Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:48Razumijem malo ste ljubomorni na prijateljske odnose između navijača Sarajeva i Veleža. Ali dobro vazda su se pazili oni koji su na istoj strani. Mii sa Sarajevom, vi sa Borcem Zrinjskim Zemunom

Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:48Razumijem malo ste ljubomorni na prijateljske odnose između navijača Sarajeva i Veleža. Ali dobro vazda su se pazili oni koji su na istoj strani. Mii sa Sarajevom, vi sa Borcem Zrinjskim Zemunom
Dražen Marić iz Bijeljine ustaša?bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:40U sirokom sve ustase sude ustaskom klubu protiv sarajevaovo nema nigdje. Plus zelji sta se sprema ja mislim da ni oni nisu na ovo spremni
Musa, halkic,topalovic
Peljto najbolji sudija ne sudi ni jednu utakmicu nikad u svojoj ligi hahshs
.. kako da se pokaze i dokaze i nametne za evropske pozive ??? Smrt savezu.
Sta hoces po meni je sivac vrlo korektan sudija . Vjerovatno ima najmanje diskutabilnih odluka u ligi . A Sabrija sudi kako mu ko ponudi para.brig je napisao/la: ↑12 sep 2025, 08:33Dražen Marić iz Bijeljine ustaša?bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:40U sirokom sve ustase sude ustaskom klubu protiv sarajevaovo nema nigdje. Plus zelji sta se sprema ja mislim da ni oni nisu na ovo spremni
Musa, halkic,topalovic
Kakve ti gluposti pišeš to čudo jedno
Znači sad je problem ako je slucajno sudac Hrvat kad igra Široki a nije problem npr finale i polufinale kupa da sudi Ermin Sivac Željo-Široki i Široki-Sarajevo. Il kad u Konjicu sudi Širokom Sabrija Topalović ili Admir Musić. To je ok
Nema vecih licemjera od vas
S kim se zamarat? Ista su pisanja kad igraju protiv Širokog. Nema tu kluba. Dok u isto vrijeme zadnje 2-3 utakmice oštećen Široki direkt (penal prosle sezone na Pecari, sudac Martinovic, VAR Bandić) onda šute i ne javljaju se. Zanimljivo. Bandić oštetio Široki ja Pecari za čist penal kod 0:0 u 85.min. Što se tada nisu javili??Marko1905 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:12Pošteni Posušani , filijala FK Borac!Zadnjih 12 utakmica , 9 pobjeda Borca!Prije otprilike dvije godine u Mostaru dobiju Zrinjskog 0-1 , zasluzeno i nitko im nije ni rijeci rekao , njihovi navijači sjedili sa nama na tribini navijali , sve ok, a sa ta tri boda Zrinjski bi bio prvak ispred Borca.Lani u Posušju ginu za Borac a kad VAR pozove Bandica zbog očitog penala na Kišu kojega ga je čak i Arenin poslušnik Kaljamac potvrdio ,oni opet kmeče a o epitetima na tribini ne treba ni govoriti ali u BL idu na izlet.Njima je Bandić problem i protiv Širokog , a u stvari je problem u njihovim glavama i to u obliku kompleksa niže vrijednosti ili inferiornosti iako sa Zrinjom uopce nemaju los skor kao sa Borcem.Sličan kompleks imaju i neki forumaši ovdje kad se spomene Zrinjski .bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 20:56Vico sve poklopio pridobio i PosušjeVivaLaLiberta je napisao/la: ↑11 sep 2025, 18:14
Nisu se zalili nešto posebno na Gigu protiv Slobode ili na način koji su ostali u ligi.Posebno ona kuyica Maksimović kad je uzeo titulu sa Borcem.![]()
ostavio ih u ligi ,Maksimovic ih vodi jos jedna ekipu pod Vicinim kapom . Po principu Crvene Zvezde i Terzica apsolutna kontrola svega . Zrinjski HB komponenta dosad su bili glavna prepreka sad je i to razbuco .
Kad smo kod Bandica on je lani čak 4 puta( od moguća 33) bio glavni sudac u utakmicama Zrinjskog u prvenstvu i kupu a na primjer Peljto nam sudio u 9 utakmica sto kao glavni sto kao VAR sudac.
Ono sto je najgore , Posušje ovim priopćenjem ne smiruje nego stvaraju dodatne tenzije i stvaraju atmosferu linča jer znaju da u normalnoj utakmici nemaju šanse.Kopiraju želju od prije par tjedana.Evo Zrinja kiksao kući sa širokim , izgubio glatko protiv želje pa šta radi taj Beus u savezu gdje su mi ti suci, Bandici i ostali .Ajde ne serite , gurate Zrinju i Borac u isti koš , od zadnje tri titule u dvije smo vam svima ogadili nogomet sa po 20-30 bodova prednosti , igramo egal sa Aston Vilom, AZ om ili Utrechtom , redovno izbacujemo Slovence , Bugare , Islanđane , ono sto se mora i treba proći ili po vama očito i tamo Beus ima neke “svoje suce .A vi kmečite idalje i samo gledajte kako da komšiji crkne krava.Ubit će vas ljubomora i zavist ,opustite se malo ….
Pa po njegovom pisanju je problem jer je dio sudaca koji sudi ŠB Sar Hrvati. A nije problem kontra.Pact1921 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 08:37Sta hoces po meni je sivac vrlo korektan sudija . Vjerovatno ima najmanje diskutabilnih odluka u ligi . A Sabrija sudi kako mu ko ponudi para.brig je napisao/la: ↑12 sep 2025, 08:33Dražen Marić iz Bijeljine ustaša?bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:40U sirokom sve ustase sude ustaskom klubu protiv sarajevaovo nema nigdje. Plus zelji sta se sprema ja mislim da ni oni nisu na ovo spremni
Musa, halkic,topalovic
Kakve ti gluposti pišeš to čudo jedno
Znači sad je problem ako je slucajno sudac Hrvat kad igra Široki a nije problem npr finale i polufinale kupa da sudi Ermin Sivac Željo-Široki i Široki-Sarajevo. Il kad u Konjicu sudi Širokom Sabrija Topalović ili Admir Musić. To je ok
Nema vecih licemjera od vas
Kakve su kvote fakat?
J ti kuci sve sto imas, nastavi sa porodicnom srpskom tradicijom incesta iz cega si i sam proizasao sto se vidi po retardaciji koju ispoljavas na forumu.
Na Borac je kvota 1.90 a na Želju 4.10....
AvantiBL je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:35![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ti drma kavez?
Na osnovu čega je borac favorit protiv Želje na Grbavici?Combattente87 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:22Na Borac je kvota 1.90 a na Želju 4.10....
Mene više čudi što je na Velež kvota 1.80 a na Rudar 4.30to je ili kec ili X, ne može to ovaj truhli Vehlež uzeti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.