od tih modernih igraca
Evo sad nam dolaze Bajraktarevic, Kospo, Alajbegovic koji su samo pocetak ovog talasa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 12 sep 2025, 13:46

babino je napisao/la:
12 sep 2025, 13:14
Ne treba brinuti za dijasporu zbog novog velikog vala odlazaka zadnjih 10 godina.
Imas bruku djece koja su se rodila u bosni, otisli i sada treniraju fudbal po evropi.
Tako da dobijamo 2-3 nove generacije igraca koji ce imati dobru vezu sa bosnom, a za dalje, barem nas trenutne navijace, nije briga:-)
Tako je, još kod ovih novih generacija je povezanost sa Bosnom dosta veća nego kod prošlih.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 12 sep 2025, 14:17

Mercedes1 je napisao/la:
Druze celik, sloboda, velez, jedinstvo bihac, zeljo,Sarajevo,travnik su imali 30 godina da naprave ozbiljne akademije u fudbalu Koji ce skupljati svu talentovanu djecu iz okoline I od njih praviti igrace spremne da odgovore zahtjevima modernog fudbala.

Nista se od toga nije desilo jer je guranje babinih sinova za sitni sicar od par stoja od strane fudbalski nepismenih trenera Koji su fudbalski u 1980tim godinama bitnije od dugorocnog dobitka za drzavu I drustvo. Shvati da u bosnjackom sistemu vrijednosti drzava I nacija nisu na prvom mjestu kod mnogih je to nazalost nebitno. S toga nema bilo kakvog osjecaja za drustveno dobro, Ono daj meni za kafe, piva I cigara ostalo nek ide u pm.

Na zapadu treneri u omladinskim kategorijama su obicno bivsi igraci Koji su dovoljno dobro situirani finansijski da im jednostavno nemozes gurati raznorszne propalitete. Mozda SE kod nas nesto promjeni SA pojavom zukanovica I slicnih Ali za sad je mrka kapa. Plus ova dijaspora od zadnjih 10 godina ce imati solidan bazen igraca za sljedecih 15 godina. Amar ibrisimovic iz u19 je tipican primjer. Otisao odsvdje SA 13 godina sad u juniorima Wolfsburga.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 12 sep 2025, 14:36

Sheyi je napisao/la:
12 sep 2025, 08:17
Sheyi je napisao/la:
11 sep 2025, 22:01
Mislio sam da od Sinana nema glupljeg novinara, ali Midhat prevazisao. Ss ba bez sumnje srpski medij
Kao sto rekoh.
Ma yebo ovog malca. Trebaju Ugwua zavrsit. :yawn:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 sep 2025, 16:19

BenjooJutub je napisao/la:
12 sep 2025, 13:46
babino je napisao/la:
12 sep 2025, 13:14
Tako je, još kod ovih novih generacija je povezanost sa Bosnom dosta veća nego kod prošlih.
Normalno da je veca povezanost kad je vecina odrasla u Bosni tecno pricaju Bosanski itd Koliko je samo otislo naroda na azil u Francuskoj prije desetak godina pa u Njemacku Sloveniju itd

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2025, 16:31

SWOT je napisao/la:
12 sep 2025, 13:12
Mercedes1 je napisao/la:
Brate, narod kojem je Alija Izetbegovic heroj, narod kojem je Ramo Isak ministar i slicno, ne moze imati uredjen sistem, to je jednostavno nemoguce. Iz neuredjenog sistema se ne izradjaju velike stvari.
Narod kojem je normalno hodzama, doktorima i policajcima davat koverte je osudjen na propast. Sami smo krivi, a ne srbi ili drugi. Nije mi Dodik postavio Ramu za ministra, Sebiju bez diplome za direktoricu najvece zdravstvene institucije u drzavi, nije Dodik preko Zlatne Maline uvozio zdravstvenu tehnologiju, nije mi Dodik prodao Srebrenicu i mnoge druge stvari, koje prodane duse rade... treba nama jos stoljece da se izvucemo iz trenutnog blata, u kojeg smo sami sebe ugurali. Nije fer ocekivat jednostavno iz bosne velike stvari, ali bitno da su uvijek drugi krivi, a ne izdajice iz naseg naroda, te mi sami jer pušimo to sve.
Zato nam jeste Vico predsjednik saveza, selektor mladih Krunic koji gura Zvjezdanovog antitalenta. Plus imamo i ustašu Mileta Pehara.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 sep 2025, 20:44

Beduin je napisao/la:
11 sep 2025, 21:50
invincible1921 je napisao/la:
11 sep 2025, 17:18
DamirT je napisao/la:
11 sep 2025, 17:01

Ima tu i ona prica sto je novinar jedan napisao za menadzerske pozive. Bas cudno da je odmah nakon te price pozvao Bajraktarevic, pa i Alajbegovica (ali opet mislim da bi on svakako dobio poziv). A definitivno neke stvari smrde u vezi igraca i poziva istim. Ovako ih je pozvao i smirio javnost, pa i tog novinara sa tim informacijama.
Pisao sam na esmirovoj temi...Ako pozoves igraca X znaci da mislis da ti je potrebniji i bolji od igraca Y. Onda pozoves naknadno i ovog Y...ALI...PRVOPOZIVAC I TO VISE NJIH TI NA TRIBINAMA A OVAJ DRUGOPOZIVAC IGRA OBJE UTAKMICE?

To je toliko nelogicno da je prakticno sam priznao kalo se pravi spisak i ko ga kroji...govore ljudi dao dva gola..pa sta ako je nije mu narasla treca noga radi toga niti je postao nesto bolji igrac u tih 10 dana od nedobijanja do dobijanja poziva....

Vico namazano hendla, cim vidi da se pretjeralo uleti sa nekim popustanjem da malo smiri situaciju...ista prica je bila i za samo imenovanje ovog pokerasa
Koliko dugo pratis nasu repku i kod koliko prethodnih selektora se identicno do desavalo?

Ovo za "pozivanje menadzerskih igraca", pa i to je sasvim normalna pojava koja je pratila i nasu repku odvajkada i pratit ce taj trend. Samo je pitanje kakvu ulogu ce imati it igraci i koliko ce doprinjeti nasoj igri i rezultatima.
Naravno, ali sad bas upada u oci jer prije si vazda znao gotovo citav roster.

Ipak ovo za Esmira je bas smijesno ispalo
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 sep 2025, 23:16

12 sep 2025, 20:44
Beduin je napisao/la:
11 sep 2025, 17:18

Pisao sam na esmirovoj temi...Ako pozoves igraca X znaci da mislis da ti je potrebniji i bolji od igraca Y. Onda pozoves naknadno i ovog Y...ALI...PRVOPOZIVAC I TO VISE NJIH TI NA TRIBINAMA A OVAJ DRUGOPOZIVAC IGRA OBJE UTAKMICE?

To je toliko nelogicno da je prakticno sam priznao kalo se pravi spisak i ko ga kroji...govore ljudi dao dva gola..pa sta ako je nije mu narasla treca noga radi toga niti je postao nesto bolji igrac u tih 10 dana od nedobijanja do dobijanja poziva....

Vico namazano hendla, cim vidi da se pretjeralo uleti sa nekim popustanjem da malo smiri situaciju...ista prica je bila i za samo imenovanje ovog pokerasa
Koliko dugo pratis nasu repku i kod koliko prethodnih selektora se identicno do desavalo?

Ovo za "pozivanje menadzerskih igraca", pa i to je sasvim normalna pojava koja je pratila i nasu repku odvajkada i pratit ce taj trend. Samo je pitanje kakvu ulogu ce imati it igraci i koliko ce doprinjeti nasoj igri i rezultatima.

Kako je bas sad smijesno ispalo ako se ovo ponavlja vec par puta kod razlicitih selektora? Eto de objasni koja je razlika, jer ja stvarno ne razumijem, ne zezam se fakat.

Smijesno je vama jer navijacki sad gledate na tog igraca. Da ga se pozvalo odmah vi biste se presaltali na nekod treceg tamo igraca. Da je Esmir odmah dobio minute i nista pokazao vi biste sudili selektoru da ga nije tako trebao u vatru bacati. Nadje se uvijek razlog, ako ga zelis naci, jelde? :mrgreen:

Da se razumijemo, ja bih od svake naredne utakmice gurao Kerima i Esmira na krila i tako uigravao ekipu za naredne izazove pa po cijenu i sadasnjeg rezultata. Uigravao bih neki tim koji ce biti prepoznatljiv, gdje ces znati 9-10 sigurnih igraca u prvih 11, da svako igra na poziciji gdje je najbolji. Ali ja nisam selektor jbg, zato mi valja ovo gledati kako jeste i navijati za najbolji rezultat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2025, 11:48

Beduin je napisao/la:
12 sep 2025, 23:16
12 sep 2025, 20:44
Beduin je napisao/la:

Kako je bas sad smijesno ispalo ako se ovo ponavlja vec par puta kod razlicitih selektora? Eto de objasni koja je razlika, jer ja stvarno ne razumijem, ne zezam se fakat.

Smijesno je vama jer navijacki sad gledate na tog igraca. Da ga se pozvalo odmah vi biste se presaltali na nekod treceg tamo igraca. Da je Esmir odmah dobio minute i nista pokazao vi biste sudili selektoru da ga nije tako trebao u vatru bacati. Nadje se uvijek razlog, ako ga zelis naci, jelde? :mrgreen:

Da se razumijemo, ja bih od svake naredne utakmice gurao Kerima i Esmira na krila i tako uigravao ekipu za naredne izazove pa po cijenu i sadasnjeg rezultata. Uigravao bih neki tim koji ce biti prepoznatljiv, gdje ces znati 9-10 sigurnih igraca u prvih 11, da svako igra na poziciji gdje je najbolji. Ali ja nisam selektor jbg, zato mi valja ovo gledati kako jeste i navijati za najbolji rezultat.
Pa kako nije smijesno brate...piso sma vise puta.

Zovne selektor tri cetiri igraca a esmira ne zovne...ZNACI SMATRA DA SU MU ONI POTREBNIJI I BOLJI IGRACI TRENUTNO OD ESMIRA? Jel tako? Jeste

U roku od 10 dana zovnes esmira naknadno jer je kao dao dva gola...to apsolutno nista ne znaci mogo je imat dva tap ina, nije on posto ne znam kakav igrac u tih desetak dana jer je zabio dva gola.

Medjutim sve to na stranu...ono sto je apsolutno nidje veze je da ta tri cetiri igraci koje si zvao prije esmira SJEDE NA TRIBINIAMA a prvopozivci su, dok Esmir kao DRUGOPOZIVAC igra....?? Slozit ces se da je to u najmanju ruku krajnje cudno

Ja nikad nisam reko da esmir treba u prvih 11, pa cak necu ni sad to rec pogotvo ako su jace utakmice..ali Sergej je zvao bar 5 igraca koji su mu 10 puta manje potrebni od Esmira, a njega nije...

U sustini imaju imaju samo dvije opcije koje su se mogle desit:

1. Da ga je namjerno izostavljo da bi na spisak ugurao Kulenovica i slicne iako je znao da je Esmir bolji i potrebniji, pa onda pod pritiskom javnosti ga ipak pozvao

2.Da je bio toliko lud da je fkt mislio da su ovi bolji od Esmira i da je totalno bio nesvjestan njegove kvalitete pa je istu skontao kad je ovaj zabio dva gola.

Bilo koja od ove dvije je losa po njega..jer u jednoj je vicin poslusnik u drugoj obicni slijepac koji nema pojma o fudbalu...a vrlo vjeorvatno je oboje
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 sep 2025, 12:05

13 sep 2025, 11:48

Zovne selektor tri cetiri igraca a esmira ne zovne...ZNACI SMATRA DA SU MU ONI POTREBNIJI I BOLJI IGRACI TRENUTNO OD ESMIRA? Jel tako? Jeste

U roku od 10 dana zovnes esmira naknadno jer je kao dao dva gola...to apsolutno nista ne znaci mogo je imat dva tap ina, nije on posto ne znam kakav igrac u tih desetak dana jer je zabio dva gola.

Medjutim sve to na stranu...ono sto je apsolutno nidje veze je da ta tri cetiri igraci koje si zvao prije esmira SJEDE NA TRIBINIAMA a prvopozivci su, dok Esmir kao DRUGOPOZIVAC igra....?? Slozit ces se da je to u najmanju ruku krajnje cudno

Ja nikad nisam reko da esmir treba u prvih 11, pa cak necu ni sad to rec pogotvo ako su jace utakmice..ali Sergej je zvao bar 5 igraca koji su mu 10 puta manje potrebni od Esmira, a njega nije...

1. Da ga je namjerno izostavljo da bi na spisak ugurao Kulenovica i slicne iako je znao da je Esmir bolji i potrebniji, pa onda pod pritiskom javnosti ga ipak pozvao

2.Da je bio toliko lud da je fkt mislio da su ovi bolji od Esmira i da je totalno bio nesvjestan njegove kvalitete pa je istu skontao kad je ovaj zabio dva gola.

Bilo koja od ove dvije je losa po njega..jer u jednoj je vicin poslusnik u drugoj obicni slijepac koji nema pojma o fudbalu
Kod Barbareza ima niz nelogičnih poteza i nekih stvari koje ne bih znao ni probati da objasnim. Ne griješiš ti što preispituješ logiku između poziva i koga je na kraju poslao na tribine, ali znaš i sam da Barbarez nije jedini koji kroji spisak i koji priprema utakmicu. Niz ljudi stoji iza njega i vjerujem da imaju neko svoje obrazloženje. I dalje vjerujem da njegov SŠ, kao i on sam, ima najbolji interes reprezentacije u pitanju. Sve dok (ako) se ne dokaže suprotno.

Okej, Đakovac otpao sa spiska (mislim da ne treba uopšte da bude u prvih 11, ali nije momak dobio šansu, ne bih da govorim da li treba da bude barem na proširenom), ubacio je Esmira nakon ona 2 gola i sigurno je morao zarotirati neke stvari i i prebaciti nekog na tribine (svakako bi neko izvisio).

Pritisak javnosti, njegove riječi da je budućnost reprezentacije, "vjetar" u leđa za Esmira da nakon dobre partije u klubu to nastavi i u reprezentaciji (Slično sa Tahirovićem).

Po meni je mnogo bitnije da je spreman da promjeni nešto, bilo formaciju, igrače, izmjene i slične stvari, da nije bezobrazno tvrdoglav u tim aspektima. Još samo da prvih 11 pogodi :mrgreen:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 13 sep 2025, 12:45

U Sheffieldu raspad sistema nakon odlaska Ahmedhodzica. 5 utakmica 5 poraza, zadnje mjesto primili 12 golova.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2025, 14:29

HariTz je napisao/la:
13 sep 2025, 12:05
13 sep 2025, 11:48

Bilo koja od ove dvije je losa po njega..jer u jednoj je vicin poslusnik u drugoj obicni slijepac koji nema pojma o fudbalu
Kod Barbareza ima niz nelogičnih poteza i nekih stvari koje ne bih znao ni probati da objasnim. Ne griješiš ti što preispituješ logiku između poziva i koga je na kraju poslao na tribine, ali znaš i sam da Barbarez nije jedini koji kroji spisak i koji priprema utakmicu. Niz ljudi stoji iza njega i vjerujem da imaju neko svoje obrazloženje. I dalje vjerujem da njegov SŠ, kao i on sam, ima najbolji interes reprezentacije u pitanju. Sve dok (ako) se ne dokaže suprotno.

Okej, Đakovac otpao sa spiska (mislim da ne treba uopšte da bude u prvih 11, ali nije momak dobio šansu, ne bih da govorim da li treba da bude barem na proširenom), ubacio je Esmira nakon ona 2 gola i sigurno je morao zarotirati neke stvari i i prebaciti nekog na tribine (svakako bi neko izvisio).

Pritisak javnosti, njegove riječi da je budućnost reprezentacije, "vjetar" u leđa za Esmira da nakon dobre partije u klubu to nastavi i u reprezentaciji (Slično sa Tahirovićem).

Po meni je mnogo bitnije da je spreman da promjeni nešto, bilo formaciju, igrače, izmjene i slične stvari, da nije bezobrazno tvrdoglav u tim aspektima. Još samo da prvih 11 pogodi :mrgreen:
Ja sam ga stalno kritikovao za formacije i bespotrebno gomilanje istih igraca..ali nakon Austrije sam ga pohvalio za postavku i sastav.

Jedina zamjerka sto je totalno zakasnio sa izmjenama a onda kad ih je uradio bilo je na horuk sve odjednom bez ikakvog smisla

Hocu ti rec da nemam problem sa racionalnim razmisljanjem i stavom, ali jbg kad je nesto ocigledno cudno onda to treba i reci
=\_1921_/=

Normus90
Kontakt:

Post Postao/la Normus90 » 13 sep 2025, 15:28

Pejčinović klupa. Možda ipak zaigra za nas :) :)

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 13 sep 2025, 15:42

Normus90 je napisao/la:
13 sep 2025, 15:28
Pejčinović klupa. Možda ipak zaigra za nas :) :)
Top , moramo svaku utakmicu navijat da ne da gol :D , al koliko bi nam znacio , svaki prijem , ostavljanje lopte , sut odma se vidi da je vec top igrac , kad bi upao kod nas odma bi bolji za 50 posto bili i u ovim godinama da ne govorim za buducnost.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 sep 2025, 16:01

NoDi80 je napisao/la:
12 sep 2025, 10:40
Benjamin Dzanovic (18) najefikasniji igrac U19 lige
5 utakmica, 5 golova i 7 asistencija za Frankfurt u19
Dzanovic danas gol i dvije asistencije. Kakva forma i trpanje jbt :bow:

Alajbegovic/Dzanovic lijeva krila :bih: :bow: :bow:
slika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 sep 2025, 16:17

Sheyi je napisao/la:
13 sep 2025, 16:01
NoDi80 je napisao/la:
Dzanovic danas gol i dvije asistencije. Kakva forma i trpanje jbt

slika
:bih: :tokralju:
Treba ga zvati u21
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 sep 2025, 16:22

NoDi80 je napisao/la:
13 sep 2025, 16:17
Sheyi je napisao/la:
13 sep 2025, 16:01
NoDi80 je napisao/la:
Dzanovic danas gol i dvije asistencije. Kakva forma i trpanje jbt

slika
:bih: :tokralju:
Treba ga zvati u21
A Malik Tubic drugi :) dva dragulja. Mogao bi Tubic prije do prvog tima

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 sep 2025, 16:29

@NoDi, što ga nije bilo na prošlom spisku juniorske reprezentacije brate :think:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 19 gostiju.