Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 sep 2025, 20:58

tuzlak1987 je napisao/la:
11 sep 2025, 20:26
Mislio sam da je suplja ono da Izrael placa za pisanje po FB i drugim mrezama ali nije. Mahom su pokupili veliki broj Hrvata koji lupaju po FB i pravi se reach za njihove objave. Recimo veliki broj accounta iz Hrvatske oplakuje smrt Charlie Kirka, a vjerovatno nisu ni znali ko je.

Ovo je bas novi nivo ludila.
Pa ima ih i na ovom forumu :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 11 sep 2025, 21:21

Lištica, Kabirijeva prćija. :yawn:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 sep 2025, 21:24

VensanKasel je napisao/la:
11 sep 2025, 20:16
Nadam se da ce izbaciti jos novih pjesama. :)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 11 sep 2025, 21:40

baboedindzeko09 je napisao/la:
11 sep 2025, 20:58
tuzlak1987 je napisao/la:
11 sep 2025, 20:26
Mislio sam da je suplja ono da Izrael placa za pisanje po FB i drugim mrezama ali nije. Mahom su pokupili veliki broj Hrvata koji lupaju po FB i pravi se reach za njihove objave. Recimo veliki broj accounta iz Hrvatske oplakuje smrt Charlie Kirka, a vjerovatno nisu ni znali ko je.

Ovo je bas novi nivo ludila.
Pa ima ih i na ovom forumu :yawn:
Bruda nije valjda da se i ti okreces libtardizmu. :yawn:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2025, 21:58

Sve ali bukvalno sve stranice Hrvata mi bez ikakvog razloga na društvene mreže izbacuju sa hiljadama lajkova na njima o ovom islamofobu što je izbušen jučer. Ne mogu uci na fb samo listam da izbjegnem njihove javne ličnosti, stranice poput Hrvati Minhena, Hrvati u Irskoj, Hrvati Štutgart Herceg Bosna Vitez, HOS, Herceg Bosna Livno, Oluja i milijardu stranica nekih molitvenih njihovih Gospa, katoličanstvo i slicno gdje mole za ovog . Dobro gore ovaj tuzlak napisa ovakvo oplakivanje nije bilo ni 1% kad je papa umro. Šta je ovo kakva je ovo propaganda.
Neka plaću, kukaju, rade i pišu šta hoće samo mi se makni sa naslovnice, nit pratim, niti ulazim, niti gledam samo brzo prelistam da algoritam ne proradi i opet dzaba sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 sep 2025, 22:05

izgleda su "muslimanska" Bosna, Hrvatska i "tkzv. Kosovo" krivi za debakl srpskog sporta u posljednjih 10 dana :rol:

Don't believe the hype.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2025, 22:08

avenija je napisao/la:
11 sep 2025, 21:58
Sve ali bukvalno sve stranice Hrvata mi bez ikakvog razloga na društvene mreže izbacuju sa hiljadama lajkova na njima o ovom islamofobu što je izbušen jučer. Ne mogu uci na fb samo listam da izbjegnem njihove javne ličnosti, stranice poput Hrvati Minhena, Hrvati u Irskoj, Hrvati Štutgart Herceg Bosna Vitez, HOS, Herceg Bosna Livno, Oluja i milijardu stranica nekih molitvenih njihovih Gospa, katoličanstvo i slicno gdje mole za ovog . Dobro gore ovaj tuzlak napisa ovakvo oplakivanje nije bilo ni 1% kad je papa umro. Šta je ovo kakva je ovo propaganda.
Neka plaću, kukaju, rade i pišu šta hoće samo mi se makni sa naslovnice, nit pratim, niti ulazim, niti gledam samo brzo prelistam da algoritam ne proradi i opet dzaba sve.
Evo da se citiram, samo sto sam usao na fb prvi objava opet izbušeni predavanje kako se ne smije Amerikom ćuti poziv na namaz tj ezan muslimana...

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 11 sep 2025, 22:17

avenija je napisao/la:
11 sep 2025, 22:08
avenija je napisao/la:
11 sep 2025, 21:58
Evo da se citiram, samo sto sam usao na fb prvi objava opet izbušeni predavanje kako se ne smije Amerikom ćuti poziv na namaz tj ezan muslimana...

slika
Pa nekad si listo nešto o tome, nisu algoritmi bezze te našli. Ja nisam nikad listo o Sinanu S., i nikad mi nije izašo dok recimo o bass gitari mi stalno izbaci i sl.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 11 sep 2025, 22:22

Ma Trump je otresao ovu slinu, čisto da skrene pažnju sa genocida u Gazi. No mene ne mogu zamajavati. Ovaj papak ide u zaborav prije nego Charlie Hebdo, ili one prašume brazilske što su gorile jedno vrijeme.. jednostavno, koga boli qrac za ovakvim likovima što samo tweetove pišu i kontaju da su pametni..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2025, 22:30

Ma ja, ovima samo neka neko trubi o nekakvoj gospodi i gospodjama sa nekakvog neba, dobar je i odlican,neovisno o tome koliko to isprazna retorika bila. A ovi su definicija isprazne retorike o dobrim krscanima. Ako ima ista poslije smrti, Kirk definitivno nece iskusiti nikakav vjecni pokoj. Kako je ova administracija sve to prodala ovim katolibanima sirom svijeta, neka sudi historija.

Ljudi su cisto retoricki, bukvalno, al bukvalno pandan talibanima. Neki dan Bijela kuca u ozbiljnoj debati oko moci molitve. :tokralju:

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 11 sep 2025, 22:39

slika

Ovog sto ga je likvidirao treba odlikovati. :yawn:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 sep 2025, 23:21

On jest kršćanin ali nije katolik samo se to kod nas ne razlikuje oa se sve trpa pod jedno

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 sep 2025, 00:01

Možda i najjači dan u historiji Twittera. Nisam se u životu sat vremena smijao listajući tl ko nakon likvidacije ovog klovna :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 sep 2025, 00:01

Nevjerovatno koliko su Rode dobra serija i kako se drž, peak ove domaće kinematografije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 sep 2025, 04:31

Kajzer10 je napisao/la:
11 sep 2025, 19:56
Tretiraju ovog trash talkera ko MLK, bukvalno. Kakva sprdnja od drzave.

Evo skoro 24 sata i jos nisu uhvatili ubicu. Tako ti je kad DOGE ocisti agencije od uhljeba i birokrata. :roll:
Jebga sprdnja drzava koja ima najvecu ekonomiju, najbolju vojsku, tehnologiju, koja se najvise pita na svijetu, koja ima najvise multimilijarderskih kompanija, koja ima medju najmanji stepen nezaposlenosti itd itd itd. Da ne ulazimo u muziku, film, sport, gdje su sve (skoro) goats iz Amerike. Sta bi bilo da nisu sprdnja drzava :mrgreen: Najbolja drzava u historiji covjecanstva sa svim svojim manama, i to ce i ostati do daljnjeg. To sto vi (opcenito) vidite neke negativne stvari je bukvalno da Amer ode u Romsku mahalu u Bosni i kaze vidi kako Bosanci zive, a to nema veze s vasom realnoscu ili recimo da prisustvuje nekom obracunu klosara... Elem nejse

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 sep 2025, 05:31

Sto ste birali Trumpa na MAGA slogan kad je sve tako?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 sep 2025, 05:38

nerkolfc je napisao/la:
12 sep 2025, 05:31
Sto ste birali Trumpa na MAGA slogan kad je sve tako?
Birali zbog liberalnog fasizma, (uz postovanje) medjutim u praksi je tako ispalo, koji neda pravo drugacijeg misljena :kafa:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 sep 2025, 06:06, ukupno mijenjano 3 puta.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 sep 2025, 05:53

Sad ide spamanje sa ovim likom, tek vidim ove njegove debate na Cambridgeu, kako su ga izuli ljudi nije ni cudo sto se uglavnom drzao koledz studenata u debatama :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 12 sep 2025, 07:36

Alem da živi u Bosni glasao bi za Hrvatsku republikansku stranku

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 12 sep 2025, 07:49

alemsa je napisao/la:
12 sep 2025, 04:31
Kajzer10 je napisao/la:
11 sep 2025, 19:56
Tretiraju ovog trash talkera ko MLK, bukvalno. Kakva sprdnja od drzave.

Evo skoro 24 sata i jos nisu uhvatili ubicu. Tako ti je kad DOGE ocisti agencije od uhljeba i birokrata. :roll:
Jebga sprdnja drzava koja ima najvecu ekonomiju, najbolju vojsku, tehnologiju, koja se najvise pita na svijetu, koja ima najvise multimilijarderskih kompanija, koja ima medju najmanji stepen nezaposlenosti itd itd itd. Da ne ulazimo u muziku, film, sport, gdje su sve (skoro) goats iz Amerike. Sta bi bilo da nisu sprdnja drzava :mrgreen: Najbolja drzava u historiji covjecanstva sa svim svojim manama, i to ce i ostati do daljnjeg. To sto vi (opcenito) vidite neke negativne stvari je bukvalno da Amer ode u Romsku mahalu u Bosni i kaze vidi kako Bosanci zive, a to nema veze s vasom realnoscu ili recimo da prisustvuje nekom obracunu klosara... Elem nejse
To se gradilo 100 godina. Ne spori niko da je to i dalje supersila broj 1. Ali da se pitalo ove sad nesposobnjakovice, ne bi bili ni blizu toga.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Bing [Bot] i 245 gostiju.