nokee je napisao/la: ↑12 sep 2025, 13:05
boki86 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:48
E cuj tjeraju mirvica, kako i na koji nacin i najvaznije pitanje kome to da proda? Eno se uhvatio red do bbi od potencijalnih kupaca
Zelje su jedno, mogucnosti i realnost skroz drugo.
Ako navijači stvarno krenu da traze od njega da ide. Ako je covjek a ne egomanijak kao sto jeste, izasao bi u javnost i rekao ulazimo u proces trazenja novog investotora, nek proda svoje udjele i nek giba odavde. Nek i juniori igraju ako treba, jer nema se vise stpljenja sa idiotnim potezima.
Ovo sa vracanjem Husrefa i ove formacije i igre sto on igra je na nivou imenovanja Varesanovica za sefa struke. Respekt Huss u za uspjehe predhodne ali u ovom trenutku je to potez tacno kao taj sa Mirzom.
Pa evo imas u komsiluku najbolji primjer, sta znaci bez investitora ili koliko je tesko naci investitora.
Ja mirvica podrzavam, cisto jer nemamo alternativu, i kad se sjetim kako je bilo onaj period u koroni kad se Nam povukao, gluho bilo ne ponovilo se. Drugo je pitanje njegovi potezi, ima tu dosta nelogicnih stvari, ali tako je u kapitalizmu, on se pita, svidjalo se nama ili ne.
Ne vjerujem da na tribinama i sa navijacke strane ima te mase da se otjera, drugacija su vremena. Posjeta mislim najbolje govori o tome kakva nam je navijacka scena. I pored svega toga uvijek ce biti onih 3 hiljade bolesnika na tribinama.
Husref je prica za sebe, mislim da vecina nije bila za njega, ja sam licno mislio vratiti ce dudica, ali eto. Jos jedan od tih nelogicnih poteza uprave.
Ne vjerujem da je mirvic glup, ipak ne bi pare kakve takve napravio, ili da je zlonamjeran jer ne bi inace ovako ulagao zadnjih godina. Ja ne njegovom mjestu marke ne bi ulozio, da me kradu polupismene sudije i savez po nekakvim selendrama, i da ne zastitim svoju investiciju ali smo evo tu. Istina je vjerovatno negdje na pola puta.
Za nadati se da ce se ako nista urazumiti i vidjeti gdje grijesi, kratkorocno to bi najbolje bilo