San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Imao je jos takvih situacija u utorak. Sreca pa nisu bili opasniji napadi. Sehic je jedini nesto malo na pocetku pokazivao da nije linijski golman, ali je i on brzo to promijenio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da je muharemovic na vrijeme krenuo bi bi ofsajd brate
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Arnautovic je htio pucati na gol, a ne dodati. Kako mislis da izadje Lajmeru u noge ako ceka sut sa 16m? Igrom slucaja je dosla do Lajmera.
- Beduin
- Kontakt:
To i mene zivo zanima, kako?MostarskiSin je napisao/la: ↑12 sep 2025, 22:39Arnautovic je htio pucati na gol, a ne dodati. Kako mislis da izadje Lajmeru u noge ako ceka sut sa 16m? Igrom slucaja je dosla do Lajmera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mogao je Muharemović i stići do lopte prije Lajmera da ga nije samo gledao!
Istrčavanjem sa gol-crte skraćuje se ugao napadaču da plasira loptu u mrežu! Nije isto braniti 7,20 m širine gola (od stative do stative) i širinu terena koja je ravna golmanovoj visini ili manje, plus dužina njegovih ruku (kada polegne po travi).
Koliko uspije približiti se napadaču, to mu je veća šansa da odbrani šut! Pokušajte zamisliti Vasilja kako polebuške leži na svakoj od ovih zamišljenih (tankih) linija koje sam uccrtao unutar zone mogućeg šuta.

Istrčavanjem sa gol-crte skraćuje se ugao napadaču da plasira loptu u mrežu! Nije isto braniti 7,20 m širine gola (od stative do stative) i širinu terena koja je ravna golmanovoj visini ili manje, plus dužina njegovih ruku (kada polegne po travi).
Koliko uspije približiti se napadaču, to mu je veća šansa da odbrani šut! Pokušajte zamisliti Vasilja kako polebuške leži na svakoj od ovih zamišljenih (tankih) linija koje sam uccrtao unutar zone mogućeg šuta.

Mogao sam i ja postati Muhamed a.s. da me Allah odabrao umjesto njega.
Bilo je šta je bilo i to je to. Meni je tragičnije što je Džeko sjebao čist gol u onoj situaciji s petom, ovdje je plod nesreće i nezrelosti rezultiralo da lopta prođe do Laimera. Ne treba ni od jedne ni druge situacije praviti neki bauk jer nisu momci zajebali u rangu Ćivića protiv Ukrajine.
Bilo je šta je bilo i to je to. Meni je tragičnije što je Džeko sjebao čist gol u onoj situaciji s petom, ovdje je plod nesreće i nezrelosti rezultiralo da lopta prođe do Laimera. Ne treba ni od jedne ni druge situacije praviti neki bauk jer nisu momci zajebali u rangu Ćivića protiv Ukrajine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.