Ne znaci da nece

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je samo zato sto nije imo prilike...uglavnom i Civic mrtvi je bolja opcija od bilo koje barbine kombinacije po lijevoj strani kad je Kolasinac out
Znam sta je selektor reko, ali kazem ti da eldar tvrdi suprotno.
Bukvalno.. Peh veliki.
Ipak Amar je 10 godina mlađi, normalno je da će biti osjetljiviji na pritisak. Rekao bih da je Dedić bolji igrač sad nego što je Kolašinac bio u njegovim godinama.kakarut je napisao/la: ↑11 sep 2025, 23:35Bukvalno.. Peh veliki.
Mada po do sad viđenom, pogotovo u bitnim utakmicama protiv ozbiljnijih protivnika.. Uvijek bi više volio da na terenu imam Kolasinca nego Amara, Sejin doprinos je nemjerljiv i rijetko kad će odigrat lošu utakmicu i pregorit kad je najbitnije, dok za ovog drugog važi baš suprotno.. Protiv laksih protivnika će bljesnut napravit nesto wow i dokazat potencijal a kad se lomi velke su šanse da će napravit neku glupost i pregorit u želji, valjda to nadođe godinama.
Sve u svemu s njima dvojicom na bekovskim pozicijama u prvih 11 smo jači i opasniji barem 20%, jako bi nam značilo da u naredne dvije budu spremni obojica.
Joj kolko mu je tanja lijeva noga. Ja sam prije par godina imao istu povredu i nakon operacije isti slucaj, strah me bilo povledati nogu kako se "osušila" heh.
momciluka nije strah niceg!