Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Samba71
-
Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:37
Opet nije razjasnjeno jel ukupno 2 utakmice kazne ili od ovog trenutka 2 utakmice kazne...
Pa već su odrađene 2 utakmice. Pa u krivičnom postupku kad nekoga kad osude nekoga na XY godina u izdržavanje kazne se uzima u obzir i vrijeme provedeno u pritvoru, a kamoli u upravnom postupku.
Da su htjeli još dvije utakmice da pauziraju, morali bi im izreči kaznu od 4 utakmice.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Samo nastaviti sa ovim pritiskom na savez, ovo mi se svidja.
Kad se samo sjetim kako su nas krali prije a mi ko zaliveni sutili

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Manijakdokraja9
-
Kontakt:
Postao/la Manijakdokraja9 » 12 sep 2025, 10:15
Samba71 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:43
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 09:37
Opet nije razjasnjeno jel ukupno 2 utakmice kazne ili od ovog trenutka 2 utakmice kazne...
Pa već su odrađene 2 utakmice. Pa u krivičnom postupku kad nekoga kad osude nekoga na XY godina u izdržavanje kazne se uzima u obzir i vrijeme provedeno u pritvoru, a kamoli u upravnom postupku.
Da su htjeli još dvije utakmice da pauziraju, morali bi im izreči kaznu od 4 utakmice.
Logicno, tako bi trebalo biti, al znas da je kod nas sve naopako pa se bezveze tripujem
-
MrAmarOsim
-
Kontakt:
Postao/la MrAmarOsim » 12 sep 2025, 12:19
Seljadiju pored Mostara gurnuti u 2 ligu, i da više nikad prve lige ne pogledaju.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
mamonelafo
-
Kontakt:
Postao/la mamonelafo » 12 sep 2025, 14:20
Ne znam, u zadnjih 10 godina, taj mi je klub najviše pao u očima... fuj. "Gigaaaaa, Gigaaaa"....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
Predatod
-
Kontakt:
Vec je krenula hajka i **** da Mirvic ne udje u klub. Razni uvjeti se postavljaju i primjene dogovorenog samo da odustane da imaju alibi. Ovo wtsto on nudi je nestvarno za nase prostore i koliko se trudi da udje. Ali imamo ljude koji nece da izgube talove i moc i sabotiraju ulazak Mirvica. Jedan od njih je i Salcin a drugi rade po direktivi ljudi koji guraju igrace u nas klub. Tako da se zna da ce tesko uci i na kraju odustati jer ce biti zavucen kao i Diglisic. Mnogi dobro zive na racun kluba i povratka para od igraca.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
StrikeWarzone
-
Kontakt:
Postao/la StrikeWarzone » 12 sep 2025, 15:57
Predatod je napisao/la: ↑12 sep 2025, 15:36
Vec je krenula hajka i **** da Mirvic ne udje u klub. Razni uvjeti se postavljaju i primjene dogovorenog samo da odustane da imaju alibi. Ovo wtsto on nudi je nestvarno za nase prostore i koliko se trudi da udje. Ali imamo ljude koji nece da izgube talove i moc i sabotiraju ulazak Mirvica. Jedan od njih je i Salcin a drugi rade po direktivi ljudi koji guraju igrace u nas klub. Tako da se zna da ce tesko uci i na kraju odustati jer ce biti zavucen kao i Diglisic. Mnogi dobro zive na racun kluba i povratka para od igraca.
Pa imenuj ih onda.
Nije valjda da Salcin i par kvazimenadjercica mogu blokirati takav projekat ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Manijakdokraja9
-
Kontakt:
Postao/la Manijakdokraja9 » 12 sep 2025, 16:00
Niko nam nije kriv nego mi navijaci sami sebi. Ako je stvarno istina, samo se obistinilo ono sto sam govorio jos davno a to je da u upravi ima ljudi koji svjesno rade na stetu kluba, a u svoju korist. Mi navijaci ovdje imamo najvecu moc, kad bi Manijaci mogli doci do Mirvica i pitati ga ko blokira i sabotira njegov ulazak i na koji nacin, fino nas se skupi par hiljada i na stadion za usi uhvatit i istjerat ****, isto ko i na tekmu sto dodjemo. Al kakav narod, takva drzava, tako i sve ostalo. Niko nam nije kriv nego sami sebi ako ne udje. Nemamo pravo krivit ni tog Salcina ni nikog drugog. Sjedimo i cekamo da nam neko sadaku da.
-
Levin
-
Kontakt:
Bez veze dižete tenzije oko investitora.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Pablo11
-
Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:27
Niko nista da konkretno kaze, eto blokira se, pa dajte imena nisu FBI.
Fk Željezničar.
-
Admir74
-
Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:33
Niko ne blokira receno je negdje vec, nego se ceka odgovor zainteresovanih.
-
Levin
-
Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:53
Pablo11 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:33
Niko ne blokira receno je negdje vec, nego se ceka odgovor zainteresovanih.
Uvijek će biti neko ko se ne slaže ili ko nije spreman na ustupke. To je normalno. Isto kao što je normalno da tokom pregovora ima neslaganja i zatezanja.
Ako neko ima sigurnu info ko blokira nek to i iznese. Ovako, ko god kaže da se ne slaže sa nečim odmah blokira i prije nego nekoga ovdje popljujemo daj bar iznesite dokaze da neko blokira proces.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Lokomotifa
-
Kontakt:
Postao/la Lokomotifa » 12 sep 2025, 17:51
Uvijek će kod nas prevladati lični, a ne opći interes, posebno kod ljudi koji imaju hajra od ovakve situacije u klubu. Samo je pitanje hoće li Mirvić to izdržati ili neće i hoćemo li mi navijači na to šutiti ili nećemo. A da toga ima, ima milion posto.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Paromlinac
Postao/la Paromlinac » 12 sep 2025, 18:17
Vec je krenula hajka i **** da Mirvic ne udje u klub. Razni uvjeti se postavljaju i primjene dogovorenog samo da odustane da imaju alibi. Ovo wtsto on
nudi je nestvarno za nase prostore i koliko se trudi da udje. Ali imamo ljude koji nece da izgube talove i moc i sabotiraju ulazak Mirvica. Jedan od njih je i Salcin a drugi rade po direktivi ljudi koji guraju igrace u nas klub. Tako da se zna da ce tesko uci i na kraju odustati jer ce biti zavucen kao i Diglisic. Mnogi dobro zive na racun kluba i povratka para od igraca.
Mozes li i nama, koji nismo bili u prilici da procitamo detalje ponude reci sta on to nudi, barem u osnovnim crtama. Unaprijed hvala.
-
iguita
Ma gotovo je to .Novi saziv skupštine ce biti vecinski Mirvicevi i Brkovicevi ljudi.Tako da je izvjestan ulazak u klub investitora.
-
Orvel
-
Kontakt:
Drago mi je sto je Deni dosao na "mala" vrata. Nije bilo nekih spektakularnih najava niti pressica. Skromno i tiho za igraca sa takvim iskustvom. Mislim da je to dobro za klub, ne stvaraju se zvijezde bez prikazanog na terenu a samim tim ne stavlja im se pritisak na ledja.
Sretno Deni, da bez povreda pomognes nasem timu najbolje sto znas.
-
Anpa
-
Kontakt:
iguita je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:54
Ma gotovo je to .Novi saziv skupštine ce biti vecinski Mirvicevi i Brkovicevi ljudi.Tako da je izvjestan ulazak u klub investitora.
Nit se moze vjerovat da je odusto, nit se moze vjerovat da je uso u klub. Jedino sto se treba radit je da se drzi ta tema aktuelnom i da se vrsi pritisak pred svaku sjednicu skupstine dok se ne dobije zeljeni rezultat.
A ovo za disciplinsku komisiju ne mogu da vjerujem majke mi, pa ni mrvu stida nemaju, bar da argumentuju zasto nije valjan snimak i iskazi igraca i trenera. Jos te klepaju jos ti ne daju ni da se bunis.
-
Orvel
-
Kontakt:
Anpa je napisao/la: ↑12 sep 2025, 19:37
iguita je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:54
Nit se moze vjerovat da je odusto, nit se moze vjerovat da je uso u klub. Jedino sto se treba radit je da se drzi ta tema aktuelnom i da se vrsi pritisak pred svaku sjednicu skupstine dok se ne dobije zeljeni rezultat.
A ovo za disciplinsku komisiju ne mogu da vjerujem majke mi, pa ni mrvu stida nemaju, bar da argumentuju zasto nije valjan snimak i iskazi igraca i trenera. Jos te klepaju jos ti ne daju ni da se bunis.
Zato sto su pijacari zasticeni u savezu. Uz Borac i Zrinjski, najuticajniji klub u toj korumpiranoj organizaciji jesu upravo oni. Daleko im premijer liga bila.
Trenutno korisnika/ca: knoa i 19 gostiju.