Dal Varešanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dal Varešanović
Prešo s konja na magarca..
- Quartararo
- Kontakt:
A i taj dzeko mi nije jasan, težak si milione, poznat do qrca..dobro nisi bas nesto lijep al nisi ni grobina i na kraju te smota fufica kroz koju je prošo voz i još uz to ima dijete koje je sklepo neki beograđanin

- Quartararo
- Kontakt:
Ma bruda vjerovatno mu se osladila kad je počeo udarat. Nije sigurno ranije imao mnogo žena, ona se upecala na njegovo ime jer kao što si i sam rekao nema izgled, a ni priču kao što gledam. Ona je prošla isto dobro, ali samo zbog kešovine.kakarut je napisao/la: ↑11 sep 2025, 23:47A i taj dzeko mi nije jasan, težak si milione, poznat do qrca..dobro nisi bas nesto lijep al nisi ni grobina i na kraju te smota fufica kroz koju je prošo voz i još uz to ima dijete koje je sklepo neki beograđanin![]()

Ma moze mi se osladit do sjutra al preko tog da joj pređe..Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:05Ma bruda vjerovatno mu se osladila kad je počeo udarat. Nije sigurno ranije imao mnogo žena, ona se upecala na njegovo ime jer kao što si i sam rekao nema izgled, a ni priču kao što gledam. Ona je prošla isto dobro, ali samo zbog kešovine.![]()

Kloc

- Quartararo
- Kontakt:
Imaš li ti neke info o Sofiji? Ako je ne trpa neki iz repke, da se ja javim i obrlatim je lagano.kakarut je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:13Ma moze mi se osladit do sjutra al preko tog da joj pređe..Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:05Ma bruda vjerovatno mu se osladila kad je počeo udarat. Nije sigurno ranije imao mnogo žena, ona se upecala na njegovo ime jer kao što si i sam rekao nema izgled, a ni priču kao što gledam. Ona je prošla isto dobro, ali samo zbog kešovine.![]()
![]()
Kloc![]()

Kažu da je ne zanimaju više klinci ala Dal, sad je lože iskusniji momci.. neko je spominjo da je viđena s Ivanom Šunjićem u nekoj zabačenoj krčmi na Sokocu daleko od javnosti kako mu mazi lojave pramenove dok joj on gura jezik u grlo..Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:20Imaš li ti neke info o Sofiji? Ako je ne trpa neki iz repke, da se ja javim i obrlatim je lagano.kakarut je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:13Ma moze mi se osladit do sjutra al preko tog da joj pređe..Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 00:05
Ma bruda vjerovatno mu se osladila kad je počeo udarat. Nije sigurno ranije imao mnogo žena, ona se upecala na njegovo ime jer kao što si i sam rekao nema izgled, a ni priču kao što gledam. Ona je prošla isto dobro, ali samo zbog kešovine.![]()
![]()
Kloc![]()
![]()
Al sve su to špekulacije za sad, čekamo glavne insajdere s foruma da nam potvrde ovu info

Morat cemo malo pricekat s hejtom

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.