Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VivaLaStella
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VivaLaStella » 12 sep 2025, 09:09

alemsa je napisao/la:
12 sep 2025, 04:31
Kajzer10 je napisao/la:
11 sep 2025, 19:56
Tretiraju ovog trash talkera ko MLK, bukvalno. Kakva sprdnja od drzave.

Evo skoro 24 sata i jos nisu uhvatili ubicu. Tako ti je kad DOGE ocisti agencije od uhljeba i birokrata. :roll:
Jebga sprdnja drzava koja ima najvecu ekonomiju, najbolju vojsku, tehnologiju, koja se najvise pita na svijetu, koja ima najvise multimilijarderskih kompanija, koja ima medju najmanji stepen nezaposlenosti itd itd itd. Da ne ulazimo u muziku, film, sport, gdje su sve (skoro) goats iz Amerike. Sta bi bilo da nisu sprdnja drzava :mrgreen: Najbolja drzava u historiji covjecanstva sa svim svojim manama, i to ce i ostati do daljnjeg. To sto vi (opcenito) vidite neke negativne stvari je bukvalno da Amer ode u Romsku mahalu u Bosni i kaze vidi kako Bosanci zive, a to nema veze s vasom realnoscu ili recimo da prisustvuje nekom obracunu klosara... Elem nejse
The number of people experiencing homelessness in the United States reached a record high of approximately 770,000 on a single night in January 2024, according to the Department of Housing and Urban Development (HUD).
This represents an 18% increase from the previous year and is the highest figure since the federal government began its annual count in 2007
The approximate U.S. military budget for fiscal year 2025 is $849.8 billion, as requested by the President for the Department of Defense (DoD) to advance national defense strategy goals.
This budget includes $848.3 billion in discretionary funding and $113.3 billion in mandatory funding through congressional reconciliation.
For fiscal year 2026, the proposed defense budget request is $1.01 trillion, representing a 13.4% increase from the FY 2025 enacted levels.
Najjači ste, nema šta :problem:

Amerika sa svim svojim narodima i politikom je bukvalno BiH upscaled
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 sep 2025, 09:35

Američka propaganda na vrhuncu, nadam se da kapa iz USAID-a, inače ovako pušiti **** nekom džaba je :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 12 sep 2025, 11:14

Arvid je napisao/la:
12 sep 2025, 05:53
Sad ide spamanje sa ovim likom, tek vidim ove njegove debate na Cambridgeu, kako su ga izuli ljudi nije ni cudo sto se uglavnom drzao koledz studenata u debatama :rol:
al koje su pizde ispali u comedy centralu i south parku sa ukidanjem njegove epizode :puke: :puke:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 12 sep 2025, 11:35

Otelo je napisao/la:
12 sep 2025, 09:35
Američka propaganda na vrhuncu, nadam se da kapa iz USAID-a, inače ovako pušiti **** nekom džaba je :rol:
Ne postoji više USAID.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 12 sep 2025, 11:50

Da pricamo o vedrijim ljubavnim temama.

Naime, upoznao sam čovjeka koji me fizički jako privukao, i kroz razgovor se doima super osobom, no bojim se da ne ispadnem naivan.
Skeptičan sam oko tog odnosa jer čovjek ima pomalo — meni čudno — čudnu priču i bilo bi neobično da se ne zapitam, a i zanimaju me tuđa mišljenja.
Zvat ću ga Miralem.
Miralem ima 39 godina.
Ima kcerku od 15 godina, koji živi s njim. Sina je dobio u mladosti (s nekih 21 godinu), majka se viđa sa sinom ali rijetko i površno — kupuje mu odjeću, džeparac i tako, nemaju neki dubok odnos. Ta žena ima još dvoje djece s tri različitih muškaraca. Znači ukupno troje djece s 4 muškarca
Miralem, osim sina, ima i kćer staru 2 godine. Priča je navodno takva da je ta cura ostala trudna nakon četiri mjeseca veze, vjenčali su se, puno su se svađali, rastali prije nego što je dijete napunilo godinu dana. Kćerka živi s majkom.

Između tih dviju žena, koliko sam shvatio, nije imao neke ozbiljne i duge veze, što mi je malo sumnjivo. Dvije žene koje ga poznaju rekle su da stalno ima novu curu i da ih je imao oko 200, što on osporava.

Ne znam što da mislim, priča je i tužna i čudna u isto vrijeme, a Miralem se stvarno čini kao super osoba. Govori da je uvijek htio obitelj i muža ali jednostavno nije dobro naletio, jel.

Koliko vas bi riskiralo da sazna u ovakvoj situaciji na čemu je i kakva je osoba?
Zadnja izmjena: Hightower, dana/u 12 sep 2025, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 sep 2025, 11:51

Ja mislim da trebaš Miralemu priznati da ti se sviđa, Antu koristi samo za površni ses.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 sep 2025, 11:53

Hightower je napisao/la:
12 sep 2025, 11:50
Da pricamo o vedrijim ljubavnim temama.

Naime, upoznao sam čovjeka koji me fizički jako privukao, i kroz razgovor se doima super osobom, no bojim se da ne ispadnem naivan.
Skeptičan sam oko tog odnosa jer čovjek ima pomalo — meni čudno — čudnu priču i bilo bi neobično da se ne zapitam, a i zanimaju me tuđa mišljenja.
Zvat ću ga Miralem.
Miralem ima 39 godina.
Ima kcerku od 15 godina, koji živi s njim. Sina je dobio u mladosti (s nekih 21 godinu), majka se viđa sa sinom ali rijetko i površno — kupuje mu odjeću, džeparac i tako, nemaju neki dubok odnos. Ta žena ima još dvoje djece s tri različitih muškaraca. Znači ukupno troje djece s 4 muškarca
Ante, osim sina, ima i kćer staru 2 godine. Priča je navodno takva da je ta cura ostala trudna nakon četiri mjeseca veze, vjenčali su se, puno su se svađali, rastali prije nego što je dijete napunilo godinu dana. Kćerka živi s majkom.

Između tih dviju žena, koliko sam shvatio, nije imao neke ozbiljne i duge veze, što mi je malo sumnjivo. Dvije žene koje ga poznaju rekle su da stalno ima novu curu i da ih je imao oko 200, što on osporava.

Ne znam što da mislim, priča je i tužna i čudna u isto vrijeme, a Ante se stvarno čini kao super osoba. Govori da je uvijek htio obitelj i muža ali jednostavno nije dobro naletio, jel.

Koliko vas bi riskiralo da sazna u ovakvoj situaciji na čemu je i kakva je osoba?
Posalji mu dick pic i znat ces na cemu si. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 sep 2025, 12:05

Mirisem gay vibe :yawn:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 sep 2025, 12:30

VivaLaStella je napisao/la:
12 sep 2025, 09:09
The number of people experiencing homelessness in the United States reached a record high of approximately 770,000 on a single night in January 2024, according to the Department of Housing and Urban Development (HUD).
This represents an 18% increase from the previous year and is the highest figure since the federal government began its annual count in 2007
The approximate U.S. military budget for fiscal year 2025 is $849.8 billion, as requested by the President for the Department of Defense (DoD) to advance national defense strategy goals.
This budget includes $848.3 billion in discretionary funding and $113.3 billion in mandatory funding through congressional reconciliation.
For fiscal year 2026, the proposed defense budget request is $1.01 trillion, representing a 13.4% increase from the FY 2025 enacted levels.
Najjači ste, nema šta :problem:

Amerika sa svim svojim narodima i politikom je bukvalno BiH upscaled
Koliko ih je homeless by choice i rezultat konzumiranja teskih droga? Jebga u Bosni je sreca sto je vecini stambeno pitanje rijeseno, u najgorem slucaju svako ima porodicnu kucu ili stan, a da moras platiti kiriju 500-600km svaki mjesec, vise bi se desavalo da neko ostane bez posla ili da ne moze raditi neki period i dobije nogu iz rezidencije jebga.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 12 sep 2025, 12:32

Surreal je napisao/la:
12 sep 2025, 11:51
Ja mislim da trebaš Miralemu priznati da ti se sviđa, Antu koristi samo za površni ses.
Nikad nisam bio u ovakvoj situaciji. Da me privlace dva muskarca. Ante je divan, njezan ali je Miralem muskarac iz mojih snova

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 sep 2025, 12:54

TefalTava je napisao/la:
12 sep 2025, 11:14
Arvid je napisao/la:
12 sep 2025, 05:53
Sad ide spamanje sa ovim likom, tek vidim ove njegove debate na Cambridgeu, kako su ga izuli ljudi nije ni cudo sto se uglavnom drzao koledz studenata u debatama :rol:
al koje su pizde ispali u comedy centralu i south parku sa ukidanjem njegove epizode :puke: :puke:
Nista free speech
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 12 sep 2025, 13:40

Znaci u SADu stanje nikad bolje. Odlicno. :yawn:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 12 sep 2025, 13:44

JackW je napisao/la:
12 sep 2025, 13:40
Vjerujte meni, ne vjerujte svojim ocima. :D
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 sep 2025, 13:55

JackW je napisao/la:
Ja to nisam rekao. Stoji da su i dalje najveca ekonomija itd. (da ne ponavljam pise gore), i ako su oni kao takvi sprdnja od drzave (sto je bio i odgovor/replika zapravo), kakav je onda ostatak svijeta? Sto je bila poenta :kafa:

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 12 sep 2025, 14:00

DamirT je napisao/la:
12 sep 2025, 12:05
Ma dosta gejeva ovdje ima. @Hightower je samo jedan od njih. Ma da mi malo smrdi priča. Ranije sam ga upoznao kad je rovio dvije ženke u kafiću/baru u SA, častio ih svu noć i sve plaćao, pa mu ja sa prijateljem pokupim obje, te iskaram. Pisao je on ovdje o tome. Činilo se tad da voli žene. :yawn:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2025, 14:01

Jesu li nasli ovog sto je pucao ili je vec u Izraelu? :urnebes:

Zivot ovog Charlie Kirka je tragican, mogao je raditi i zaradjivati, docekati starost i uzivati u zivotu ali je odlucio da uzme pare za tudje ciljeve. Takve Trump i Bibi najvise vole, iskoristili ga i bacili kao istrosen opanak.

Sada placaju po socijalnim mrezama da se cuje za njega ali sve to samo da se cuje da je bio za Izrael kako bi predstavili da je jedan mucenik shvatio da je Izrael prava stvar.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 sep 2025, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 12 sep 2025, 14:02

alemsa je napisao/la:
12 sep 2025, 13:55
JackW je napisao/la:
Ja to nisam rekao. Stoji da su i dalje najveca ekonomija itd. (da ne ponavljam pise gore), i ako su oni kao takvi sprdnja od drzave (sto je bio i odgovor/replika zapravo), kakav je onda ostatak svijeta? Sto je bila poenta :kafa:
Ima li išta u životu bitno osim dolara? :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 sep 2025, 14:09

JackW je napisao/la:
12 sep 2025, 14:02

Ima li išta u životu bitno osim dolara? :yawn:
To je vec druga tematika, prelazi u nacin zivota, a to u dosta navrata je subjektivno.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 sep 2025, 14:11

Quartararo je napisao/la:
12 sep 2025, 14:00
DamirT je napisao/la:
12 sep 2025, 12:05
Ma dosta gejeva ovdje ima. @Hightower je samo jedan od njih. Ma da mi malo smrdi priča. Ranije sam ga upoznao kad je rovio dvije ženke u kafiću/baru u SA, častio ih svu noć i sve plaćao, pa mu ja sa prijateljem pokupim obje, te iskaram. Pisao je on ovdje o tome. Činilo se tad da voli žene. :yawn:
Mozda je dvocijevka, kao Charlie Sheen. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 sep 2025, 14:15

Yebeš sve pare ovoga svijeta ako te neko može izbosti, upucati na javnom mjestu u sekundi. Tamo pucnjava po školama dođe ko roštilj. Onaj izbode curu u vozu/podzemnoj šta je već bez ikakvog razloga. Moraš paziti gdje hodaš, da ne bi zalutao u kakav geto pa te iznabadaju. Ogroman problem imaju i to neće riješiti nijedan pištolj ili oružje. To može samo još povećati kriminal. Njima treba reedukacija, rad, promjena mentaliteta. Eno Japan recimo, tamo jedva i lovci dobiju oružje, a normalan narod nema šanse da dobije i ne želi uopšte. Pa bude jednom u godini kakav belaj, jednostavno ljudi imaju pametnija posla i razmišljaju drugačije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Google [Bot] i 20 gostiju.